Şimdi Ara

Sony DAV-DZ330 5+1 Ev Sinema Sistemi Ses Sistemi Hakkındaki Düşünceleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
3
Favori
22.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tv nin optik çıkışından hiçbir şekilde dolby çıkış alamadım. ama benim için bir problem oluşturmuyor. ben ps3 ten optik çıkışla cihaza bağladım. ve gayet başarılı bir ses kalitesi aldım.
  • arkadaşlar bende de bu set var, yeni alacak arkadaşlar istediğini sorabilir, elimden geldiğince cevaplandırırım.

Yalnız bu sistemde bas tiz ayarı yapmak mümkün değilmidir?
  • ben düşünüyorum almayı bluray filmlerde oyunlarda birde özellikle xboxa baglıcam bundaki performans nedir biraz ayrıntılı bilgi verirsen harika olur
  • arkadaşlar ben sonydav dz 330 aldım.servis bağlantı yaptı gitti.5.1 sistemden ses zayıf geliyor,tv den gelen ses tek hoparlrden geliyor.kumandadan detaylı nasıl ayarlayabilirim.şimdiden teşekkür ayrıca tv lcd ve optikle bağlı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdmaniac

ben düşünüyorum almayı bluray filmlerde oyunlarda birde özellikle xboxa baglıcam bundaki performans nedir biraz ayrıntılı bilgi verirsen harika olur

bunlardaki performansı süper tavsiye ederim
  • ben de size nacizane sony dz-110 ve yeni aldığım bdv-e300 blu-ray sistemle ilgili düşüncelerimi anlatıyım..öncelikle dz-110'un çok kötü olduğunu anladım..HER NE kadar 850 watt güç olduğu görülsede..verdiği performans bunun çok altında..ve zaten eski bir sistem..şimdi aldığım ki 570 lira gibi bir paraya aldım..ikinci el ama garantili ve çok temiz gerçekten..sony bidv-e300 sistemi bulursanız kaçırmayın derim..inanılmaz bir sesi var..ve çok temiz..hem müzikte..hemde sinemada performans 100 üzerinde 90dır..bence 100dür ama heralde daha iyi seçenekler mutlaka vardır..ama bu fiyata yoktur ona emin olabilirsiniz..Müstakil evde oturmama rağmen son sese kadar açamadım..saygılar
  • Kararsızım ben de z-5500 ile dz330 arasında kaldım. dz330'da fm tuner ve dvd player olması da bir avantaj ona rağmen fiyatı daha ucuz z-5500e göre hem de sony. Şimdilik dz330 alacakmışım gibi görünüyor. Sizce oyunlarda ve filmlerde aman aman bir ses kalitesi farkı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sparrow77

Kararsızım ben de z-5500 ile dz330 arasında kaldım. dz330'da fm tuner ve dvd player olması da bir avantaj ona rağmen fiyatı daha ucuz z-5500e göre hem de sony. Şimdilik dz330 alacakmışım gibi görünüyor. Sizce oyunlarda ve filmlerde aman aman bir ses kalitesi farkı olur mu?

iki ürünüde denemiş olmam sebebiyle sunu söyleyebilirim ki z-5500 alırsan ekstra bir dvd player yada herhangi bir oynatıcı alman gerekir. eğer bilgisayar için kullanacaksan iyi de bir ses kartın olması gerekebilir. dz-330 içinse şunu söyleyebilirim optic kablo dışında başka bir cihaz bağlayamassın ama kendi playeri da oldukça başarılı usb den avi filmleri oynatabilirsin sorunsuz olarak alt yazı desteği de türkçe için bulunmakta. ancak usb den mkv filmleri oynatmıyor.

ses kalitesine gelirsek istanbulda bir apartmanda yaşadığımı düşünürsek ikisinide tam performansı ile göremedim. ama gördüğüm kadarı ile ve en son dz330 kullanıcısı olarak oldukça tatmin edici ses için sony tavsiye edebilirim. ancak mustakil bir evde oturuyorsan ve aletin sesinden etrafta rahatsız olacak biri yok diyorsan ve de player a da ihtiyacım yok diyorsan z-5500 u de tavsiye edebilirim.

• aklaşık 3 aydır sony dz-330 modelini kullanıyorum.almadan öncede 2 aylık bir araştırmam oldu aldığım zaman logitech z-5500 le bu sistem arasında kalmıştım.ama gerçekten aldığıma değmiş bir üründür kendisi..dts truehd dolbydigital vs. hd filmlerden bu ses formatlarını almak istiyorsanız gerçekten çok başarılı bir üründür kendisi film amaçlı almak isterseniz fazlasıyla tatmin edecektir sizi.audigy zs ses kartımın ön panelinden digital girişten bağlıdır ac3 filter programı kuruludur bilgisayarımda herhangibir oynatıcıyla mkv filmler başladığı zaman dvd player panelinde ses formatı saniyesinde dts yazısını göstermektedir tabi hangi filmde hangi ses kodeği varsa panelde onu gösteriyor. yaklaşık 500 film oynatmışımdır hiçbirindede bir sorun yaşamadım.müzik açısından bakarsanız ilk aldığım zaman mağazada yaklaşık son seste yarım saat sistemi açık bıraktırdım gerçektende seste bir bozulma boğulma meydana gelmedi tabi müzikler genelde 2 kanaldan dinlendiği için kumandadan stereo moda geçebiliyorsunuz.üzerinde yazan 1000 watt gerçek değeridir.bilgisayara bağlayacak arkadaşlar dijitalden bağladıklarında kumanda üzerinde tv modunu seçmeliler haberleri olsun.birde bu sistemin subwooferları ayaklı olan modeli vardır dz-730 olması lazım ikisi arasında hiçbir fark yoktur gidipte boş yere fazla para vermeyin o modele.ürünü alacak arkadaşlara kendimce bir açıklama yaptım herhangibir sorunuz olursa sorabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feilonq -- 12 Ocak 2011; 2:59:30 >

• ps3 te sorunsuzsa ben de hemen siparişi veriyorum şimdi. bir de kablo uzunluğu ne kadar, salonum baya bir genişte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cssbaycelebi

ps3 te sorunsuzsa ben de hemen siparişi veriyorum şimdi. bir de kablo uzunluğu ne kadar, salonum baya bir genişte.

benim ps2 var optikten bağlıyorum oynamak istediğimde hiç bir sorun yok ps3tede sorun olacağını zannnetmiyorum zaten mağazadan alırsanız açıkta ps3 varsa deneyerekte alabilirsiniz. subwooferların kablosu yeterince uzun zaten l+r spekarlar tvye yakın duracağı için subwooferlarıda arka tarafa koydunuzmu ölçü olarak yeter diye düşünüyorum
  • Beyler almayı düşünüyorum da sizce nasıl alayım mı amacım sadece film izlemek memnun kalır mıyım gönlümün bir yanı da z5500 de. Harici media player bağlayacağım.
    Bir de optik girişi kesin var di mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratua58

Beyler almayı düşünüyorum da sizce nasıl alayım mı amacım sadece film izlemek memnun kalır mıyım gönlümün bir yanı da z5500 de. Harici media player bağlayacağım.

Optik giriş var. dav 730 modelinin aynısı özellik olarak. Filmlerde oldukça memnun kalırsın...Fiyatıda uygun, tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: quasi522

quote:

Orijinalden alıntı: muratua58

Beyler almayı düşünüyorum da sizce nasıl alayım mı amacım sadece film izlemek memnun kalır mıyım gönlümün bir yanı da z5500 de. Harici media player bağlayacağım.

Optik giriş var. dav 730 modelinin aynısı özellik olarak. Filmlerde oldukça memnun kalırsın...Fiyatıda uygun, tavsiye ederim...

Teşekkür ederim. Bir dewww.gezveal.com dan almayı düşünüyorum sony eurasia garantili satıyorlar ürünü. Tavsiye eder misiniz.Ayrıca eurasia garantisi çok önemli mi?

• Ben bu ürünü MEdia MArkt den 399 TL ye aldım önce bi oraya bak istersen.
  • Sivasta yaşadığım için mediamarkt mümkün değildiwww.dijitall.com sitesinden aldım eurasia garantili yarın kuracağım 550 tlye aldım. Dts filmler nasıl olacak sabırsızlıkla bekliyorum.
  • DAV-DZ 680 kullanıyorum fakat tek şikayetim ikinci bir optik girişi olmaması. Tek eksiği bu bunuda splitterla halledebilirsin. Ben sesinden çok memnunum 330 ile arasında pek fark var mı bilmiyorum ama...
  • Birde işin ehli adamlara birşey sormak istiyorum... Geçen gün Media Markette 190 TL'ye JBL bass hoperlör gördüm ve sesine bayıldım :) Kendi bassımı çıkartıp bunu taksam ne olur? Kısa ve öz
  • Arkadaşlar ürünü kurdum. İlk izlenimlerimi aktarayım. Kurmak biraz uzun ve zahmetli oldu ama sonu iyi oldu. Sistemi kurdum ve western digitale optik kabloyla bağladım. Hemen hayalini kurduğum dts sesleri denedim. Sonuç mükemmel. İnsan kalite sistemle dts ses dinleyince daha önce hiç film izlememişim diyor. Ancak şöyle de bir sorun oldu. WD nin ses çıkışını digital yaptığımda aac sesleri vermiyor sadece stereo olunca veriyor ama dolby ve dtsleri digital çıkışta harika veriyor. Herhalde bu sorun western digitalden kaynaklanıyor. Ürünün parçaları çok kaliteli ve çok şık ses özellikleri de çok iyi yalnız ben hoparlör ayarlarını kendim yaptım mikrofonla yaptığımda çok düşüktü sesler. Bir de alacaksanız kesinlikle eurasia garantili alın. Benim aldığımwww.dijitall.com sitesi iyi bir site ve çok ilgileniyorlar ve onlara ulaşmak çok kolay.

• Arkadaşlar subwoofer ses biraz fazla olunca cızırtı yapıyor. Benim kablolar çok karışık bir de subwoofer ayarını +5db yaptım 6 üzerinden onun da etkisi olur mu ayrıca iki
    tane hoparlörün yanında kitaplık var camlı ondan kaynaklanır mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.