Şimdi Ara

SONY BDV-F700 MÜ STR DA 1200 ES Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,ses sistemi kuracağım oda küçük olduğu için sony bdv-f700 2.1 ses sistemi alsam sanal surround özelliği acaba sonuç verir mi?Uydudan yayın yapan dolby dijital HD kanalların sesini acaba kaliteli olarak dinlemek mümkün olur mu?Sony bdv-f700 sahibi olan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırsa memnun olurum

• bende alacağım ama kimse bilgi vermiyor..

almasak mı ?
  • ben dinledim sesi oldukça iyi sizde dinleyin ve karar verin tasarımıda oldukça şık ayrıca odada kablo kirliliği istemiyorsanız heryerde hop olsun istemiyorsanız odada 20m2 civarında ise bu sistem oldukça yeterli gelcektir sistemin kendine göre + larıda oldukça iyi bd olması 3d desteklemesi 32bit olması önemli avantaşları bunun dışında f5000 de olabilir yada Philips HTS7200/12 de olabilir...

• bende f700 ü araştırıyorum lütfen deneyimi olan paylaşssın
  • Bilgi olsun diye belirtmek istiyorum ben sony markasinda ait baska bir sistem aldim ve onun kurulumunu yapmak icin gelen servis elemani ile yaptigim sohbette f500 ve f700 ler nasil diye sordum,cunku bende bir ara o cihazlari incelemistim.Bana soyledigine gore dvd playerli olan f200 lerin ses kalitesi f500 ve f700 lere gore cok daha basarili imis.Tabi daha once de dedigim gibi ben canli olarak bu cihazlarin hic birini dinlemedim sadece duyduklarimi paylasiyorum.Su anda piyasada bir 3d furyasi yasandigi icin tv den playerlara hepsinde o ozellik on planda tutuluyor gibi,dolayisi ile bence karar verirken kullanilacak ozellikleri belirlemek lazim.Konuyla ilgisi yok belki ama ben su anda eger 3d ozellige sahip bir tv kullanilmiyorsa 3d player alinmasini gereksiz goruyorum.2 hafta once samsung 55c6000 led tv yi alirken yine yaptigim bir sohbette 3d tv ler icin de erken oldugu konusuldu.Ciplak gozle seyredilebilecek 3d tv ler ciktiktan sonra,3d yayinlar,filmler cogaldiktan sonra dusunulmesi bence daha uygun.Bu arada bu bilgileri devamli alisveris yaptigim teknoloji marketlerinin satis mudurleriyle yaptigim sohbetlerde ediniyorum.

• Sony bdv-f700 tercihim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkan3406 -- 23 Eylül 2010; 1:58:58 >
  • bende f700 almayı düşünüyorum ama karar veremedim henüz 30m2 odada yeterli gelrimi acaba ve 5+1 kalitesinde ses alırmıyım diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips A5.600 Mü A3.600 Mü?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • f700 sesi çok iyi 25 m2 odayı sallar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.