Şimdi Ara

SONY BRAVIA 2021 X90J ANA KONU (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.750
Cevap
116
Favori
276.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
21 oy
Giriş
    Incelemelerde samsung qn90 da iyi duruyor ama tr deki urunler farkli panel.bunda o farki soylemem zor ama amerikada sattiklari malla bizdeki ayni olmadigini biliyorum.en azindan panel tedarikcisi farklidir diye tahmin ediyorum.keske bir yerde gorup inceleseydiniz.firmalar buze hep 3.dunya ulkesi muamelesi yapiyor her konuda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE
  • dephyr kullanıcısına yanıt

Vatanbilgisayar da teşhir Sony 50x81J TV nin görüntüsü pek iyi değildi. İncelemeden almayın bence. Ayarlarımı bozuk diye sordum, standart kutudan çıktığı ayar olduğunu söylediler. Sony 55X90J için gitmiştim.

• Xj90 Samsung qn90 a göre daha iyi bir TV. Tr de satılan qn90 ın kontrast değeri lokal dimming devrede olmasına rağmen 2 bin küsur. Ayrıca blooming durumları da kötü. Banding ve dse hiç söylemiyorum bile. Mağazada yoğun ışık altında TV de dönen demolara güvenipte TV almayın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    musty-016, cagrimir, Iwaynes, megaramazan, PublicAdministrator, kaptancoo, Theori, VoLKaN ÇaHaN, halimcokoksen, vedatakdemir, dr.amon, aytun, BLooregard Q.Kazoo, Onur Orhun, CTU, snaking, cemkula, oguzhant, DirtyMoneySyndicate, ELyesa24, CaptainLuffy, sensation888, djenez, hasan1129, samet.aslan, synweap, resai
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    INTEL I5 4670K -- MSI GTX 780 Gaming OC -- 2X4GB CORSAIR VENGEANCE 1600Mhz -- SAMSUNG EVO 840 250GB -- MSI Z87 GD-65 Gaming -- CORSAIR H80 -- Aerocool GT-S BLACK EDITION -- Aerocool Strike X 800W 80+Silver
  • Arkadaşlar çok ilginç bir problem yaşıyorum. Bilgisayarı hdmi 2.1 kablo ile tv ye bağlayınca 4k 120hz modunda seste gecikme yaşıyorum. Tv hoparlörüne ses 1 2 saniye gecikmeli gidiyor. Pc ekran ayarlarından 60 hz yapınca sesdeki gecikme düzeliyor. Fikri olan var mı? Televizyonu 4k120hz için aldık kullanamıyoruz.

Rtx 2060, 55x90j, Paugge hdmi 2.1 kablo.

Benim TV gelmedi daha horoz lojistik sağolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pro-redline -- 18 Kasım 2021; 16:58:51 >
  • Salı günü GittiGidiyor MediaMarkt mağazasından aldığım 65X92j tv mi kurdurdum.Sony’nin her serisini kullanmış biri olarak her sene kalite ve görüntü olarak bi önce ki senesini aratıyor. Bu yeni aldığım tv de solda siyah ekranda boydan boya ışık lekesi var.Bununla ilgili napmalıyım.Yan odada 65xh9096 var onun görüntüsünü beğenmiyordum fakat onun bile görüntüsü xj den çok çok daha iyi siyahlar çok daha siyah.Alacak arkadaşlara önermiyorum kesinlikle.

SONY BRAVIA 2021 X90J ANA KONU

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Benim tavsiyem local dimming olmayn tv almanız.

İade edin hocam. O ışık lekesiyle kullanmanıza gerek yok o kadar para verdiğiniz sıfır televizyonu. Başka markalara yönelmeniz daha iyi olur bence görüntü kalitesini beğenmediyseniz

İade alırlar mı ki servis raporu olmadan..Servise attım görüntüyü servisin cevap; nerde ışık var. Aşırı soğudum.Oled alacaktım yanma probleminden dolayı yine led e devam edelim dedik ama böyle kötü görüntü görünce soğudum.

Hocam 14 gün içinde koşulsuz iade hakkınız var. Herhangi bir şey kanıtlamak zorunda değilsiniz servise falan

• Tüketiciler, uzaktan yapılan alışverişlerde (İnternet, telefon yoluyla) 14 gün, kapıdan satışlarda yine 14 gün ve taksitli alışverişlerde ise 7 gün içerisinde, hiçbir gerekçe ileri sürmeksizin ve cezai şart ödemeksizin cayma hakkına sahiptir.

• Nasıl bu tv sizce alınır mı bu fiyata?

• 2022 Ocak CES de yeni teknoloji içeren bir çok model, bir çok markada duyurulacak. Fiyatlardam bağımsız bu modelleri bekleyeceğim. Acele TV alması gerekenler yoksa beklenmeli derim. XJ serisi benim için hayal kırıklığı oldu. Puanları da gösterge zaten..

• arnet A kullanıcısına yanıt

Akşam karanlığında TV'yi denediniz mi ? Görüntü genel olarak karanlık odada yine bu şekilde bulutlu mu ?

Eklemiş olduğunuz resimde Local dimming'i yüksek olarak ayarladınız mı ?

Eğer öyleyse Sony gerçekten kalite olarak bitirmiş kendini.

Seneye çıkacak modellerin maliyetinden dolayı haftaya XJ90 65'' almaya niyetliydim. Ama '' J '' serileri bu şekildeyse hiç bulaşmayayım.

Görünen o ki evdeki XF9005 hepsinden çok daha iyi durumda şuanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 20 Kasım 2021; 19:47:37 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.