Şimdi Ara

' _____ SONY AV RECEIVERS _____ ' (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
394
Cevap
4
Favori
38.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2400 es ile WHARFEDALE 9.6 mukemmel uyum saglayacaktır.

bence sony ye bok atanlara ıtıbar etmeyın.

ıyı gunler
  •  ' _____ SONY AV RECEIVERS _____ '

YENİ! Modeli: STR-DA5600ES
    STR-DA5600ES Çok kanallı ES AV Alıcısı
    DLNA ile PC'nizdeki müzikleri, videoları ve fotoğrafları aktarın

7.1 kanal, DLNA sunucusu, HD-D.C.S., 6x HDMI® girişli 3D, Otomatik Faz Eşleştirme

Evde HD surround ses efektleri
    HDMI® yoluyla AV cihazlarını bağlayın
    Müzik, fotoğraf ve videolarınızı aktarın

Fotoğraflar
    Özellikler Teknik özellikler
    Özellikler STR-DA5600ES

7.1 kanal - Odayı dolduran yüksek güçlü sesler için kanal başına 100 W'lık toplam çıkış gücü
    6x HDMI® girişli 3D, 2x çıkış ve 1x ön panel çıkışı - Birden çok kaynakla Full HD TV'niz arasında tek kabloyla bağlantı ve 3D video akışı (uyumlu bir 3D kaynaktan)
    ES Ses Kalitesi - Üstün yapım kalitesi ve yüksek güçlü amplifikatör sayesinde Yükseltilmiş Standart (ES) ses performansı
    Altın Kaplamalı Terminaller - En üst düzey video ve ses kalitesi için
    HD Dijital Sinema Sesi (Yüksek Ön Hoparlör ile) - Hollywood ses dublaj salonlarında duyulan HD akustikleri yeniden üretmek için Sony Pictures Entertainment ile işbirliği içerisinde geliştirilmiştir
    Otomatik Faz Eşleştirme - İyi dengelenmiş, ahenkli bir ses aralığı için tüm hoparlörlerin fazı sol ve sağ ön hoparlörlerle eşleştirilir
    DLNA Ağ İstemcisi ve Sunucusu - Bilgisayarınızdaki veya diğer DLNA özellikli aygıtınızdaki müziği, videoları veya fotoğrafları paylaşmak ya da analog bir kaynaktan müzik aktarmak için DLNA ağı kurabilirsiniz
    Müzik ağı - Daha fazla müzik seçeneği için binlerce çevrimiçi radyo istasyonu arasından istediğinizi arayabilirsiniz
    Ethernet hub'ı - İnternete kolay erişim için alıcı üzerinden en fazla üç ağ aygıtı bağlayabilirsiniz
    Grafik Kullanıcı Arayüzü (GUI) - Bu alıcıyı TV ekranınızda görüntülenen sezgisel bir menü üzerinden kolayca kullanabilirsiniz
    Diğer özellikleri görmek için tıklayın
    Ürün özellikleri ülkeden ülkeye değişiklik gösterebilir ve dönemsel olarak güncellenmektedir. Sony Eurasia Pazarlama A.Ş bilgilerin içeriğini değiştirme hakkını saklı tutar ve bu sitede yayınlanan bilgilerin 3. kişilerce kullanılması halinde sorumlu tutulamaz.

• Ah ah.. Parasızlığın gözü kör olsun. Ulen şunu bi alsam varya daha da bişey istemem..

EDIT: yani STR-DA5600ES modelini..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rancorous -- 25 Kasım 2010; 15:40:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rancorous

Ah ah.. Parasızlığın gözü kör olsun. Ulen şunu bi alsam varya daha da bişey istemem..

5400ES modeli ödüllü bir ürün ama günceli olan 5600ES henüz test edilmiş değil...

yenilerden 3600ES WhatHifi den sadece 3 yıldız almış... bakalım 5600ES testlerden nasıl çıkacak....
  • quote:

Ah ah.. Parasızlığın gözü kör olsun. Ulen şunu bi alsam varya daha da bişey istemem..

Sonraları istersiniz istersiniz sayın rancorous
    Bu iş hep böyledir..
    Ah şu bende bir olsayla başlar..
  • Arkadaşlar Sony Str-Dh810 nasıl bir avr dir?

Ps3 ve sinema için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leren -- 25 Kasım 2010; 23:36:31 >
  • Arkadaşlar SONY STR DA 7100 ES im var ..Süper bir cihaz STR DA 9000 den bile daha iyi bir cihaz ki 9000den sonra çıktı Sony nin hıgh end en son çıkardığı üründür...devamı gelmedi bekliyoruz,hem 7000 hem 9000 serisini bekliyorum..HDMI giriş ve çıkışıda var,yeni nesil sesleri çözmüyor ama BD palyerde PCM olarak çözülmüş olarak gelen sesi LPCM olarak kayıpsız HD ses alıyorsunuz.
    7100 için şunu söyleyebilirim.SONY nin referans ürünüdür,yine şunu diyebilirim Stereo performansını tartışabiliriz fakat ses olarak en sinemaik sesi SONY verir.ben sinemada sony nin yanına yaklaşan görmedim(başka amplilerde kullanan biri olarak söylüyorum)yamaha ve denon serttir,onkyo yumuşak,maranz müzikalliği ön planda,pioneer yine detaylar güzel fakat müzikalitesi ön planda ama SONY tam bir sinema amplisi. ve SuB frekansıda harikasıdır,sesi rahatsız etmez camlar pencereler titremez ama derinden ve toktur sesi açabildiğin kadar aç sesini apmlinin SUB'u rahatsız emez,film esnasında hoplatır:-)gerer.Sub vuruşlarıda güzeldir patlama sahnesinde mesela ne abartılı nede cılızdır neyse onu verir.Sesin sadece sub dan çıkışını değil Odada dolandığını hissedersiniz ki buda sinama için müthiş birşe, bence diğer amplilerden SONYi ayıran en önemli özellik budur.Arkadaşın bir sayfada dediği doğru ben mesela 3 yıldır 7100 sahibiyim,okuduğum oldu ama yazdığım hiç olmamışı SONY ciler sadece okuyor:-))yazmıyor...

• Arkadaşlar Bende STR DE 685 Kullanıyorum Speaker Olarak JBL SCS140 Bağlı ve Yeterli Geliyor. Sadece Sinema İçin 1 Sefer Kullanabildim ve Sonra Power Ampli Niyetine Dj Sistemime Bağladım. Şimdi Orta Üst Seviye Civarı Bir Projem var Film ve PS3 İçin

' _____ SONY AV RECEIVERS _____ '

Cihazın Sisteme Bağlı Resimleride Bunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delerıum -- 2 Aralık 2010; 15:30:23 >

• Delerıum

Film olayında Bu saatten sonra BLU RAY tavsiye ederim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: leren

Arkadaşlar Sony Str-Dh810 nasıl bir avr dir?

Ps3 ve sinema için.

Hocam techradar incelemesini okudum ingiliz bir kuruluş bu 5 üzerinden 4 yıldız vermiş DH-810a.yurtdışı fiyaıda 612 dolar...veya 200küsür serlin civarı
  • Topic cidden ölmüş yahu ne gelen vaaaar ...ne giden:-))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: KMLSNY

Delerıum

Evet Katılıyorum ki Şu An Blu-Ray Fiyatları Zamanında DvD lere Kıyaslarsak Daha Uygun Geliyor Bana. Şimdi Bana 1500TL Civarı Bir AVR Lazım Bu Konulara Hakimsen Önerin Ne Olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delerıum

quote:

Delerıum

Evet Katılıyorum ki Şu An Blu-Ray Fiyatları Zamanında DvD lere Kıyaslarsak Daha Uygun Geliyor Bana. Şimdi Bana 1500TL Civarı Bir AVR Lazım Bu Konulara Hakimsen Önerin Ne Olur?

Bulabilirsen 2400ES öneririm. 1500 TL civarında olması lazım!!
  • quote:

quote:

Delerıum

Değerli hocam bence SONY de 5000 serisinin altına inme derim ve benim acizane tavsiyem sıfır 2400 falan alacağınıza bekleyin araştırın ve STR DA 5300 alın derim 2.eli 1.500 tl falan zira bulabilirseniz...ben kullandım orta üst sınıf bir cihaz...ses rengi falanda güzel...
  • quote:

quote:

Delerıum

Sahibinden.comda biri 1.800 tl ye satıyor biri 5300ü.bence çok istemiş ortada anlaşın 1.600 tl ye falan alın derim zira cidden güzel cihaz 5300.
  • quote:

quote:

Delerıum

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-amfi-sony-da-5300-es-7-1-35760652/detay

çokta şık ayrıca siyah..herzaman tercihimdir.dış sitelerde siyah olması fiyatı bile farkettiriyor enteresan..

• bende str-dg820 amfimi satıyorum 550tl. ilgilenenler pm atabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rgokdemir

quote:

Sonraları istersiniz istersiniz sayın rancorous
    Bu iş hep böyledir..
    Ah şu bende bir olsayla başlar..

Kanka varya ciddi söylüyorum, şunu alsam bi 5 sene falan bişey istemem.. Elimdekiyle yetinmem gerektiğinin bilincindeyim.
  • Kanka varya ciddi söylüyorum, şunu alsam bi 5 sene falan bişey istemem.. Elimdekiyle yetinmem gerektiğinin bilincindeyim.

Hocam 5 değil 10senede gider bu ürün:-))
  • quote:

quote:

quote:

Delerıum

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-amfi-sony-da-5300-es-7-1-35760652/detay

çokta şık ayrıca siyah..herzaman tercihimdir.dış sitelerde siyah olması fiyatı bile farkettiriyor enteresan..

Güzel Ürünmüş İnceledim. Siyah Olması En Başta O Güzelmiş. Bu Seriyi Ne Bakımdan Tavsiye Edersin ?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.