Şimdi Ara

Sony BDV-N9100W 4K 3D Blu-ray Ev Sineması Sistemi alacağım yardım (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
15
Favori
40.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ekolayzır ayarları arasında çok büyük far var. bir o kadar da müziği nereden açtığınız ve gelen sesin ayarı da çok önemli. ben de sizin gibi bassların çok eksik olduğunu düşünüyordum ilk. cihazı pes etmeden sürekli karıştırdım, telefondan bağlayıp telefon ayarları ile oynadım birsürü farklı yerlerden ses aldım vs.
    kimi modda o kadar düşük bass geliyor ki.. ama digital music moduna aldığınızda bassların gücündeki artış hemen belli oluyor. dediğim gibi sesin nasıl geldiği de çok önemli. mesela fmden müzik açtığımda veya dekodıra bağladığımda aldığım sesin kalitesi ve bassı yetersiz kalıyor. telefonum xperia z. clear audio telefonumda da var.neymiş otm. olarak en iyi ayarı yapıyormuş. clear audio ile aldığım sesi hiç ama hiç beğenmedim. üşenmedim telefondan ekolayzır ayarını manuel olarak ayarladım. uğraşlarımın sonucunda şuan aldığım ses gerçekten her açıdan tatmin edici. bu sayfanın ilk mesajında bassların eskikliğinden yakınmıştım. hala öyle diskoya çevirelim modunda değil tabi. ama şuan aldığım basslardan oldukça memnunum çünkü uygun ekolayzır ayarını bulabildim. cihazı 1 haftaya yakın sürekli kurcaladım ve anca istediğim ses ayarını tutturabildim diyebilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulçocuğu -- 2 Mayıs 2014; 0:56:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Oguzozkoc

Arka Hoparlörlerin kablosuz olduğu sanırım bir muamma. Bu modeli almaya karar vermiştim ve arka hoparlörlerin 220 prizi istemesini göze alarak alacaktım lakin arka hoparlörlerin kendi aralarında da bağlantı kablosu olduğunu duyunca hem şaşırdım hem soğudum. Kardeşim Kablosuz arka hoparlör dediğiniz hem 220 hem de kendi aralarında kablo istiyor ise bunun nerresi kablosuz oluyor pardon?

havadan elketrik aktaracaksın herhalde
  • arkadaslar ps4 un kablosuz kulakligi

www.hepsisony.com/?urun-7096-sony-ps4-wireless-headset

adresindeki sony bdv n9200 e baglasam kablosuz ses alabilir miyim.

yalniz bu kulaklik usb ile beraber calisiyor.

bunu sormamim sebebi kulakligi direk tv nin usb girisine taktiginda calismayacagi icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni model olan bdv n9200 un beyaz modelini alacagim. 2500 civari.
    bu urune harici disk takabiliyor muyuz ve mkv destegi var midir.
    mkv lerde dolby veta dts sesi verir mi.
    bir de turkce altyazi olayi nasil.
    mesela benim samsung tv ye harici diski bagladigimda film ismi ile altyazi ismi ayni ise tv onu otomatik goruyirdu.

arkadaslar bu ozellikler varsa lutfen yazar misiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_n -- 21 Haziran 2014; 13:24:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan_n

yeni model olan bdv n9200 un beyaz modelini alacagim. 2500 civari.
    bu urune harici disk takabiliyor muyuz ve mkv destegi var midir.
    mkv lerde dolby veta dts sesi verir mi.
    bir de turkce altyazi olayi nasil.
    mesela benim samsung tv ye harici diski bagladigimda film ismi ile altyazi ismi ayni ise tv onu otomatik goruyirdu.

arkadaslar bu ozellikler varsa lutfen yazar misiniz.

Harici disk takılabiliyor. Türkçe altyazı oynatıyor. Dosya ismi, alt yazı ismi ile aynı ise otomatik görüyor. Mkv'lerde de 5.1 desteği var. dolby, dts ikisini de destekliyor mu? Bilmiyorum.
  • Arkadaslar, ben bu wireless hoparlorlerin (!) kara kutuya giden kablolarini uzatmak istiyorum. Bu kablonun daha uzununu piyasadan bulabilirmiyim? yoksa "kes, uzat, yapistir" mantigiyla kabloya ilave yapsam ses kalitesinde herhangi bir dusus yasarmiyim?

Simdiden tesekkurler,
  • bugün itibariyle teknosa'dan bdv n9200 siyah almış bulunmaktayım. 50 tl world puan kampanyası için bugün son gündü kaçırmak istemedim.
    ürün kurulunca yorumlarımı burada paylaşmaya çalışacağım.
  • istanbulçocuğu İ kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi ne alaka diyeceksin ama ben bu sistem ile logithec z 906 arasında kaldım.

elazığda yaşadığım için sadece z 906 yı dinleyebildim teknosada uyduruktan bir bir kurulum yapmışlar ve kalitesi düşük bir film fragmanı bırakmışlar anlayacağın pek verimli sonuç vermiyor

sorum şu z 906 yı dinleme şansı oldumu bu sistemle karşılaştırdığında film deki ince ayrıntılı sesler z 906 da da duyabilirmiyiz
  • Arkadaşlar bende 9200 ü 2 gün önce aldım.. Bugün kurulum yapılacak.. Sabırsızlıkla bekliyorum.. Görüntü ve bilgileri burdan paylaşırım. Çok araştırdım ortada seviye 5.1 ancak bunu bulambildim. Sony nin ses kalitesini bilmeyende yoktur herhalde. Serdar abiye tşk ediyorum. Onun çok faydası oldu paylaşımları ile
  • Merhaba arkadaşlar

Sony bdv-n9200WL modeli gözüküyor, Sony bdv-n9200W den farkı light(ışık) tipi olup kule hoperlerinde led ışıklarının bulunmasımıdır?

Bu modelin türkiyede satışı varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBI

Merhaba arkadaşlar

Sony bdv-n9200WL modeli gözüküyor, Sony bdv-n9200W den farkı light(ışık) tipi olup kule hoperlerinde led ışıklarının bulunmasımıdır?

Bu modelin türkiyede satışı varmıdır?

Beyaz renk olanlarında led ışıklar vardı.
  • lecabus L kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

Beyaz olanların fiyat farkı bu yüzden sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBI

Teşekkür ederim

Beyaz olanların fiyat farkı bu yüzden sanırım

Evet. dediğiniz gibi sadece LED farkı var.
  • istanbulçocuğu İ kullanıcısına yanıt
    selamlar ;
    Bende tavsiyene uyup dün itibari ile bu cihazı aldım ve kurulumunu tamamen kendim yaptım, şu anda da sıkıntısız çalışıyor.
    Senden bir ricam olacak. Ses modları haricinde bas ve tiz ayarlarını nasıl yapacağım?
    Baya bir uğraştım fakat çözemedim. Bu arada müzik dinlemeye de birebir cihaz. tabii dediğin gibi uçurmuyor. :)
  • selamlar
    bende soundbar almak için araştırma yaparken bu sayfaya düştüm.
    sanırım 1000-1500 aralığında soundbar almaktansa 500-1000 fazla verip N9200 almk daha akıllıca...
  • Arkadaşlar bende de aynı sistem var.2 sorum olacak yukardaki arkadaşımızın sorunu bende de var.Sony ps3 kablosuz kulaklığı bu sinema sistemiyle çalıştırmak mümkün mü ?Ben ps3 kulaklığım usb sini n9200w ye bağlayınca maalesef aygıt tanınmadı hatası verdi.2.sorum da bu ev sinema sisteminde kumanda üzerinde hazır gelen music,cinema ,clear audio+ gibi default sesler haricinde manuel equalizer ayarı yapabileceğimiz yer var mı?Ben tüm ayarlara girmeme rağmen bulamadım Şimdiden teşekkürler...
  • Arkadaslar bende bu sistemden almayı düşündüm ancak evimdeki sistem AVR.
    Yani degermi bilemedim ben sadece film izliyorum.

Evimdeki Sistem:
    Yamaha RX-V475 Teknik özellikler için tıklayın

Hoparlor: Yamaha NS-PA120

Subwoofer YAMAHA YST-SW 216

Televizyon - Sony 55HX920

MediaPlayer - DUNE HD 301

Bu cihazı kullananlar ve AVR sistemleri bilen tecrübeli arkadaslar, Sizce bu sistemi degistirmeye degermi?

• ben 9100 ü 1 yıldan fazla süredir kullanıyorum gayet memnunum,bugün usb den bluray film izleyeyim dedim ancak donmalar takilmalar yüzünden filmi izleyemedim,sanırım usb 3.0 desteklemedigi için oyle oldu.aynı sıkıntıyla karşılaşan oldumu bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: getaway

ben 9100 ü 1 yıldan fazla süredir kullanıyorum gayet memnunum,bugün usb den bluray film izleyeyim dedim ancak donmalar takilmalar yüzünden filmi izleyemedim,sanırım usb 3.0 desteklemedigi için oyle oldu.aynı sıkıntıyla karşılaşan oldumu bilmiyorum

USB 2.0 formatının hızı en fazla 480Mbps veri taranferine izin verir. Blu-ray filmlerde ise bu hız en fazla 40Mbps'dır. MKVlerde ise çok daha altındadır. 10Mbps civarı. Problem sebebi başka bir şey olmalı. Harddisk veya usb memoryden kaynaklanıyor olabilir. Ya da film de sorun vardır. Codec problemlidir. vs.
  • Balabankan16 B kullanıcısına yanıt
    Arabalardaki gibi ayrı bir tiz veya bas ayarı görmedim. Fakat en yüksek bası digital music modunda alıyorsunuz.
    Benim favori ses modum music arena. Oldukça yüksek bas alıyorum ve diğer modlara göre çok daha iyi tiz veriyor. Yanlız bu modun bir kötü yanı music arena hissi vermek için sanki konserdeymişsiniz gibi arka hoparlörlerden durup dururken çığlık alkış ıslık sesleri geliyor. Normal müzik dinlerken rahatsız eden ve komik bir durum oluşuyor. Ses kalitesi olarak, bas ve tiz gücü olarak favorim music arena. Sadece bas ağırlıklı istediğiniz zaman digital music moduna alırsanız yine çok iyi bas alırsınız ama bu modda mid. Hoparlör çalışmadığı için çok iyi tiz alamıyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.