tüm hd ses codeclerinin olması + usb olması + (hb de usb den mkv oynatır demiş?) -/+ görünümü çok şık slim yapıya sahip + hızlı açar diyor blu filmleri + d/a ses-görüntü 24-12 bit fiyat 422 tl +
bence çok iyi
Acele etmenize gerek yok daha da ucuzlayacak ve özellikleri de geliştirilecek bu cihazların.
vcd varken dvd yi gördük bize şimdinin blu-rayı gibi gelmişti diyorduk ne ses ne görüntü varya falan hem playerleri çok pahalıydı hemde filmleri... hoş orjin filmleri helen pahalıda neyse... şimdide blu filmleri görünce dvd filmler gözümüze vcd gibi geliyor yine aynı durum geçerli bluda hem playerleri çok pahalı hemde filmleri...
bu işler malesef böyle...
ntfs desteği olsa 1 dakika düşünmem alırım hemen
quote:
Orijinalden alıntı: Yilmaz07
Acele etmenize gerek yok daha da ucuzlayacak ve özellikleri de geliştirilecek bu cihazların.
** Teknolojide kullandığın kardır, yoksa fiyat olarak alır almaz zarardayız zaten Yoksa bişey almamak lazım bekle bekle...
bugün mediamarktta 720p ve 1080p mkv filmler ile denedim bu cihazı. audio codec not supported mesajı verse de hem görüntü hem de sesi sorunsuz oynattı, ancak altyazı olayı hayalkırıklığı yaşattı. türkçe karakter sorunu yok fakat mkv dosyaların içine gömülü altyazıların yazı karakteri felaket çıkıyor maalesef, piksel piksel. mkv dosyasından ayrı olarak kaydettiğim altyazı dosyalarını ise görmedi, film ile aynı isimde olmasına rağmen.
bence 400 lira iyi fiyat Blu-Ray player alirken MKV DivX islerine fazla bakmayacak siniz cunku hic biri popcorn wdtv tarzi aletlerle boy olcusemez ancak esas amaciniz Blu-Ray se Blu-Ray player alin yoksa yanina bile yanasmayin
Fiyat yüksek gibi geldi bana.Bluray oynatıcı fiyatları düşüyor.
yakinda dahada duser bu playerin 3D uyumlu ust serisi cikiyor cunku
BENİMDE dikkatimi çekti,bunun bi üstü daha varmış s470 diye, artık ne farkı varsa,bence önemlisi usb den mkv dosyasını oynatabiliyormu en önemli o, ve bize gerekli olan o, arkadaşın dediğine bakarsak ayrı koyulan altyazıyı okumamış,bu bence iyi değil, çünkü devamlı film indiriyoz 720p altyazılı,ayrıca muhtemelen arkadaş o filmleride usb den değilde bd rom kısmıyla cd den denedi galiba, arkadaşlar yardımcı olsun da şöyle sorunsuz usb den mkv oynatan bir oynatıcı varmı link atarlarsa sevinirim.piyasada bazı tür oynatıcılar usb deb foto dahi açmıyormuş dikkat etmek lazım, sonuçta pc kasamıza 300tl verip,bide bdrw alıp sonra boş bdre alıp bilgisayar yazıp, tv de izlemek için alacağımız blu ray oynatıcıya takana kadar masraflar artıyor, en iyisi 16gb lık usb bide bluray oynatıcı okadar yoksa pc de izlemeye devam-)
quote:
Orijinalden alıntı: tebrizi
BENİMDE dikkatimi çekti,bunun bi üstü daha varmış s470 diye, artık ne farkı varsa,bence önemlisi usb den mkv dosyasını oynatabiliyormu en önemli o, ve bize gerekli olan o, arkadaşın dediğine bakarsak ayrı koyulan altyazıyı okumamış,bu bence iyi değil, çünkü devamlı film indiriyoz 720p altyazılı,ayrıca muhtemelen arkadaş o filmleride usb den değilde bd rom kısmıyla cd den denedi galiba, arkadaşlar yardımcı olsun da şöyle sorunsuz usb den mkv oynatan bir oynatıcı varmı link atarlarsa sevinirim.piyasada bazı tür oynatıcılar usb deb foto dahi açmıyormuş dikkat etmek lazım, sonuçta pc kasamıza 300tl verip,bide bdrw alıp sonra boş bdre alıp bilgisayar yazıp, tv de izlemek için alacağımız blu ray oynatıcıya takana kadar masraflar artıyor, en iyisi 16gb lık usb bide bluray oynatıcı okadar yoksa pc de izlemeye devam-)
EVET BENDE BU SORUNU YANTINI ARIYORUM.
"usb den mkv." oynatan bir ucuz ve kaliteli sir cihaz tavsiyesi lüffen...
Ben dün aldım cihazı,
DVD kalitesini yükselttiği kesin (altın uçlu hdmi hediye idi), avi ve mkv dosyaları usb flashtan gösteriyor, coax digital kablo ile ev sinema sistemine bağladım seste problem yok,
ancak wd 250 gb harici diskimi görmedi, ona canım sıkıldı, internet güncellemeleri için airties wifi dongle taktım, onu da desteklemedi, uzaktan kumandadaki ses tuşundan ses ayarı yapılmıyor, sanırım sony tv için destekliyor sadece...
TV+BDP+Ev Sinema+uydu, 4 kumanda oldu, bir universal kumanda almak şart.. tavsiyesi olan var mı?
Ayrıca usb'den izlediğim mkv ve avi'lerin altyazılarını da sorunsuz gösterdi...
multi media pc toplamak biraz pahalı ama codec desteği usb arayüzleri ve hdd si ile sürekli güncel kalacak
BDP s370 aldım. turkce 3 karakterde (ı, ğ..) (divx-mkv) sorun var. cozumunu bilen var mı?
Selam Arkadaşlar,
Bende artık Blu-Ray player almaya karar verdim, fakat biraz kararsız kaldım. Forumda biraz inceledim fakat bu konuya yabancı olduğumdan pek birşey anlayamadım. Sony BDP S370 i fiyatı ve anlatılanlardan dolayı ön plana almış bulunuyorum. Almanyadan arkadaşa mail attım fiyat için 120 Euro ya bulduğu ve istersem haftaya getirebileceğini söyledi. Sizce bu fiyat nasıl, ve bu alet için değer mi? Dil sorunu veya bölge koruması v.b. gibi sorunlar yaşayabilirmiyim, yoksa ürünü Türkiyeden almak daha mı avantajlı olur?
Tecrübeli arkadaşların tavsiye ve görüşlerine ihtiyacım var bu konuda, yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler....
alma
Merhaba arkadaslar, bu blu-ray cihazlar illa hdden .mkv film oynatmak zorundamı? double layer dvd ye yazsak oynatmıyormu? Sacma bir soru gibi gozukebilir ama herkez hdd diyip duruyor neden kimse dvd ye yazmaktan bahsetmiyor???
DVD den oynatmıyor çoğu. philis bdp 7300 vardı bende dvd mkv lerin yarısını okumuyordu.