Şimdi Ara

SONY Club VAIO Türkçe Yayına Başladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Sony VAIO'nun avrupa sitesi olan Club VAIO Türkçe yayına başlamıştır.Profesyonel destek almak isteyenler aşağıdaki linkten kaydını yaptırıp forum bölümünden ve diğer avantajlarından faydalanabilir..

http://club.vaio.sony.com.tr/clubvaio/tr/tr/registration/kulupvaio

• Ya ben geçen yıl üye olmuştum, şifremle girebiliyorum. Ben Vaio Club sitesini hiç beğenmiyorum burası ondan çok daha iyi.
  • Rider 30 a kesinlikle katılıyorum.Bende yaklaşık 1 yıldır üyeyim.Faydasını görmedim diyebilirim.Yaşasın Donanımhaber ve Sizler
  • bu forum çok demokratik .herkesin sahip olduğu cihazı için sıkıntı yada mutluluklarını özgürce ifade edebildiği ve bence çok üst seviyede bilgi paylaşımı ve yararlanımı açısındanda faydalı bir forum.

Oysaki club vaio sadece sony vaio kullanan (bende kullanıyorum maalesef ama...) kişilerin o forumda herşeyi çok bildiğini zannedip aslında hiç bir şey bilmeyen sadece Vaio Vaio Vaio diyen moderatörlerle yaptığı boş muhabbet portalıdır..

Hiç bir soruna yapıcı bir çözüm getiremezler.Bir bildikleri aman efendim EURASIA garantili Sony alın başınız ağrımasın demek...Başımız ağrımadığı buysa ağrıdığı nasıl acaba çok merak ediyorum...
  • ne hizmeti yav.hangi soruna çare bulmuşlar.2 ytl lik recovery cd sini göndermekmi hizmet.bırakın bu ağızları...CLUB VAİO denen yerde marka ticareti ile nemalanan moderatörler forumu çay kahve sohbetinden öteye götüremezler.Hiç bir bilgileri yok.
    1 aylık cihazlara fan sorunu nedeni ile anakart değişimi olayını ben,o çok şey bildiğini zanneden moderatörlerden daha önce öğrendim.Bios update ile çözümlenir diye milleti 2 aydan fazla uyutan bu adamların, sonrada kalkıp cihan elektronikin aldığı karardan sonra ''arkadaşlar sorununuzu çözdük anakart değişikliğine gidiyoruz'' demeleri tam bir komedidir.

Sony vaio FZ serileri sınıfta kalmıştır.Ancak ithalatçı eurasia firmasının bu kadar çok problem yaşayan FZ kullanıcısını , makinaları geri çağırmayıp sonucu bile meçhul bir anakart değişimine yönlendirmesi kabul edilemez bir icraaattır.1 kişininkinin değişipte düzeldiğini idddia etmesinin bir değeri olmadığı gibi kimsede yepyeni cihazının içinin açılıpta anakartının sökülmesini kolaylıkla kabul edemez.Makinanın bütün fabrikasyon dinamiği değişecek.Montajlama sırasında yapılabilecek bir hata ilerde başka sorunlar doğuracak vesaire...vesaire..

Toplu hata bulunan bir seri için sunulan bu uygulama
    Hala daha eurasia ve Club vaio denen yerleri savunanlara

BU forum donanım haber forumudur.

Club vaio için çalışan veya onun reklamlarını yapanların yeri değildir.Benim gibi bu işten mağdur olmuş belki yüzlerce tüketici için club vaio ayrıcalığsadece sinir bozmaktan öteye gitmeyen çözümsüzlük yeridir....

• Hizmet mi dedin eee zaten sen hizmetin içindesin ataskiran kardeş burası forumdonanımhaber.Hizmet bu forumda,arkadaşlık,çözüm,uzmanlar,dvdler hepsi bu forumda.
  • club vaio deyip deyip ortalığı alyana getirmeyin arkadaşlar vaio hakkında bilgi istedim inanırmısınız sadece 1 kişiyle muhattab oldum oda servis elemanlarından kimsenin yardım anlayışı yok bizim forumdonanım haberimiz var bundan iyiside yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.