Sony?nin E3 kapsamında düzenlediği basın toplantısında öne çıkan ürünlerden bir tanesi de PlayStation 3 için geliştirilmiş olan çevresel ses sistemi CECH-ZVS1 oldu. Optik ve analog ses girişlerine sahip olan bu cihaz Dolby Digital, DTS; MPEG-2 AAC ve Linear PCM ses formatlarını destekliyor. Bu ses sisteminin fiyatı ABD, Avrupa ve Japonya?da sırasıyla 199$, 199$, 19,800¥ olarak belirlenmiş.Şirketin tanıttığı S-Force Force PRO Front Surround teknolojisi sayesinde ek bir hoparlör eklemeye gerek kalmadan gerçekçi çevresel ses yaratıyor. Sony CECH-ZVS1 belki ses sistemi meraklılarını tam olarak tatmin etmeyecektir. Ancak PS3 keyfini gerçekçi seslerle daha da zenginleştirmek isteyenler için yerinde birer seçim olacaktır.
bu konu var daha önce verildi...bu alet surround ses veremez..bunlar hep satış taktikleri...
Dogrudur konunun acildigini bilmiyordum kardesim. Evet ayrica yazida " Sony CECH-ZVS1 belki ses sistemi meraklılarını tam olarak tatmin etmeyecektir" cumlesi dikkate deyer galiba. ign de raslamisdim Sony CECH-ZVS1 ile ilgili habere oyuzden paylasiyim istedim. Daha iyi oldu, 5+1 olmadigini ve gereksiz bir alet oldugunu anlasin tuketici.