Şimdi Ara

Sony Center'da Hafta Sonu Kamera Ve Fotoğraf Makinalarında Büyük İndirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Haftasonuna Özel Belirli Fotoğraf Makinaları Ve Kameralarda Güzel İndirimler Var Paylaşıyorum...

MODEL KAMPANYA
    HDRCX570EB.CEN 1.324 TL
    HDRCX260VEB.CEN 1.103 TL
    HDRCX190EB.CEN 563 TL
    HDRPJ200EB.CEN 842 TL
    HDRPJ260VE.CEN 1.324 TL
    DCRPJ5EB.CEN 703 TL
    HDRGW55VEB.CEN 1.170 TL
    HDRGW55VEW.CEN 1.170 TL
    DSCS5000B.CEE8 199 TL
    DSCS5000P.CEE8 199 TL
    DSCS5000S.CEE8 199 TL
    DSCW610B.CEE8 239 TL
    DSCW610G.CEE8 239 TL
    DSCW610L.CEE8 239 TL
    DSCW610P.CEE8 239 TL
    DSCW610S.CEE8 239 TL
    DSCW620B.CEE8 247 TL
    DSCW620R.CEE8 247 TL
    DSCW620S.CEE8 247 TL
    DSCW630B.CEE8 319 TL
    DSCW630N.CEE8 319 TL
    DSCW630P.CEE8 319 TL
    DSCW630S.CEE8 319 TL
    DSCW690B.CEE8 415 TL
    DSCW690L.CEE8 415 TL
    DSCW690R.CEE8 415 TL
    DSCW690S.CEE8 415 TL
    DSCTX20B.CEE8 911 TL
    DSCTX20L.CEE8 911 TL
    DSCTX20P.CEE8 911 TL
    DSCH90B.CEE8 487 TL
    DSCH90S.CEE8 487 TL
    DSCHX20VB.CEE8 1.071 TL
    DSLRA580L.CEE5 1.714 TL
    DSLRA580Y.CEE5 2.071 TL
    SLTA55VL.CEE5 1.642 TL
    SLTA55VY.CEE5 1.999 TL
    SLTA35K.CEE5 1.319 TL
    SLTA35Y.CEE5 1.698 TL
    SLTA37K.CE 1.280 TL
    SLTA37M.CEE5 1.839 TL
    SLTA57K.CEE5 2.039 TL
    SLTA57Y.CEE5 2.519 TL
    SLTA57M.CEE5 2.375 TL
    SLTA77VK.CEE5 3.359 TL
    SLTA77VQ.CEE5 4.559 TL
    SLTA65VK.CEE5 2.399 TL
    SLTA65VY.CEE5 2.879 TL
    SLTA65VM.CEE5 2.991 TL
    DSLRA290L.CEE5 928 TL
    DSLRA290Y.CEE5 1.356 TL
    DSLRA390L.CEE5 1.071 TL
    DSLRA390Y.CEE5 1.499 TL

Eğer Bursadan ALmak İsteyenler Olursa Çalıştığım ANatolium Sony Center'a Beklerim.

Oğuzhan Esen...

• fiyatlar çok iyi keşke hep bu fiyattan satsa en azından iflastan kurtulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

fiyatlar çok iyi keşke hep bu fiyattan satsa en azından iflastan kurtulur

Sony ve iflas güldürmeyin adamı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

quote:

Bence de sony gibi köklü şirketler küllerinden doğar :)
  • televizyonlarda yok mu bir indirim:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: PIERzig

quote:

Orijinalden alıntı: kl_emre_1905

quote:

Bence de sony gibi köklü şirketler küllerinden doğar :)

yanlış anlamayın ben sony iflas etsin yada sony iflas edecek demedim şuanda iflasa doğru gidiyor fiyatta indirime giderse herkes alır iflastan kurtulur demek istedim
  • 200-250 TL civarına kaçırma al dediğiniz bir fotoğraf makinesi var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fotoğraf makinesinden ziyade şu hx850 serisinde ciddi indirim bekliyoruz.Örneğin şu forumda 55 inç tv alacak o kadar çok kişi varki maalesef toplu alıcaz dememize rağmen firmalar asla güzel bir fiyattan yapmıyorlar.Sonra noluyor millet gidiyor sapır sapır lg alıyor.Çünkü sürekli inen ve en çok kampanya yapan marka lg.Sony ben şöyle iyiyim böyle kaliteyim demeye devam etsin millet güney korelileri zengin etmeye devam ediyor.
  • quote:

yanlış anlamayın ben sony iflas etsin yada sony iflas edecek demedim şuanda iflasa doğru gidiyor fiyatta indirime giderse herkes alır iflastan kurtulur demek istedim

Hocam Sony Yeni Bir Yapılanma Sürecinde Ceo'su Değişti Ve Pazara Daha Agresif Girdiler Geçen Yıllara Göre.Gayet Emin Adımlarla Tekrar Eski GÜnlerine Dönecektir Yakında.İflas Konusuna Gelince,SOny Bir Çok Kolu Olan Bir Firma Bazı Departmanlarda Zarar AÇıklaması Normal Bir Durum.AMa İflas Gibi Bir Durum Aklınızın Ucuna Dahi Gelmesin.

quote:

200-250 TL civarına kaçırma al dediğiniz bir fotoğraf makinesi var mı?

Dediğiniz Fiyat Aralığında W620 Var Önerebileceğim.Giriş Seviyesi Bir Model Beklentiniz Yüksek Değilse İşinizi Görür.Ama En Azından W690 Falan Alabilirseniz Sonuç çok Daha İyi Olur.

quote:

Fotoğraf makinesinden ziyade şu hx850 serisinde ciddi indirim bekliyoruz.Örneğin şu forumda 55 inç tv alacak o kadar çok kişi varki maalesef toplu alıcaz dememize rağmen firmalar asla güzel bir fiyattan yapmıyorlar.Sonra noluyor millet gidiyor sapır sapır lg alıyor.Çünkü sürekli inen ve en çok kampanya yapan marka lg.Sony ben şöyle iyiyim böyle kaliteyim demeye devam etsin millet güney korelileri zengin etmeye devam ediyor.

Benimde Kullandığım Cihaz Olan 55HX850 ( İncelemesini Yapmıştım Forumda) Modelinde İndirimler Oluyor Ancak Sizin Beklediğiniz Rakamlar Çok Daha Düşük Olabilir Tabi. 5000 Tl'den Vermiştik bir Süre Önce.ANcak Şuda Var Nasıl Kalite Konusunda Sony'yi Lg ile mukayese etmiyorsak fiyat konusunda da etmemek gerekir.Sony'nin Lg fiyatlarına Televizyon Vermesini Bekleyemeyiz Özelliklede hx850 Gibi Ödül Almış Bir Cihazı.

Ancak Tabiki Bende Bir Tüketici Olarak Alacağım Ürünü En Uygun Fİyattan Almak İsterim.Yinede Sony Bu Sene Fiyatları Geçmiş YIllara Göre Epey Düşük Tutuyor.Artık Rekabetin Ve Tehlikenin Farkında.Yinede Kalite Bir Şekilde Fİyata Yansıyor Ve Rakiplerinin Bir Miktar Üzerinde Oluyor Bu Yüzden Fİyatlar...

Ancak Yinede Geçenlerde 55NX720 Leri 2800 Tl'den Verdik Son Ürünleri.Bence Bu Cihaz İçin Muhteşem Bir Fiyattı.O Fiyata Alabileceğiniz Bu Boyutta Bu Fİyata Alaınabilecek En Güzel Cİhazlardan Biriydi Bence.Bunun DIşında Yine Almak İstediğiniz Zaman Bana Ulaşın Bende Merkezden Bir Fiyat İsterim Sizin İçin...

quote:

televizyonlarda yok mu bir indirim:))

Bir Kaç Modelde Var Ancak 55HX850 De Yok Ne Yazıkki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonskennedy -- 1 Aralık 2012; 12:36:47 >

• Kampanyada Son GÜn...
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonskennedy

Kampanyada Son GÜn...

Sony Nex ürünleri yok sanırsam indirimde..?
  • Forumda ciddi anlamda 55 inç tv alacak olanlar var.Brlkide 20-25 kişi olabilir ya da örgütlenip bu sayının üstünde bile olabilir.Böyle birşey olursa yılbaşı arifesinde ciddi indirim yaptırabilir misiniz?
    55hx850 için tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

Forumda ciddi anlamda 55 inç tv alacak olanlar var.Brlkide 20-25 kişi olabilir ya da örgütlenip bu sayının üstünde bile olabilir.Böyle birşey olursa yılbaşı arifesinde ciddi indirim yaptırabilir misiniz?
    55hx850 için tabi

nerde örgütleniyoruz yav ben bişey mi kaçırdım, oğuzhan hocamın geçen haftaki ilmeğine 55hx850 3binlere inince gelcem mağazaya demiştim, bu mesaj nedeniyle ben de bu sayıya dahil miyim? değilsem neden değilim gerildim ya yav...
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizfeneri

quote:

Orijinalden alıntı: Orada Olmayan Adam

Forumda ciddi anlamda 55 inç tv alacak olanlar var.Brlkide 20-25 kişi olabilir ya da örgütlenip bu sayının üstünde bile olabilir.Böyle birşey olursa yılbaşı arifesinde ciddi indirim yaptırabilir misiniz?
    55hx850 için tabi

nerde örgütleniyoruz yav ben bişey mi kaçırdım, oğuzhan hocamın geçen haftaki ilmeğine 55hx850 3binlere inince gelcem mağazaya demiştim, bu mesaj nedeniyle ben de bu sayıya dahil miyim? değilsem neden değilim gerildim ya yav...

Yok hocam kaçırdığın birşey yok
    Daha önce samsungavm'ye defalarca sorduk ama indirim yapamayacaklarını söyledi.Lg zaten fiyatları sürekli düşürerek milleti bağlıyor ki lg hiçbir zaman düşünmedim.Aklımda 3 tv vardı ama 2 ye düştü.samsung 55es7000,philips 55pfl7007 ve sony 55hx850.samsung artık düşünmüyorum sadece phlips ve sony kaldı.Philips vatanda 3700 liraya satıldı geçen hafta.
    Demek istediğim ciddi anlamda örgütlenmeye niyetlenirsek gerçekten 25-30 kişi olabiliriz.

• Seçenek azaltmak adına philips te panel sorunu varmış diye duydum geri dönüşler olmuş aynı panel mi bilemiyorum ama korkuyorum ayrıca sony hx850 ile bu yıl avrupada en iyi tv seçilmiş, çok mu kulaktan dolma bilemiyorum sorsanız nerde lan kaynak diye forum derim ama yanına yaklaşınca tv nin fark var be üstad. Saygılar...
  • En güzeli bekleyip 55hx850 almak o zaman.Ama kabul edilebilir fiyata inmesi lazım.3500 ün altını görmeden ben alamam şahsen.Fiyatı yüzünden millet lg ye gidiyor ya da biraz daha ekleyip samsung alıyor.Sony tamam kaliteli ama bu fiyatlarla ben ve benim gibilerin alması zor sanırım.
  • şuan ki fiyatına brodway alırım daha iyi bence de ama 3500 e inmeden ülkeyi terk ederse de üzülürüm. Etiket fiyatı 3500 ün altına inmeyebilir ama kredi kartı kampanyaları ile zorlayabilir yani bakınca bir önceki seri 2011 model (hatam varsa düzeltin) nx750 hala 3500 ün üstünde yani gelecek yıl bu zamanlar alacağız demektir hx850 yi 3500 lere ben o kadar bekeleyemeyebilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: java

quote:

Orijinalden alıntı: leonskennedy

Kampanyada Son GÜn...

Sony Nex ürünleri yok sanırsam indirimde..?

Ben de bunu merak ediyorum. Ayrıca Nex 5r ne zaman gelecek? Kasim sonu demislerdi, aralik geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SONY Hx200v nin fiyatını göremedim...Ne zaman düşecek bu aletin fiyatı..yurt dışında 330-400 dolar aralığında.bizde ise 1250-1400 tl..düşsün biraz.
  • quote:

55hx850 için tabi

Hocam Niyetine Girdiğinizde Bana İletirseniz Merkezden Özel Bir Fiyat İsterim Sizin İçin.Nasıl Bir Fİyat Verirler Bilmiyorum Ama Sınırları Zorlamaya Çalışırım :)

quote:

Ben de bunu merak ediyorum. Ayrıca Nex 5r ne zaman gelecek? Kasim sonu demislerdi, aralik geldi.

İnanın Bizimde Önceden Haberimiz Olmuyor Ne Zaman Geleceği İle İlgili.Sadece 3 4 Gün Önceden Maili Geliyor O Kadar...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.