Şimdi Ara

Sony Bravia KDL 46Z4500 hakkında yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar almak istediğim cihaz sony nin yeni reklamını yaptığı 200 mhz özellikli bu model bu konuda bilgisi olan arkadaşların cihaz hakkında beni aydınlatmasını olumlu veya olumsuz görüşlerini belirtmelerini istiyorum cevaplar için şimdiden teşekkür.

• Cihaz hakkında ayrıntılı bir test okuma şansına sahip olamadım, ancak forumda okuduklarıma göre yüksek fiyata gazlama çabası gibi görünüyor reklamlarla. Hareketli sahne perfromansına etki eden en önemli şey işlemci olduğu için lcd'de en iyi işlemcilere sahip olan X serilerini almanız bence daha uygun olur. Hele hele çok uygun olarak 4700 taksitli gibi satılan 46X3000-X3500 ikilisinden birini almanızı şiddetle öneririm, tabii bulabilirseniz sony shoplarda, hepsiburada var gerçi. Yüksek kurlarla gelen ve yanıltıcı reklamlarla ittirilmeye çalışılan Z serisine kapılmayın. Cihazda sony'nin pro işlemcileri yok be 2 kullanıyor, konumlandırılmasıda X serisi ile W serisi arasında yer alıyor.

Size tabloyu daha net görmeniz için bir link veriyim;http://www.sony.co.uk/selector/tv-projector

Gördüğünüz gibi 46Z4500 fiyatı 2329, 40Z4500 1889, 46X3000 2489,
    Düşünün Türkiye'de şu an taksitli olarak 40Z4500 4800 ytl, 46Z4500 6200 ytl, 46X3000 4700 ytl civarında satılıyor...
    Varın siz süşünün nasıl gazlanmak istendiğini Dediğim gibi fiyat uygunken 46x3000-3500 düşünün.

• Bu arada 5500 ytl civarı para verecekseniz fiyatı çok uygun tutulan ve dünyanın en iyi tv'si olan pioneer lx5090'ı mutlaka inceleyin.
    Konusu aşağıda;
    http://forum.donanimhaber.com/m_27453066/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetozgur07

arkadaşlar almak istediğim cihaz sony nin yeni reklamını yaptığı 200 mhz özellikli bu model bu konuda bilgisi olan arkadaşların cihaz hakkında beni aydınlatmasını olumlu veya olumsuz görüşlerini belirtmelerini istiyorum cevaplar için şimdiden teşekkür.

Bütçe olarak bugünkü TR satış fiyatlarıyla 46Z4500'e çıkabiliyorsanız, şu aşamada sizin için en mantıklısı, 911GT3 arkadaşın da söylediği gibi, Pioneer LX5090 gibi gözüküyor. Bu TV'yle kapışabilecek gibi gözüken seri, Sony'nin 46" ve üstü X4500 serisi, ki bunun da fiyatı şu anda yurtdışında dahi 8.000 TL'nın üzerinde...

Bir de, herhangi bir ürün alırken, kağıt üzerindeki değerler insanı cezbetse de, aslolan ürünün gözünüzle gördüğünüz "gerçek" performansıdır. Eğer bir oyun canavarı değilseniz, şu anda 46-50" boyutlarında 6.000 TL bütçeyle alabileceğiniz en iyi TV, LX5090 gibi gözüküyor...

• Avforums'ta okuduğum yorumlarda oyun içinde müthiş diyorlar lx5090 için

http://www.avforums.com/forums/plasma-televisions/852040-pioneer-pdp-lx5090-gaming-performance.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.