Şimdi Ara

Sony CECH-ZVS1 Surround Sound System (PS3 Uyumlu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Sony CECH-ZVS1 Surround Sound System (PS3 Uyumlu)

Sony?nin E3 kapsamında düzenlediği basın toplantısında öne çıkan ürünlerden bir tanesi de PlayStation 3 için geliştirilmiş olan çevresel ses sistemi CECH-ZVS1 oldu. Optik ve analog ses girişlerine sahip olan bu cihaz Dolby Digital, DTS; MPEG-2 AAC ve Linear PCM ses formatlarını destekliyor. Bu ses sisteminin fiyatı ABD, Avrupa ve Japonya?da sırasıyla 199$, 199$, 19,800¥ olarak belirlenmiş.Şirketin tanıttığı S-Force Force PRO Front Surround teknolojisi sayesinde ek bir hoparlör eklemeye gerek kalmadan gerçekçi çevresel ses yaratıyor. Sony CECH-ZVS1 belki ses sistemi meraklılarını tam olarak tatmin etmeyecektir. Ancak PS3 keyfini gerçekçi seslerle daha da zenginleştirmek isteyenler için yerinde birer seçim olacaktır.

Kaynak :http://www.teknoblog.com/urunler/sonyden-ps3-uyumlu-cevresel-ses-sistemi.html

Heralde bu alet tan anlamiyla bir 5+1 degil.

• bu konu var daha önce verildi...bu alet surround ses veremez..bunlar hep satış taktikleri...
  • Dogrudur konunun acildigini bilmiyordum kardesim. Evet ayrica yazida " Sony CECH-ZVS1 belki ses sistemi meraklılarını tam olarak tatmin etmeyecektir" cumlesi dikkate deyer galiba. ign de raslamisdim Sony CECH-ZVS1 ile ilgili habere oyuzden paylasiyim istedim. Daha iyi oldu, 5+1 olmadigini ve gereksiz bir alet oldugunu anlasin tuketici.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.