Şimdi Ara

sony 46hx720 yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bir kaç gün önce sony 46hx720 led tv aldım 8 gb flash bellekten film izliyorum,tv fat32 formatlı flashı görüyor fakat ntfs ye çevirince flashı görmüyor,fat 32 formatlı flash 4 gb kadar olan filmleri kabul ediyor daha büyük gb olanlarını kabul etmiyor,bende mecburen ntfs ye çevirdim buna istediğim boyutta film atabiliyorum ama sorun flashı tv görmüyor,birde misal 10 gb lik 1080p filmi flash dan tv de seyredebilirmiyim?

yardımlarınız bekliyorum...

Ya Olduğun Gibi Görün Ya Göründüğün Gibi Ol - Hz.Mevlana
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensei111

kendi soruma kendim cevap vereyim sonylerde film izlemek istersen bir mp şart:)

tv yi kaça ladın hocam

Orijinalden alıntı: naneliseker

quote:

tv yi kaça ladın hocam

1999 tl.

quote:

quote:

tv yi kaça ladın hocam

1999 tl.

hocam tam aradığım ürün teşhirmi ürün sıfır mı. üründen memnun musun.hangi mağazadan aldınız acaba

quote:

quote:

quote:

tv yi kaça ladın hocam

1999 tl.

hocam tam aradığım ürün teşhirmi ürün sıfır mı. üründen memnun musun.hangi mağazadan aldınız acaba

hocam piyango gibi denk geldi,electroworld da son kalan 2 aylık teşhir ürünü idi,aldığım zaman nette araştırdığımda en ucuzu 2600 tl di ve sony garantili değildi,aldığım zaman nette electroworld ün sayfasında 1999 tl ve tükendi yazıyordu,diş tedavisi için gittiğim fakültenin öğle tatili boşluğunda mağazaları gezerken gözüme çarptı,teknosada ise 46nx720 2200 tl idi,nx in dış görüntüsü güzeldi ama çok parlak oynatıyordu,hx ise daha naturel gözü yormaz bir şekildeydi,izleme mesafemde 2.5-3 metre olunca gözü yormayan hx se karar verdim hemde 200 tl daha ucuzdu,aldığıma çok memnunum daha önceki tv de sony crt idi,sony lerin tek eksiği mkv vs.her filmi oynatmıyor,bugün egreat r6s siparişi verdim gelince bu sorunda ortadan kalkacak,uydu alıcısıda eski hemco olduğundan şu an tv den zevk almıyorum,hd uydu alıcısıda sipariş ettim oda yarın geliyor,bir tek 3d gözlük işi kaldı oda nasipse önümüzdeki ay alacağım,en çokda film izlemekten zevk alıyorum hele yüksek kalieli filmleri izlerken renklerin canlılığı beni mest ediyor,tavsiye ederim led tv satan mağazaların showromlarına bakın beyazı en iyi veren led tv sony dir diğerleri kirli beyaz gibi veriyor,1-2 ay forumları araştırıp aldım bu tv yi,imkanın varsada son nokta hx850 veya hx920 dir,forumun üstadları ve benim gözüm bunu söylüyor,umduğuna tez vakitte kavuşursun inşallah

• hayırlı olsun hocam güzel tv bende sony de karar verdim uygun bulursam alacağız inşallah.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.