Şimdi Ara

SONY CDP , NERDEN BULABİLİRM ACABA?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

SONY : SCD-XB780 VEYA SCD-XB770 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM , AYRINTILI BİLGİ VE FİYATLARINI NEREDEN BULABİLİRİM ACABA? BİRKAÇ SONY BAYİSİNİ ARADIM AMA " AA BU DEVİRDE NEDEN CDP ALINSINKİ VS.. " GİBİ ŞEYLER SÖYLEDİKLERİ İÇİN , KONUYU UZATMADIM

• Cahillik iste, bir de bu satıs temsilcileri bilincsizce bir dunya urun satıyor. Amac satıp kar etmek sadece. Sattıklarının tam olarak ne oldugundan artı eksilerinden haberleri yok.

Nette online satıs magazalarında bu urunler var gorunuyor bi bak istersen. Asagıda ornek 2 link var.

http://www.hepsiparis.com/sony-cd-player-scdxb780b-p-3102.html

http://msn.estore.com.tr/EStore/Products.aspx?catalog=43000000&productid=EK01969

• hocam haklısın , senin linkini verdiğin 780 çok iyi bir ürün ( bence ) ve fiyatıda uygun , ama bu 2 sene öncesinin ürünü ve sony-eurosia stoklarda yok diyor ( yada mail ile baştan savıyorlar ) , bu bağlamda bende online almaya çekiniyorum , şimdi tahsil ederler sonra "aa yokmuş " diye bana bin türlü mail telefon trafiği yaşatırlar diye çekiniyorum , yada mal kutu açılmış gelir felan diye , onun için direk gidip dükkandan almayı arzu ediyorum
  • Haklısın.

Super audio cd sony tarafından cıkarılmıs format, fakat yeterince arkasında durmadı malesef.
    Gelecek vaad etmiyor. Aynı md gibi olacak sonu. Bence kaliteli sadece stereo cd player alsan daha iyi olur.
    Hatta eski sony ES serilerine bak mukemmel makinalar. Simdi cogunda o kalite yok. Bu baktıgında QS serisi zaten ES serisinden alıntılar var sadece. Orta kalite yani.
    Bu SACD ler icin Gasvagesin lambalı cıkıs modifiye calısmasıda var. Oldukca iyi neticeler verdigi soyleniyor ses kalitesinde.
  • gerçektende bu modeller üstünde mod olarak çok çalışılmış ürünler , internette çeşitli dökümanlarda var , ama ben bu konuda gerçekten sıfır durumda olduğum için kesinlikle böyle bir ümidim yok.. bu ancak ilerde 2.elde satarken işime yarama ihtimali olan bişi benim nazarımda şu anda...

stereo cdp konusunda seninle hemfikir birçok kişi var , ama ben bunu test etme imkanım olmadığı için biraz el yordamıyla seçim yapacağım.

eski es serilerinden kesinlikle düşünmüyorum , keza cdp'nin içini açarak bile olsa kalan ömür tayini yapmanın mümkünatı yok , bence es serileri ancak ve ancak preli bir cdp lazımsa dikkate alınası ürünler , onun haricinde çok fazla bir esprisi yok ve 2.elde bir hpm balonu gibi garip fiyatlara verilmeye çalışılmakta... bugün için sıfır ve garantili olarak 1.5 ytl gibi fiyata roksan , creek , rega gibi ürünler alabilecekken , 2. el bir sony'ye ( es serisi bile olsa ) 750-1000 gibi fiyatlar vermek çok akıllıca değil bence , tabi benim fikrimdir , kimseyi bağlamaz

• quote:

Orjinalden alıntı: therapeute

hocam haklısın , senin linkini verdiğin 780 çok iyi bir ürün ( bence ) ve fiyatıda uygun , ama bu 2 sene öncesinin ürünü ve sony-eurosia stoklarda yok diyor ( yada mail ile baştan savıyorlar ) , bu bağlamda bende online almaya çekiniyorum , şimdi tahsil ederler sonra "aa yokmuş " diye bana bin türlü mail telefon trafiği yaşatırlar diye çekiniyorum , yada mal kutu açılmış gelir felan diye , onun için direk gidip dükkandan almayı arzu ediyorum

Sirkeci de Gençten işhanının alt katında depo tarzı bir dükkan var orada olması lazım.

• evet , penta olduğunu söyleyen dükkan , çok yıllar evvel oradan ciddi miktarda alışveriş yapmıştım , geçen sene gittiğimde nedense hoş davranmadılar , bende kendileriyle alışverişi kestim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40" panel nerden bulurum
    4 yıl önce açıldı
    BUNU NERDEN BULABİLİRİM ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaptığım takribi 10 telefon görüşmesi sonucunda , sony'nin cd player'inin TR den alınmayacağına , satıcıların aşırı bilgisiz olduğuna kani oldum , sanırım denon ve marantz alternatiflerini gözönüne alacağım
  • quote:

evet , penta olduğunu söyleyen dükkan , çok yıllar evvel oradan ciddi miktarda alışveriş yapmıştım , geçen sene gittiğimde nedense hoş davranmadılar , bende kendileriyle alışverişi kestim

Benim yazdığıma cevap olarak yazdıysan dediğim yer penta değil aynı katta ama arka çıkış kapısının orada çıkarken sağdaki dükkan. Penta daki tipler gerçekten bir ilginç.
  • evet hocam , bende orasını kastediyorsunuz sanmıştım , dün biraz sinirim bozuldu , bende alışverişimi biraz ertelemeye karar verdim , artık uygun bir kampanyaya vs denk gelmeye çalışacağım
    bi yandan da acaba avr'ye takılan pikap ne kadar iyi performans verir diye düşünmekteyim , acaba bir projectmi alsam diye....
  • quote:

evet hocam , bende orasını kastediyorsunuz sanmıştım , dün biraz sinirim bozuldu , bende alışverişimi biraz ertelemeye karar verdim , artık uygun bir kampanyaya vs denk gelmeye çalışacağım
    bi yandan da acaba avr'ye takılan pikap ne kadar iyi performans verir diye düşünmekteyim , acaba bir projectmi alsam diye....

Başlıklara bir bak faydalı olabilir.
    http://www.turkeyforum.com/satforum/forumdisplay.php?f=75

• , orada zaten cdp konusunda epeyce uzun süredir fikir yürütüyoruz , çoğunluk rega veya roksan demekte.
  • Arkadaşlar bende XB770 var. SACD dinlemek için almıştım. Ancak stereo performansını iyi değil. Bu modeli alacaksanız kesinlikle lambalı çıkış modifiye yapılmışını tercih edin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.