Arkadaşlar merhaba.bir led tv alıcam fakat karar veremiyorum sony kdl 40 ex 600 tv hoşuma gitti ( 102 ekran ). diğer markalara göre işlemcisi daha iyi diye duydum fakat tv de rsm gösterim hızı 50 hz . bu ne gibi bir etki yapar ? üründe ps3 de kullanıcağim için sorun yaratır mı ? alacağim yerdeki kişi samsung ya da lg 100 hz ile yanyana gösteriyim size arada en ufak bir fark yok dedi... yardımınıza ihtiyacım var ... teşekkürler... BİR DE İSTANBUL BİLİŞİMDE BU ÜRÜN 1699 TL MEDİA MARKTTA ARAŞTIRDIM 2099 TL...SİZCE FARK BİRAZ YÜKSEK DEĞİL Mİ ? SİZCE NE YAPMALIYIM ? :S
50 hz alıcaksan 40ex520 al 2011 model 2050 tl sony garantili ps hakkında bişey diyemem.
peki nerede o söylediğiniz fiyat ?
quote:
Orijinalden alıntı: drkpyrz
Arkadaşlar merhaba.bir led tv alıcam fakat karar veremiyorum sony kdl 40 ex 600 tv hoşuma gitti ( 102 ekran ). diğer markalara göre işlemcisi daha iyi diye duydum fakat tv de rsm gösterim hızı 50 hz . bu ne gibi bir etki yapar ? üründe ps3 de kullanıcağim için sorun yaratır mı ? alacağim yerdeki kişi samsung ya da lg 100 hz ile yanyana gösteriyim size arada en ufak bir fark yok dedi... yardımınıza ihtiyacım var ... teşekkürler... BİR DE İSTANBUL BİLİŞİMDE BU ÜRÜN 1699 TL MEDİA MARKTTA ARAŞTIRDIM 2099 TL...SİZCE FARK BİRAZ YÜKSEK DEĞİL Mİ ? SİZCE NE YAPMALIYIM ? :S
Hocam Hrtz olayı bitti artık,bunu her konuda yazıyorum,panel üreticileri sabit hrtz olayını bıraktılar,bundan sonrada Samsung-panasonic-Toshiba en azından hrtz olayını geliştirdiler yani 50/100 hrtz ve katları olacak,buda 3D paneller de resim işlemcilerindeki çakışma sayesinde,gün ışığına çıktı !
50 hrtz kim kötü derse,sana neden kötü anlatsın,bende diyorumki 50 hrtz daha iyidir nedenmi,100 hrtze göre çok daha seri işlem yapar 100 hrtz ve üzeri bu eşleşmeyi asla sağlıklı yapamaz,zaten yapamadıda,panellere bakarsan SD yayınlarda arkadaki canlı fonlarda durumu net algılarsın !
Oyun için alacaksan,hrtz yüzünden problem yaşamassın zaten yeni seri paneller gelen çözünürlüğü artık kendileri algılıyor yani gelen sinyal 50 hrtz senin panel 600 hrtz olsa dahi fark etmeyecek,panel gelen sinyale göre daha sağlıklı ve net resim verecektir !
Eskiden bu olay yoktu,geneldede sorunlar yaşanıyordu,hrtz değil bundan sonra panellerin jaggies ve motion plus değerleri en önemli etken olacak !
Panele gelince alınırmı bence alınır,Türkiye resmi Distribütör ürünü tercih et !
quote:
Orijinalden alıntı: drkpyrz
peki nerede o söylediğiniz fiyat ?
sony yetkili satıcılarında olivium forum istanbul marmara forumda var hepsiburada bircok yerde orginal garantili fiyatı 2080 civarı satılıyor