Şimdi Ara

Sony 40S4000K İncelemem (Resimler Güncellendi) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
2
Favori
43.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fotograf makinamı sattığımdan dolayı cep tel ile çektim:(
    1080p mkv
     Sony 40S4000K İncelemem (Resimler Güncellendi)

teşhir ürünü olup olmadığını servisin dediğine göre ilk açıldığında dil seçenekleri ve kanal arama yapayımmı diye sorması lazımmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kucles

kablo tv dijital yayın gerçekten harika ayrıca 210 tl hd kutu ücretiyle hepsinden avantajlı

selam dostum önceden kablo tv digital yayını izleyebiliyordum şu an izleyemiyorum acaba ücretli falanmı oldu teledünya hesabınamı gidildi acana bi bilgin varmı?
    @isa2711
    kalite konuşuyor güle güle kullan cihazı dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeCeKa -- 18 Şubat 2009; 21:32:27 >
  • Bu arada ben tv yi receiver a değilde pc ye bağlayacağım ekran kartım sapphire ati HD3850, pc ile tvnin kurulacağı mesafe yaklaşık 3.5-4 metre civarı... Nasıl bir kablo almalıyım arkadaşlar kablonun uzun olması görüntüyü etkiler mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gogogokhan

Bu arada ben tv yi receiver a değilde pc ye bağlayacağım ekran kartım sapphire ati HD3850, pc ile tvnin kurulacağı mesafe yaklaşık 3.5-4 metre civarı... Nasıl bir kablo almalıyım arkadaşlar kablonun uzun olması görüntüyü etkiler mi?

Sanırım o kartta HDMI çıkış vardır. Bu durumda alacağın kablo HDMI kablodur. 3,5m. de bir sorun olmaz.
  • evet hdmi desteği var kartın, hdmi kablo ile görüntüyü ve sesi aynı anda sorunsuz bir şekilde iletebiliriz değilmi yoksa ses için ayrı bir kablomu çekmemiz lazım? Kusura bakmayın bu konu hakkında bilgi sahibi değilim yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Cumartesi kuruluma gelecekleri için eksik bişey kalmasın istiyorum takım taklavat tam olsun ,

Bu arada HDMI kablo tavsiyeniz ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gogogokhan -- 18 Şubat 2009; 22:21:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gogogokhan

evet hdmi desteği var kartın, hdmi kablo ile görüntüyü ve sesi aynı anda sorunsuz bir şekilde iletebiliriz değilmi yoksa ses için ayrı bir kablomu çekmemiz lazım? Kusura bakmayın bu konu hakkında bilgi sahibi değilim yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Cumartesi kuruluma gelecekleri için eksik bişey kalmasın istiyorum takım taklavat tam olsun ,

Bu arada HDMI kablo tavsiyeniz ne olur?

Bilgisayar işi bilirsin...Ummadığın bir yerden sorun çıkartır. Ama öyle birşey olmayacağını farzederek normal şartlarda HDMI ile hem görüntü hem de ses aktarabilirsin.

Kabloya gelirsek bence en ucuzunu al. Şimdiye kadar 3-4 farklı kabo kullandım. Ben fark göremedim.

• quote:

Orjinalden alıntı: isa2711

fotograf makinamı sattığımdan dolayı cep tel ile çektim:(
    1080p mkv

teşhir ürünü olup olmadığını servisin dediğine göre ilk açıldığında dil seçenekleri ve kanal arama yapayımmı diye sorması lazımmış.

Arkadaşım TV.Nin Ve Pc deki Native Değerlerini Yazarmısın +Hangi (M EDİA CENTER) La 1080p Yayını Çalıştığını Öğrenebilirmiyim ....

S,Serisi Gerçekten Başarılı Bir (TV) Ama Senin <<Vermiş Olduğun Bu (SS) Sİyah Seviyesi yOK gİBİ...ghost oLAYI Panelin Sol Üst Kısmından Belli Oluyo..Gerçi oDANIN ,Işığıda Bizi Yanıltır Ama Sen Öncelikle....

TV,RENK ayarları

Pc,Renk Ayarları

Hangi Media Center Kuallandığını Öğrenebilirmiyim ________________

• ''(SONY L4000) İle Alınan TRANSFORMERS BLURAY'' SİYAH SEVİYESİNİ (KIRMIZI) KALEMLE ,, İŞARETLEDİM ŞU ANDA ZATEN PC,AMAÇLI (L4000 KULLANIYORUM MONİTÖRDEN ALINMA SS DEĞİL______________

BENİM İSTEDİĞİM GENEL (TV) Ve (PC) AYARLARINIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGOMEZ -- 19 Şubat 2009; 0:19:39 >

• @ DeliKurt_69 Teşekkür ederim.
    @ GOGOMEZ
    Popcorn hour kullanıyorum 1080-60 hz seçili tv nin ayarlarları ise
    arka ışık-4
    kontrast-85
    parlaklık-57
    renk-60
    keskinlik-14
    G.azaltma-düşük
    mpeg g. azaltma-düşük
    gelişmiş ayarlar
    G. kontrast zenginleştirici-kapalı
    canlı renkler-düşük
    resim sizi aldatmasın çünkü tel ile çekildi gost olayı kameradanda olabilir.sizin verdiğiniz görüntü ss mu acaba?yoksa resimmi benim hoşuma gitti son derece net,tavsiye ettiğiniz ayar varmı acaba hd için.pc yi bağlayıp karşılaştırayım decem o zamanda sadece media player klasik ile oynatıyor pc.
  • quote:

Orjinalden alıntı: isa2711

@ DeliKurt_69 Teşekkür ederim.
    @ GOGOMEZ
    Popcorn hour kullanıyorum 1080-60 hz seçili tv nin ayarlarları ise
    arka ışık-4
    kontrast-85
    parlaklık-57
    renk-60
    keskinlik-14
    G.azaltma-düşük
    mpeg g. azaltma-düşük
    gelişmiş ayarlar
    G. kontrast zenginleştirici-kapalı
    canlı renkler-düşük
    resim sizi aldatmasın çünkü tel ile çekildi gost olayı kameradanda olabilir.sizin verdiğiniz görüntü ss mu acaba?yoksa resimmi benim hoşuma gitti son derece net,tavsiye ettiğiniz ayar varmı acaba hd için.pc yi bağlayıp karşılaştırayım decem o zamanda sadece media player klasik ile oynatıyor pc.

Şimdi Oturup Bunları senlen Bi Konuşalım ....

Şimdi Benim Sana Gösterdiğim ,Bu SS Kesinlike Resim,vs vs Değil..(Popchourn A100) Güzel Bi HD MEDİA.Yanlız Olaya Şöle Bakalım İstersen

1.Benim PC,(SONY) L4000,E (DVI TO HDMI) İle Bağlı,yANİ 1.1 Pixsel Mapping Sorunsuz...,

2.Dostum Şimdi İlk Önce PC,NVIDIA Kontrol Paneline Girip Tv Nin Native Renk Değerlerini Yapmalısın Önce Bundan Başlıyalım....

Parlaklık: 45%

D.Parlaklık 42%

Karşıtlık 52%

Eğer (TV) Yi..PC,Bağlıyacaksan Kesinlikle (NVIDIA Kontrol Paneline Uğra) Ve Dediğim Ayarları Yap....

Şimdi Geldi Bizim Tv Nin Ayarlarına (HDMI'2) Den Bağlı PC Yolu İle (HDMI'2) Den Algılıyo Benim (L) Serisi__________Ayarlarım

1.EKRAN MODU: VİDEO
    2.ARKA IŞIK :8
    3.KONTRAST :90
    4.PARLAKLIK :40
    5.RENK :55
    6.KESKİNLİK :25
    7.RENK TONU :SOĞUK
    8:GÜRÜLTÜ TARAMA :KAPALI
    9.MPEG AZALTMA :KAPALI

Tamam Burayıda Bitirdik,Şimdi Geldi Donanımına ...Şimdi PC.İşlemcin Ve (RAM) Ne durumda ...Şimdi sana Öncelikle (KMPLAYER Değilde..Benim Anlatımımda ..(NEUVİEW) Ve (CORE AVC DECODER) Kuruyosun ....Sonrası Bu (NEUVİEW PİXSEL FUSHION) Centerın Ayarlarınıda Vericem sana ....

Sonucunda Böle Bi kalite Yakalıyacaksın Ve (POPCHOURN Kendi Bünyesini zorlasa Böle Kalite Alamassın Buna Emin Çünkü Bendede ) WD DİGİTAL Var

Şimdi Al sen Bu Linki Hemen (NEUVİEW)+(CORE AVC DECODER) Kurmaya Başla ___________

Ha Unutmadan (KM) Değil (NEUVİEW) Sonra Böle Bi sonuç Yakalarsın ______________

http://forum.donanimhaber.com/m_16783095/mpage_6/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGOMEZ -- 20 Şubat 2009; 2:41:05 >

• @ GOGOMEZ çok iyi bi kalite yakalamışsın tebrikler tv ile pc arası uzun mesafe o yüzden popcorn hour aldım.ama tv ayarlarını kesinlikle denicem fakat keskinliği fazla açınca kumlanmada fazlalaşıyor bende birde bende video modu yok canlı standart ve sinema var modeldenmi acaba?
  • NVIDIA KONTROL PANELİ (SONY) TV,RENK AYARLARI STABİLİTİ

Şimdi Dostum Senin (POPCHOURN) HDMI Kaçtan Bağlı Bide (MENU) Ayarlarını Bi SS,Paylaşsaan Çok İİ Olur_____________________

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOGOMEZ -- 20 Şubat 2009; 3:09:04 >

• ya arkadaşlar bende bu lcd tvden aldım.Ev sinema sistemim de sony Dav-DZ230.hdmi kablosunu tktım ve televizyonda tanıdı.Hdmi cihazlar listesinde yer alıyor ancak.Hdmi girişlerinden herhangi birine taksam bile görüntü alamıyorum.Nolur bana yardım edin kafayı yicem :(:( Televizyoncuya dvd mi götürdüm ordaki hdmi kablosu ile çalıştı dvd.Yani dvd de sorun yok.Kabloyu da teknosadan almıştım orda da kabloyu denedim sorun yok.Acaba sorun tvdemi.Daha dün aldım tv yi.İnş bozuk değildir.Yardımlarınızı bekliyorum...
  • tmmdır arkadaşlar sorunu çözdüm

yakında ssler glio
  • sorunu nasıl cozdun onuda yazda baskalarının basınada gelebilir

GOGOMEZ : yazdıgın bilgiler iiçin cok tskler cok faydalı oldu
  • PS3 Performansı nasıl bu TV'nin futbol oyunlarınde görüntü nasıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightmare666

PS3 Performansı nasıl bu TV'nin futbol oyunlarınde görüntü nasıl

Ben ps3 ile denemedim fakat eve tv geldiğinde kutusunu açınca tvnin yanındaki etiketlerde ps3 ready yazıyordu sanırım sony tv ler ps3 te en iyi performansı sunuyorlar. Geçmiş sayfalarda ps3 ile deneyen arkadaşlar performansından çok memun olduklarını belirtmişlerdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AL[e]N

sorunu nasıl cozdun onuda yazda baskalarının basınada gelebilir

GOGOMEZ : yazdıgın bilgiler iiçin cok tskler cok faydalı oldu

Rica ederim +Denemeye Başlayın arkdaşlar sorun varsa msj yazmakta gecikmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanky

quote:

Orjinalden alıntı: nightmare666

PS3 Performansı nasıl bu TV'nin futbol oyunlarınde görüntü nasıl

Ben ps3 ile denemedim fakat eve tv geldiğinde kutusunu açınca tvnin yanındaki etiketlerde ps3 ready yazıyordu sanırım sony tv ler ps3 te en iyi performansı sunuyorlar. Geçmiş sayfalarda ps3 ile deneyen arkadaşlar performansından çok memun olduklarını belirtmişlerdi.

HD kaynak olarak neler kullanıyorsun peki
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.