Şimdi Ara

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.857
Cevap
240
Favori
796.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • freedom77 F kullanıcısına yanıt

    Iyi bakarsan sende de oldugunu görüşmüssün.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smart olmayan uydu da şart değil en iyi Sony tv hangisidir bilen var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uwais -- 2 Ocak 2021; 1:47:16 >
  • the duderino T kullanıcısına yanıt
    Ben her gün açarken bir defa, izlerken bir defa ve kapatmadan önce kontrol ediyorum 😂😂😂

    Şakası bir yana aldığımda baktım, bir daha da gerek duymadım. Tv ile aram iyi, PS5 performansından da çok memnunum.

    Sorun her cihazda oluyor maalesef. Forumdaki teknoloji konularına bakın Apple’dan tutun Samsung ‘dan çıkın tüm ürünlerde mutlaka kronik sayılabilecek sorunlar var.

    Burada haliyle müşteri hizmetleri kalitesi ön plana çıkıyor. O da Sony’de yok. Bu konuda arkadaşlara hak veriyorum. Bknz Amazon, Apple



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom77 -- 2 Ocak 2021; 2:15:15 >
  • Gercekler acidir malesef, sony Turkiye tuketiciye hakklarini vermedikce ,madur etmeye devam ettikce, rezil olmaya mahkum olmaya devam edecek,tum sosyal mecralarda.

    Tek cozumu sony in telafisini 6502 kapsaminda yapmasi .
    1 musteri 1000 musteri kaybetirirde ,1000 musteri getirirde .

    SonyTürkiye kaybetmeye mahkum dur .hatasindan dönmedikce .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan1216 -- 2 Ocak 2021; 2:17:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaşlar her markada sorun var. Şans işi elektronik. Amcam lg 4k led kullanıyor sol taraf ledler ölmüş 2 sene olmadı daha. Ablam samsung 4k va led tv kullanıyo sağ taraf mavi oldu ledler ölü. Sony bu işi en iyi yapan marka dünya da bakın hollywood da ünlülerin evlerine hep Sony tv. Renkleri en iyi gösteren tv her zaman Sony olmuştur. Oled mesela lg üretiyor ama en iyi oled yine Sony de. Kalite asla tesadüf olamaz arkadaşlar. Dediğim gibi göz kırpma olayı bende yok. Digiturk ile kullandığım için mi bilmiyorum olursa garantili cihaz servisi çağırırım. Burda söylemek istediğim şu öyle bir algı yaptınız ki tüm cihazlar aynı sanki yapmayın etmeyin. Tekrar yeni alanlara hayırlı olsun. Tv çook güzel. Netflix te izlemediğim filmleri izliyorum o kadar iyi :)
  • Hakeden musteriye hakkini vermeyen sony nin allah belasini versin. O konuda sorun yok. Hangi firma olursa olsjn defolsun gitsin. Batsin hatta. Sony nin bu konularda hakkini verme oranı daha düşüktür o da dogrudur. Buna sebep olan yonetim de isinden olsun insallah. Ama arjadas tv lerin yuzde 80 inin olu pikseli var kesin diyen de beter olsun. Hıncını alamadi diye iftira atmak ahmakliktan baska birsey degildir. Adam nerdeyse sen körsün salaksin vardir gormemissindir diyecek kadar alcalmis.
    Simdi baktim dun attigi butun meaajlati tek tek silmis. Owolfo mudur nedir. Gorun iste nasil troll oldugunu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the duderino -- 2 Ocak 2021; 9:4:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 65xh 9077 için tekrar inceledim ölü pixel yok mm mağazadan direk almıştım acaba diyorum gittigidiyor gibi sitelerde indirimli sorunlu tv lerimi uygun fiyattanmı sattılar.
  • Merhaba, TV'de ekran arızası yaşıyorum aldığım günden beri, videosunu da ekliyorum yavaşlatırsanız daha net anlaşılıyor. Sol üst köşeğe arızalı florasan gibi ışık çakması, yanıp sönme oluyor. 10 Aralık'ta Media markt'tan aldım, aldığım günden beri manyak olduk bu arıza yüzünden sürekli bideo yakalamaya çalışıp teknik servis'e derdimizi anlatmaya çalıştık. Arızalı cihaz aldık ama kimsenin umurunda değil resmen. bu durumda para iadesi almak için ne yapmalıyım tavsiyeniz olursa yazabilir misiniz?


    TV modeli: KD 65xh9077





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logitaek -- 2 Ocak 2021; 13:49:25 >




  • Logitaek kullanıcısına yanıt
    Hemen tüketici hakem heyetine başvurun çektiğiniz videolar ve satın alma evrakları ile birlikte.En kısa sürede sonuclanacaktır
  • Hocam, heyet başvuru diye arattığımda aşağıdaki siteye ulaştım. Buradan mı başlatmam gerekiyor süreci?


    https://tuketicisikayeti.ticaret.gov.tr/home/edevlet?error_description=sunucuda+hata+olu%C5%9Ftu&state=LJiCXaJzYFUSZ7W4MN2d7Q&error=error/


    Teşekkürler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C4EB77DE2

    Ya arkadaşlar her markada sorun var. Şans işi elektronik. Amcam lg 4k led kullanıyor sol taraf ledler ölmüş 2 sene olmadı daha. Ablam samsung 4k va led tv kullanıyo sağ taraf mavi oldu ledler ölü. Sony bu işi en iyi yapan marka dünya da bakın hollywood da ünlülerin evlerine hep Sony tv. Renkleri en iyi gösteren tv her zaman Sony olmuştur. Oled mesela lg üretiyor ama en iyi oled yine Sony de. Kalite asla tesadüf olamaz arkadaşlar. Dediğim gibi göz kırpma olayı bende yok. Digiturk ile kullandığım için mi bilmiyorum olursa garantili cihaz servisi çağırırım. Burda söylemek istediğim şu öyle bir algı yaptınız ki tüm cihazlar aynı sanki yapmayın etmeyin. Tekrar yeni alanlara hayırlı olsun. Tv çook güzel. Netflix te izlemediğim filmleri izliyorum o kadar iyi :)

    Sony sana kiyak gecmis herhalde dostum .bence sukretmelisin ,cok sanslisin


    Senin cihazin ,'' FA ''fan edition .herhalde . Sifir

    Kusur sifir hata . Tum fonksiyonlar kusursuz .


    Burada herkes neredeyse bir probleme sahip 2 3 kisi haricinde . Kimse susmaz .


    Herkes binlerce lira verip aldi , yasadigi haksiz hukuksuz surece karsi , tepki olarak yukseltiyor sesini .


    Markanin imaji vs verdigi renk kimsenin umrunda degil, herkes parasinin tam karsilgini almak istiyor .hakli olarak .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • serkan1216 kullanıcısına yanıt
    Sorun yaşayan arkadaşlarla birlikte sorun yaşamayan bir kitle de var öncelikle bunda hem fikir olalım.

    @serkan1216 hocam sen uzun zamandır dertlerini dile getiriyorsun ama çözüm uğruna şimdiye kadar ne yaptığını da bizimle paylaşırsan sevinirim. Sorun yaşayan diğer arkadaşlara da yol göstermiş olursun.

    Bize şöyle kronolojik olarak bir yardımcı olsan. Mesela TV’yi ne zaman aldın, önce kime başvurdun, THH’ye ne zaman başvurdun falan?
  • serkan1216 kullanıcısına yanıt

    Ya yeter tamam sorunlu cihazin ama cok kucuk bir azınlığın sorunlu tam tersi degil. Madem hakkini ariycan git ara burasi onun yeri degil. Habire gelip herkeain tv si sorunlu gibi davraniyorsun. Benkm tv sorunsuz sifir sorun. Yeter ya bi rahat bırak insanları. Bu tv den milyon satilmistir. Birak bi kac bini sorunlu ciksin. Buraya da hep sorunlu olup sorunu anlatmaya yada cozum bulmaya calisanlar geliyor. Sen de saniyorsun ki herkesin ki sorunlu. Tv yj alip donanim haberin ne oldugu bilmeyen ve sorun yasamamis 10 binlerce kisi nolucak? Toplam 30 30 bilemedin 50 kissiniz sorun yasayan. 10 binlerce urunde 50 sifir demektir. Hadi bi anket yapalim yeter ya yok mu anket yapmayi bilen? Bakalim kac kisi sorunlu kac kisi degil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the duderino -- 2 Ocak 2021; 14:43:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

    Bu ekranda anlik parlama olayi hangi kaynakta/durumda ve ne siklikta oluyor acaba?

    Ben cihazimda PS5, tv plus, web streamleri (netflix, prime vb) ve uydu kablosu (sitedeki genel uydu yayinini duvardan eski usul yuvarlak uclu kablo ile tvye baglabmasi) ile yayinlari izliyorum. Benzer bir sorunla karsilasmadim. Acaba bunlar disinda spesifik bir kaynakta mi oluyor?

    65xh9077 kullaniyorum Ekim'den beri. Benim cihazimda sansima olu piksel cikmadi. Cok az dse oldugunu dusunuyorum ama analiz videolari disinda goze batmiyor. Bu nedenle dert etmedim.

    Banding konusuna gelirsek, test videolarinda ve dusuk kaliteli kaynaklarda color banding gozume carpiyor bazen. Tv'de smooth gradiation ozelligi olmadigini bilerek aldim zaten. Bu da gunluk kullanimda ve PS5 oyunlarinda goze cok carpmiyor.

    Sonuc olarak ben oldukca memnunum. Tek uzuntum fiyatlarin tavan yaptigi donemde almis olmam. Fakat tasinma doneminde oldugum icin.ve PS5 de ciktigi icin beklemek istemedim.

    Umarim sorun yasayanlarin sorunlari da kisa surede hallolur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sony ne yapıyor hocam mesela diğer markalardan farklı ? panel üretmiyor parça üretmiyor montajı kendisi yapmıyor nereden geliyor bu diğer markalara göre çok uçuk kalitesi ? oled panelide lg den alıyor led panelleri auo vs markalardan alıyor içinde kullanılan anakart işlemci vs parçalar toshiba mediatek çart çurt..kendisi sadece yazılım yapıyor başka hiçbişey yaptığı yok..burda 3-5 kişi markaya para verdiğiinin farkında olmadan sony öyle sony böyle diye şişiriyor ama o sizin dediğiniz sony eskidendi şimdi diğer markalardan hiçbir farkı yok..zaten tv bölümünüde artık pek salladığı yok 3 yıldır modeller geri gidiyor kafa modelleri eskisi gibi gerçekten diğer markaları ezmiyor yada daha iyi değil..yani yok lg ölmüş yok samsung ölmüş sony öyleymiş sony böyleymiş işleri artık hikaye sorunsuz denilen sony cihazları aylardır görüyoruz burada..ölü pikseliydi flashıydı 120hz sorunuydu bilmem neyiydi..kısacası o sizin bahsettiğiniz sony geçmişte kaldı artık sadece ismi var..





  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Peki neden burdasınız bildiğim kadarıyla Lg kullanıyorsunuz. Ben Lg forumuna bir kere girmedim veya Samsung a. Yöneticiler ip adresimle baksın isterse. Gelelim sorunuza Apple ne yapıyor. Xiaomi den huawei den veya Samsung'tan farklı ne yapıyor? Yazılım yapıyor. Donanım yazılım uyumu denen bir şey var. Bunu Apple ile Sony den başka yapabilen marka sayısı çok az. Bugün iphone ekranı samsung üretiyor ama en iyi ekran çoğu zaman iphone da nasıl oluyor bu? Donanım yazılım uyumu. İphone 3gb ram ile ios işletim sistemini kaymak gibi akıcı hale getiriyor. Ama android de 8gb ramler ile anca stabil kullanım elde ediyoruz. Söylediğim gibi Sony kullanmayan arkadaşlar bence burada yazmayın. Komik geliyo bana mesela ben uzun süre sonra Android e geçtim. Gidip 12 pro max sayfasına yok bataryası az. Kamerası şöyle falan yazsam saçmalık olur. O yüzden lg ve samsung kullanan arkadaşlar yorum yapmayın. Almayı düşünüyorsanız tamam ama diğer türlü sanki üstü kapalı biz alanlara enayisiniz gibi bel altı fanboy gibi uyuz olduğum lakaplar ayıp oluyor. İyi günler. Daha iyisini alabiliyorsanız gidin alın. Ben tivimden çok şükür memnunum. Evet Sony yi seviyorum bu arada. Play station gibi harika bir icat insanlığa armağan bence.




  • birde 3 yıl öncesinin xe90 modelinin performansını öve öve bitiremeyen çok güzel olduğunu söyleyen arkadaşlar sadece alıcı olanların kafasını karıştırıyorsunuz..daha önce üst model tv kullanmamış yada görmemiş olabilirsiniz bu yüzden bu tv size öyle geliyor olabilir ama alakası yok..xf90 dan bile geride bu tv adamlar 2017 model xe90 hdmi 2.1 koyup satıyor sizde bu tv yi övüyorsunuz hatta bir kaç özelliğinide kırpıyorlar..hiç piyasada başka tv varmı muhabbetine girmeyede gerek yok..sony çok güzel yapıyor kullanıcıya ver ps5 reklamını xh90 ile üst modelede sırf bunu satabilmek için 2.1 koyma sizde bunları anlamayıp hala sony uçuyor kaçıyor diye adamların reklamını yapın..

  • birincisi burası forum artı ben lg kullanmıyorum konumuzla yada yazdıklarımla ne alakası var onuda anlamış değilim..ikincisi apple ne yapıyor biliyormusunuz yaptığı telefonların kasa kalitesi malzeme kalitesi işçiliği sensörü hoparlörü vs daha kalite kullanıyor kullandığı ekranları daha kalite olanını alıyor kullanılan cam malzemesi daha kaliteli oluyor..işletim sistemini direk kendi cihazlarına göre yapıyor(lg ve samsungun tv lerde yaptığı gibi..) sony i bunların hiçbirini yapmıyor oled panelleri lg den alıyor montajı başkasına yaptırıyor led panelleri başkasından alıyor diğer parçalarda aynı şekilde ve bu parçalar diğer markalardan daha üst kalitede değil..apple ile sony karşılaştırmak bile komik çünkü sony nin kullandığı paneller malzemeler diğer markalardan farklı yada iyi değil eskiden öyleydi anlatmak istediğim durum bu..yazdıklarıma verecek teknik olarak bi cevabınız yoksa sizinle buraya neden yazıyorsunuz yazdınız tartışmasına girmek istemiyorum..





  • 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.