Bildirim
Sony 46nx710
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
o dediklerini mediaplayer ile çalıştırabilirsin..
Harici bir alet ile..
tv nasıll -
tv yi yeni aldım usta... Sony 46 nx 710... bu mkv ve harici bellek olayını nasıl çözücem bilmiyorum... -
Media player alacaksın, iki sorununu da çözeceksin. 100-150TL civarı fiyatlardan başlar. Forumda yeterince konusu var zaten, biraz araştır. -
Hocam bu iş için tavsiye edeceğiniz media player hangisi... Tv sony olduğu için media playerda sony mi olmalı ne dersiniz? -
Yok o şekilde kısıtlamanın mantığı yok. Ben kullanmadığım için tavsiye vermeyeyim o konuda ama Forex R6A modelini bayağı kullanan var ve öneriyorlar. -
Bende de aynı cihaz var, yayınları normal reciever üzerinden alıyorum dolayısıyla 3d yayınım yok. Ben bu tv de simule 3d olmadan normal 3d yayınlar bilgisayardan indirip flash disk ile izleyemez miyim? indirip takıyorum cihaza yine 3d yayını algılamıyor. -
Merhaba, ben de geçen hafta aldım 46NX710
USB' den desteklediği formatlar sınırlı, mkv uzantıyı desteklemiyor, mkv uzantılı dosyaları oynatmak için, HDMI çıkışı olan bir PC ya da notebook' u TV ye HDMI ' dan bağladıktan sonra, filmleri PC ya da notebook' tan oynatıp seyredebilirsiniz, bir başka yol da PS3 bağlamak, PS3 blueray oynatabildiğinden , 3D Blueray filmleri izleyebilirsiniz, media player olarak WD ya da Forex olabilir. -
NX710 bildiğim kadarıyla 3D TV değil 3D Ready? Yani yayınları 3D izlemek için ayrıca transmitter ve 3D SG gözlük almanız gerekiyor. -
Doğrudur, benim aldığım kampanyada transmitter ve gözlükler paketin içindeydi... -
Bende de aynen full paket olarak aldım tv yi. Ve bir adet forex siparişi verdim yarın gelir herhalde geldiğinde performansı paylaşırım... -
Forex bugün geldi tv yi bağladım fakat siyah ekrandan başka birşey göremiyorum acil yardım edin... Forex i tv ye hdmi ile bağladım, forex i açtığımda loading yazıyor sonra siyah ekrana geçiyor hiçbir işlem yapmıyor... Kumandadan hangi tuşa basmalıyım... -
Arkadaşlar; bende bugun sony'nin bayisine gittim sony 46nx710'u arkadaslarında dediği gibi 2 gözlük hediyeli ve 3d transmitter da dahil 2999 a verecekler..
nasıl sizce fiyat ne yapmalıyım kararsızım.. -
sony 46nx710 30 eylüle kadar teknosada 2500 tl gazetede gördüm -
40 nx710 + stand+ transmis.. electro wordde gecen hafta 1999 tl idi.. Bir zamanlarin 3,500 tl tv si bu.. x10 serileri kapaninca dustu fiyatlar..
yenileri genelde 20 ile bitenler..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X