Şimdi Ara

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (434. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.427
Cevap
235
Favori
882.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
69 oy
Giriş
  • bizim servis hala israrla guncelleme yapma diyor.

biraz once aradim, yeni guncelleme var dedim, hayir yapma diyor.

yaza dogru gelecek bir guncelleme, ben sana haber verecem diyor...

ilginc...

• evs4evs kullanıcısına yanıt

Saglam sacmalamis o servis. O zaman yazdan sonra satsaymis cihazi da mallik yapmayip. Sony ulke müdürü falan duysa bu soyledigini oper o servis calisanini. Bu arada son update te earc sorununu cozmemis. Belki cihazi formatlamak ise yarayabilir ama ugrasmak istemiyorum ayarlarla falan. Update ten sonra hala sesin gidip geldigi oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bu_rock01

Yorumunuz icin cok tesekkur ederim verilen bilgilerl e bu tv yi almaya karar verdim suan mediamarkti takip ediyorum bir indirim yakalarsam aninda siparis gecicem belki siz biliyorsunuzdur belki baska arkadaslar kismet olursa haziranda evlenicem bu urunu simdi alsam kutusunu actirmazsa sikinti olurmu yani garanti fatura kesiminden baslar onu biliyorum ama kargoda olan sikinti varsa bunu 2 ay sonra kurulum yaptiklarinda bana sorun yaratirmi

O konu hakkında bir bilgim yok ama Sony Türkiye ile görüşüp bilgi alabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: Gkn89

Habire güncelleme yapıyorlar da artık şu VRR ve 120 blur olayını da bi halletseler artık keşke.

Açıkçası 120H blur olayını çözebileceklerini zannetmiyorum ama VRR kesin baharda gelecek dediler.

Cihazi 120 de blur falan olmadan kullaniyorum ps5 te. Rainbow six oynarken ozellikle. Yani duzeltecek birsey yok. Ha pc oyuncularini etkiliyor olabilir belki ama sony ps5 le olan etkilesimiyle ilgileniyor daha cok. Ayrica boyutu ne olursa pc yi tv ye baglamak zaten cok mantikli degil. O is icin monitor kullanmali. Vrr deseniz ps5 e gelmeden once cikarmasini icin yine benim acimdan hic bir onemi yok. Ps5 te mart gibi bi haber vardi bu durumda mart nisan çıkar ama zaten ciksada sadece sözünü tutmus olmasindan icim rahat olacak. Vrr görüntüyü berbat eden bi teknoloji. Kllanmayi disunmuyorum. Vrr gelsin 120 blur gitsin kisminin bi onemi yok kisacasi. Daha earc sorununu cozmeyi beceremediler fazlasi icin cok umut vermiyorlar.

Yeni modeller hemen hemen bu tv ler ile aynı donanım özellikleri ile çıkacakmış sanırım. Onlar çıktığı zaman onlara gelen güncelleme ile eş zamanlı olarak bizim tv lere de güncelleme gelecek deniyor. Eğer onlarda öyle bir sorun olmayacaksa, bu tvlerde de olmaması gerek mantıken. Zaten yine düzeltmezlerse, tüketici hakem heyeti yollarına düşecez.

Orijinalden alıntı: the duderino

Saglam sacmalamis o servis. O zaman yazdan sonra satsaymis cihazi da mallik yapmayip. Sony ulke müdürü falan duysa bu soyledigini oper o servis calisanini. Bu arada son update te earc sorununu cozmemis. Belki cihazi formatlamak ise yarayabilir ama ugrasmak istemiyorum ayarlarla falan. Update ten sonra hala sesin gidip geldigi oluyor.

:) ilginc bir arkadas zaten, daha once annemlere ve abimlere gelmisti tv kurmaya, son olarakta bana geldi, muhabbeti ilerlettik biraz..

su anda benim tvde bir sorun olmadigi icin guncellemiycegim, bende bahardaki VRR guncellemesini bekliyorum, o geldikten sonra ona sormadan direk guncellerim.

• Arkadaşlar ps5 de 65xh9096 kullaniyorum ve 120 fps de fortnite i denemek icin indirdim karakteri sağa soka cevirince herhangi bir problem herhangi bir bulaniklasma görmedim kisacasi benim tv de blur yok varsada göze batcak kadar bise degil o yüzden bu tarz şeyle fazla kafa yormadan kullanmak gerek

Yok zaten hocam. Takilmayin. Ozellikle ps5 te kesin yok.

• bencede ps5 için yoktur sonucta sony kendi ps5 icin uyarladigi tv en yuksek performansi bu tv vermesi gerekir diye dusunuyorum eger sikinti yasadigini söyleyen varsa kendi oynadigim tv ayarlarini verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps3mania -- 25 Şubat 2021; 16:47:38 >

Orijinalden alıntı: ps3mania

bencede ps5 için yoktur sonucta sony kendi ps5 icin uyarladigi tv en yuksek performansi bu tv vermesi gerekir diye dusunuyorum eger sikinti yasadigini söyleyen varsa kendi oynadigim tv ayarlarini verebilirim

Merhabalar,Ps5 oynarken kullandığınız ayarları atarmısınız.

resim modu oyun
    otomatik resim modu kapali
    isik kapali
    parlaklik max
    kontrast max
    gama 0
    siyah düzeyi 50
    siyah ayarı kapalı
    genel kontrast düzenleyici kapalı
    otomatik yerel karartma kapali
    x tended dynamic range yuksek
    renk 55
    ton 0
    renklerin sıcaklığı normal
    canli renkler yuksek
    netlik
    keskinlik 50
    gerceklik oluşturma manuel 10
    motionflow kapali
  • the duderino T kullanıcısına yanıt

servis servis değil mubarek sony tv nin üretim tesislerinde ar ge müdürü yaza kadar diye de not düşmüş

Orijinalden alıntı: wKedyy

Şikayetler her geçen gün artıyor

Ne gibi?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.