Şimdi Ara

Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU] (272. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.857
Cevap
240
Favori
796.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • erkmenson kullanıcısına yanıt

    Gel de anlat bunu iste. Bende de q70t var. Gule gule kullanin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten o fiyatları duyduğum için bende beklentim var çünkü şu an efsane indirimleri kaçıran müşterileri avlama moduna girmiş gibiler :)

  • wquzun kullanıcısına yanıt
    Bu son yazdığım sesle ilgili benndeki 65 55 olanların hoparlörü farklı diye anımsıyorum acaba onların sesimi zayıf ondan yazdım.
  • scorpion4201 S kullanıcısına yanıt
    Dün yazılanlardan sonra çok ekstra bir şekilde dikkat edip izledim, gene herhangi bir sıkıntıya rastlamadım ben. Benim gözlerde mi sorun var anlayamadım. Bugün gene bakacağım. Motion ayarlarında Clearness 1 ve Smoothness 2 olarak kullanıyorum.

    Ama insanların çoğu X-motion clarity özelliğini kapalı tutuyor, bütün rehberlerde de kapalı tutulması öneriliyor. Sadece azınlık bir kesim seviyor, ben de o kesimdenim ama foruma bakınca benden başka sevenler de varmış
  • merfarkav M kullanıcısına yanıt

    Valla bende yattım pusuya, bekliyorum. Mağazada sordum burda Sony'de bana 11500 dedi 55 inç olana şaka gibi :)

  • Arkadaşlar herkes eski sony tvlere göre görüntüsü kötü diyor ben anlamadım o kadar mı fark var arada? Cihazım daha kurulmadı ama bir çok kişi bundan bahsetmiş. Ben neredeyse 10 senelik 1080p lg led tvmden geçiş yaptım bu tvye. Benim için uçurum fark olur heralde çünkü öyle ahım şahım bi tvden geçiş yapmadım. Mağazadan xh9505’e baktığımda görüntüsü çok daha iyi gelmişti fakat aradaki fiyat farkı aşırı fazlaydı. 7569’a sony tv aldığıma seviniyorum açıkcası. Umarım uzun yıllar götürür beni çünkü öyle sürekli tv değiştiren bi insan değilim görüldüğü üzere Lg cx oled alıcaktım fakat salonda sürekli açık kalıcak büyük ihtimal, bu sebeple olası burn in olayı büyük ihtimal başıma gelirdi, bundan dolayı vazgeçtim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nickelx

    Kablo tv var benim harici uyduda sıkıntı yok

    bende koblo tv modülle kullanıyorum. tv'nin kendi uydu alıcısı ile'de denedim sorun var ama harici uydu alıcısı ile denemedim.

  • crespo61 kullanıcısına yanıt

    Pusuya devam, birbirimizi haberdar edelim hocam :)

  • ysn61 kullanıcısına yanıt

    Beklemedeyim hocam 8000 i görse yine alırım 8196 modelinden vazgeçip buna karar verdim yoksa çoktan almıştım ama ileriye yönelik düşünüp 9096'nın daha iyi bir tercih olacağını düşünüyorum

  • wquzun kullanıcısına yanıt
    Ayben bende 2 side var iiginç ayrı receiverda sıkıntı yok motionda şuan tv de conax modulke bağlı mıtion kapalı tutuyorum
  • crespo61 kullanıcısına yanıt

    Bende öyle düşünüyorum. PS 5 falan yok elimde ama yine de almışken iyisi olsun kafasındayım. Sağlam bir bilgisayar sistemim var belki onla takılırım diye HZ konusunda araştırmaya başladım xh9096'ya geldim. Dönmeyi de düşünmüyorum benim için de hedef 8k

  • merfarkav M kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam konuyu da sürekli takipteyiz :) Bir şey olursa hemen yazarız

  • nickelx kullanıcısına yanıt

    Evet ama zaten kendiniz de soylemissiniz. 5 1 reciever li bi sistem daha iyi ses verir soundbar dan. Soundbar roket demiyor kimse. Soundbar la cok kaliteli ve dolu bir ses oluyor cunku kendi ayri sub i var. Tv 55 te olsa 65 de olsa tahammul edilmez berbat bir sesi var. 10000 lik bir sistem 3000 lik soundbar dan daha mi iyidir? Iyidir tabiki. 30binlik bang olufsen sistem de ondan iyidir. Ama soundbar la da dolu dolu ses alir misiniz? Evet. Tv yle bir halt alamiyorsunuz farki gorun. 10000 lik sistem soundbar dan daha iyi. Soundbarli ses onun yaninda berbat degil. Hem ucuz hemde basarili bir cozum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the duderino -- 5 Aralık 2020; 15:19:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ysn61

    Arkadaşlar herkes eski sony tvlere göre görüntüsü kötü diyor ben anlamadım o kadar mı fark var arada? Cihazım daha kurulmadı ama bir çok kişi bundan bahsetmiş. Ben neredeyse 10 senelik 1080p lg led tvmden geçiş yaptım bu tvye. Benim için uçurum fark olur heralde çünkü öyle ahım şahım bi tvden geçiş yapmadım. Mağazadan xh9505’e baktığımda görüntüsü çok daha iyi gelmişti fakat aradaki fiyat farkı aşırı fazlaydı. 7569’a sony tv aldığıma seviniyorum açıkcası. Umarım uzun yıllar götürür beni çünkü öyle sürekli tv değiştiren bi insan değilim görüldüğü üzere Lg cx oled alıcaktım fakat salonda sürekli açık kalıcak büyük ihtimal, bu sebeple olası burn in olayı büyük ihtimal başıma gelirdi, bundan dolayı vazgeçtim.

    Güle güle kullanın hocam iyi fiyata almışsınız korkmayın fazla takıntılı değilseniz sizi üzmez ve tv'den memnun kalırsınız sizi uzun yıllar'da götürür mağazada gördüğünüz xh9505 ten görüntüsü bir tık daha aşağıda benimde aklımdan xh95 geçiyordu ama xf90 uygun fiyat bulunca aldım.





  • the duderino T kullanıcısına yanıt
    Yazdım zaten 65 inç bendeki seside daha önceki tv lerine görede gelşşmiş ve yeterli,ama tv hoparlörüne göre yeterli 55 ekranda okadar fark varsa bilemem 55 denemedim. Tv hoparlmrü daha üstü ucuz yollu çözüm soundbar daha üstü sinema amfisi ve hoparlör subwoofer sistemi ben haber kanallarında ses sistemini bile açmıyorum film müzik olayında alıuorum tv nin sesiyle ilgili hiç problemim yok.
  • serkan1216 kullanıcısına yanıt

    Avukatinizin dedigi dogrudur ona birsey diyemem ama tek birsey sormak isyiyorum. Yani ucuk orneklerle dusunmek gerekirse. Yeni bir tv den turkiye ye 5000 adet gelse. 5000 kisi bu tv yi netten alip 5000 i de iade etse. Turkiye de bu tv yi alabilen kimse olmiycak oyle mi? Ve firmanin elinde 5000 adet çöp olacak cunku acilmis kullanilmis hepsi. Eee o firma yeter lan bu ne getirmiyorum artık urun dediginde kim kazanacak? Ciddi soyluylru. Mantikli düşünün netten alindi doye her urun kullanildiktan sonra iade edilebilmeli mi? Amazonda donen urunler kesinlikle kullanilmiyor onu biliyorum. Ama her tv geri donse o adamlar donenleri paketler satar. Buradaki herkes tv yi alinca kulmanim saatine bakmayi biliyor ama. Kim alacak o tv leri? Size son kez tavsiyem o tv yi kullanmaya baslamaniz. Cunku seyir keyfinizi etkileyen hicbir sorunu yok. Kendinize stres yapmaktan baska bi ise yaramiyor bu cabalariniz. Tv yi kapatirken bakmayiverin alla alla.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the duderino -- 5 Aralık 2020; 15:26:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nickelx

    Ayben bende 2 side var iiginç ayrı receiverda sıkıntı yok motionda şuan tv de conax modulke bağlı mıtion kapalı tutuyorum

    o zaman bize gelen cihazların uydu alıcılarında sorun var çünki herkeste yapmıyormuş ayrıyeten uydualıcısımı alacağız şimdi hocam motion kapalı tutuyorum demişsiniz kapatınca görüntü ve kayan yazılarda bir farklılık gözlemledinizmi.

  • wquzun kullanıcısına yanıt
    Biraz var tabiki ama rahatsızlık vermiyor tüm cihazlarda bu sorun olması lazım bazı arkadaşlar farkında değil olabilir.ama diğer kaynaklarda sorun yaşamadım ayrı receiver var ama onu kullanmıuorum
  • wquzun kullanıcısına yanıt

    Ben uydu kullanmiyorum headend diye bir yayin var 1080 i. Motion ozelliklerinin hicbirini ne oyun da ne film de ne de normal tv yayininda hic acmadim cok basarili bulmuyorum o ozellikleri. Bahsetyiginiz kayma su bu hic denk gelmedim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the duderino -- 5 Aralık 2020; 15:38:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU]
    Sony Bravia 2020 XH9096 (X900H) [ANA KONU]

    bende bu var acayip ses veriyor ama buda bağlanmaz heralde çok kaba durur

  • 
Sayfa: önceki 270271272273274
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.