< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ichbinozan -- 17 Haziran 2009; 23:39:49 > |
|
Lost - OZ - Breaking Bad - Fringe - Spartacus - Game of Thrones - Dexter - House M.D - Supernatural - Prison Break - Sherlock - Person of Intrest - The Walking Dead - Friends - Misfits - Glee - It's Always Sunny in Philadelphia - How i Met Your Mother - Scrubs - The Big Bang Theory - Calfornication - Entourage - Modern Family - My name is Earl - Shameless - Blue Mountain State
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Aldıktan sonra memnun kalmazsanız ben burdayım kefilim size
Film performansına da gayet başarılı. HDMI kabloyla bağladığım DVD Player, DVD filmleri Bluray gibi gösteriyor sanki. Hiç abartısız, renkler, hareketli sahneler, canlılık, doğallık tam not alıyor benden. Ama VCD'lerdeki kötü görüntünün nedenini anlamaksa güç geliyor. DVD'lerin bu güzel performansına karşı VCD'ler çamur gibi geliyor. Ama bir kaç basit ayarla filmden filme ayarlayarak VCD'leri de adam edebiliyoruz ama şu TV'de izlemek için bana kalırsa paraya kıyın ve gidin DVD'nizi alıp paşa paşa izleyin. Benim söyleyeceklerim bu kadar. Resimlerle baş başa bırakayım sizi. Resimleri elimden geldiğince kaliteli çekmeye çalıştım ama görüntülerde bozukluklar olabilir kusura bakmayın lütfen. Görüntüler kötü gelirse bilin ki