Şimdi Ara

Sony 47w805a ve Dsmart modül

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 hafta önce 47w805a aldım, uzun bir süredir de DT giriş paket üyesiyim (taahhüt yok).
    Şimdi ise TV'min uydu alıcısını kullanmak istiyorum ama aynı zamanda da HD'den vazgeçmek de istemiyorum . Bu durumda tek alternetif modüllü Dsmart üyeliği sanırım.
    Ama bu noktada bir sıkıntım var; evde ki DT prizden çıkan kabloya bağlı ve bu kablo da Eutelsat uyduya, eve inen başka kablo da yok. Apartman yöneticisine sorduğumda bende DT kullanıyorum, bir bilgim yok cevabını aldım. Bu durumda nasıl bir çözüm üretebilirim ( bireysel çanak takmak da yasak)

Birde geçen gün arayan DT temsilcisi sizi Turksata geçirelim 23 TL'ye tuttuğunuz takımın maçlarını izleyin dedi ama SD. Bende kutu kullanmak istemediğimden iptal ettireceğimi ve düşünmediğimi söyledim. O da ısrarla kutu ile birlikte verilecek kartı TV'me taktığımda yayınları izleyebileceğimi söyledi, sizce bu doğrumudur, modülsüz kartı tv'ye takarak yayınları izleyebilirmiyim ve aynı şey Dsmart için de geçerlimidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiglat -- 18 Ağustos 2013; 19:04:09 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Android Tv ve Digitürk 4K
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.