Şimdi Ara

Sony Dav-dz100 divx player altyazı font problemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dav-dz100 divx player aldım bugun teknosadan. İnternetten update olayınıda yaptım alet herşeyi okuyor fakat altyazı fontu cokccokkk ufak malesef. Ayarlarını sole bir karıstırdım ama duzeltemedim daha acemisiyiz tabi aletin bir bilgisi olan varmı arkadaslar. Bu sekilde kucuk olması imkansız bence... Bir sekilde buyumeli diye düsünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gargi Can -- 7 Ocak 2006 21:34:23 >

• ARKADAŞLAR MERHABA,

DAV-DZ100 İLE İLGİLİ SONYE MAİL ATTIM.ŞİMDİK GELECEK CEVABI BEKLİYORUM.BENCE BU ÜRÜNE SAHİP HER ARKADAŞ BU ŞEKİLDE MAİL BOMBARDUMANINA TUTALIM SONYİ.BAKALIM SORUNUMUZA BU ŞEKİLDE BİR CEVAP ALABİLECEKMİYİZ.ATTIĞIM MAİLİ AŞAĞIYA YAPIŞTIRIYORUM.

"18.01.2006 TARİHİNDE ANKARA CARREFOURDAN SONY DAV-DZ100 MODEL EV SİNEMA SİSTEMİ SATIN ALDIM. AMACIM DAHA ÇOK, DivX FİLMLERİ SEYREDEBİLMEKTİ. BUNUN İÇİN İNTERNET SİTENİZDEN FİRMWİRE GÜNCELLEMESİNİ İNDİREREK KURDUM. ŞU AN SORUNSUZ DivX FİLMLERİ SEYREDEBİLİYORUM. ANCAK BU ÜRÜNÜ ALMADAN ÖNCE ARAŞTIRMALARIM SONUCUNDA BİR ÇOK FORUMDA İNSANLARIN BU MODELE PEKTE SICAK BAKMADIKLARINI GÖRMÜŞTÜM. NEDENİ SADECE ALT YAZI BOYUTUNUN ÇOK KÜÇÜK OLMASIYDI. ANCAK "BU GİBİ BİR PROBLEM NE KADAR KÖTÜ OLABİLİR" DİYE DÜŞÜNEREK VE SONY MARKASINA GÜVENEREK SATIN ALDIM. FİLMLERİ İZLERKEN BENİMDE DİKKATİMİ ÇEKEN, GERÇEKTENDE ALTYAZILARIN BOYUTUNUN ÇOK KÜÇÜK OLDUĞUYDU. 3 METREYE 3 METRE BİR ODA ALT YAZILARI OKUYAMAYINCA FORUMLARDAKİ ARKADAŞLARA KATILMADAN EDEMEDİM. BU KADAR GÜZEL BİR ÜRÜNDE ÇOK BASİT BİR GÜNCELLEMEYLE DÜZELTİLEBİLECEK BİR PROBLEMİN NEDEN DÜZELTİLMEDİĞİ İSE BENİ ÇOK ŞAŞIRTTI. BU GİBİ BİR PROBLEM KÜÇÜK GİBİ GÖRÜNMEKLE BİRLİKTE İNSANLARIN ÜRÜN ALIRKEN TERCİHLERİNE BAKILDIĞINDA FONT BOYUTUNUN TERCİH NEDENLERİ ARASINDA ÖN SIRALARDA YER ALDIĞI ANLAŞILMAKTADIR. İNSANLARIN BU GİBİ UFAK BİR PROBLEM YÜZÜNDEN ALTERNATİF ÜRÜNLERE YÖNELMESİ İSE ÇOK DİKKAT ÇEKİCİDİR. BU KADAR KALİTELİ BİR ÜRÜNÜN, BENZER ÖZELLİKLERDEKİ BAŞKA BİR ÜRÜNE TERCİH EDİLMESİ SONY ADINI LEKELEMEKTEDİR. ALALI 3-4 GÜN OLDU ANCAK BENİM KAFAMDA DEĞİŞTİRME FİKRİ OLUŞMAYA BAŞLADI. YUKARDA BELİRTTİĞİM NEDENLERDEN DOLAYI DivX FİLMLER İÇİN ALTYAZI BOYUTUNUN EN YAKIN ZAMANDA YENİ BİR FİRMWİRE GÜNCELLEMESİYLE BÜYÜTÜLMESİ GEREKMEKTEDİR. MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ AÇISINDAN BU KONU BÜYÜK BİR ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR. ŞİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM."

BAKALIM SONYNİN MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNE VERDİĞİ ÖNEMİDE GÖRMÜŞ OLACAĞIM.

• Arkadaşım ellerine sağlık. Bende bir mail atacağım. Teşekkürler...
  • boşuna mail falan atma. hiçbir cevap alamıyorsun. ben ürünü carrefourdan almıştım. götürdüm ve iade ettim. şimdik ne alacağım konusunda araştırmalarıma başladım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.