Şimdi Ara

@@SONY CDX GT(111U-212U-310U-414U-610U-616U VS...)ALL SERIES FAN CLUP@@ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
1
Favori
177.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KKTC_EVREN

GT616U ---> En buyuk degerdeki resmi icin (2416 X 1410) Yandan görünüş..
    http://www.sony-europe.com/res/attachment/file/30/1166531468830.jpg

GT616U ---> En buyuk degerdeki resmi icin (2416 X 1410) Önden Görünüş..
    http://www.sony-europe.com/res/attachment/file/39/1166531468839.jpg

Internette yabancı sitelerde 2 modelin arasındaki farkları aramama ragmen bilgi bulamadım.
    Sadece 616 modelinin Açılabilir Ön Paneli olması ekranı geniş kılıyor..
    Baska farkları bulan arkadaslar formla paylasırlarsa sevinirim..

Bu yüksek çözünürlüklü resimlerin sayfa linkini verebilir misin? Başka modellerinde böyle resimleri varsa bakmak istiyorum

• http://www.sony.com.tr/view/ShowProductCategory.action?site=odw_tr_TR&category=ICA+CD+Tuners

Bu sayfada hemen hemen tum sony modellerini bulabilirsin. PDF lerini ve klavuzlarını bile vermisler..
    Incele istersen bir
  • Bilgi var ama sizin koyduğunuz gibi yüksek çözünürlüklü resimler yok (ya da var ben bulamadım)?
  • Tum modeller icin ayrıntılı yuksek cozunurlukte resim koymamışlar.
    Sadece birkac yeni modellerinde var..
    414 ve 616 modeli bunlardan ikisi,
    zaten sony nin en iyi modelleri su an bunlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tvardar

mp3 çalarınızın modeli nedir?

Creative Muvokare 4gb.
  • arkadaşlar bende 414u aldım.benim araba 2000 model avensis orjinal hoparlörler yetmeyecek herhal. 4 tane hoparlör almak istiyorum.sizin öneriniz nedir?ayrıca benim arabay acaba kaç cm lik takmak lazım bilen varmı?
    saygılar
  • selam arkadaşlar,
    ben 410u-414u-616u arasında seçim yapamadım.410u çok yakında sony shoplara geliyor.izmirde yılmazer mağazalrında bu konuyla ilgili bilgi almak istedim,MAALESEF onlarda böyle bi ürün varmı yokmu ben sorduktan sonra yarım saat uğraşarak sony den gelen bir hafta önce gelen maillerini okuyarak 410u+sony 002 mp3 çaların aynı kutuda hediyesi ile ellerine geleceğini öğrendiler.söz konusu hediye alet 512 mb hafızalı usb den şarzle pili ve kulaklıkları ile kutuya dahil imiş.cihazın toplam fiyatı 360 ytl dediler.ama dedim ya fiyat bilgisi yanlış olabilir ben sorunca bilgiye ulaştılar.sizce 360 ytl ye 414uya göre 80ytl fark ile 002 mp3 çalar ile almak mı mantıklı yoksa 616u almakmı?
  • 410u nun özellikler
    ne ki acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Engincell

410u nun özellikler
    ne ki acaba

GT410U ile GT414U arasındaki tek fark ön panellerinin rengi. GT410U gümüş renkli ön panel kullanıyorken, GT414U siyah renkli ön panel kullanıyor. Aynı durum GT610U ve GT616U için de geçerli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MURAT4108

selam arkadaşlar,
    ben 410u-414u-616u arasında seçim yapamadım.410u çok yakında sony shoplara geliyor.izmirde yılmazer mağazalrında bu konuyla ilgili bilgi almak istedim,MAALESEF onlarda böyle bi ürün varmı yokmu ben sorduktan sonra yarım saat uğraşarak sony den gelen bir hafta önce gelen maillerini okuyarak 410u+sony 002 mp3 çaların aynı kutuda hediyesi ile ellerine geleceğini öğrendiler.söz konusu hediye alet 512 mb hafızalı usb den şarzle pili ve kulaklıkları ile kutuya dahil imiş.cihazın toplam fiyatı 360 ytl dediler.ama dedim ya fiyat bilgisi yanlış olabilir ben sorunca bilgiye ulaştılar.sizce 360 ytl ye 414uya göre 80ytl fark ile 002 mp3 çalar ile almak mı mantıklı yoksa 616u almakmı?

GT616U almak kesinlikle daha mantıklı. Herşeyden önce DSOII özelliği var (bu konuda DSOII'nin ne olduğu tartışılmıştı) ve daha geniş, okunaklı bir ekranı var.

• 616u bencede çok daha güzel duruyor.sesin kulak hizasındaymış gibi hissi veren özelliğide ayırdedici.ozaman 410u ile bereber 80ytl fark ile verilen hediye pek cazip değil
    AYRICA,ön panel kapalı olduğu için tozdan cihazın zarar görmesi de en aza inmiş olur.
    YİNEDE 616U ALAN VE KULLANAN ARKADAŞLARI BEKLİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MURAT4108 -- 16 Şubat 2007; 23:08:18 >
  • 616u da aux yok denmişti arkadaşlar başka bir farklı açıklama varmı acaba
  • yani favorımız gt-616u mu dur arkadssdlar???????
  • favori olarak fiyat farkı olarak gt-616u gözüküyor
  • burda gt-414u nun fiyatı cok dusuk niye oyle acaba güvenilir bi sitemi acaba??

http://www.dostpazar.com/pinfo.asp?pid=5431
  • quote:

Orjinalden alıntı: MURAT4108

616u da aux yok denmişti arkadaşlar başka bir farklı açıklama varmı acaba

Ön panelde yok, ancak cihazın arka tarafındaki CD değiştirici RCA ses girişlerinden "aux lite" girişini kullanmak mümkün. Böyle bir durumda ya CD değiştirici (6'lı, 10'lu,..) ya da "aux lite" girişinin tercih edilmesi gerekiyor; aynı anda ikisi birden olmuyor (ek bir adaptörle mümkün).
  • merhaba,mp3 cd çalar olduğu için aux tan giriş çok önemli olmasa gerek.414u-410u ya göre bence açılabilir ön kapak cihazın toz dan korunması için 610u nun şansını arttırıyor.410u daki sony 002 flash 512 mb mp3 çalar ile birlikte verilmesine ne diyosun,motorize ön kapak ve hediyesi sence nasıl 610 u ile kıyaslarsak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MURAT4108 -- 19 Şubat 2007; 21:16:49 >
  • ARKADAŞLAR 2-3 gün için 616 yada 414 almak istiyorum.Aracımda kendi üstünde bulunan sony 4*35 watt teyp ve kolonları var(kolonları hiç değiştirmek istemiyorum şimdilik),araç mazda 323 practica, yardımlarınızı bekliyorum.Bakırköy taraflarında oturanlarınız ve bunlardan birine sahipseniz buluşabilirsek çok harika olur.şimdiden teşekkür ederim.BİRDE 1gb kingston flash disk im var acaba bu cihazla uyar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kocaday -- 20 Şubat 2007; 2:09:55 >
  • Kingstom 1gb uyuyor, bendede aynısında var kullanıyorum gayet hızlı okuyor. Bence kolonları hiç değiştirmezsen bile sorun yaşamazsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcroses

Kingstom 1gb uyuyor, bendede aynısında var kullanıyorum gayet hızlı okuyor. Bence kolonları hiç değiştirmezsen bile sorun yaşamazsın.

Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.