Şimdi Ara

Sony 32L4000 mi? 32S4000 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABALAR ARKADAŞLAR TEKNOSADA İKİ TELEVİZYON BEĞENDİM BİRİ SONY 32L4000 DİĞERİ İSE SONY 32S4000! İLK BAKILDIĞINDA 32S4000 DAHA İYİ OLDUĞU GÖZÜKÜYOR, BENDE DOĞAL OLARAK 32S4000İ ALMAK İSTİYORUM DEDİM FAKAT STOK YOK ANCAK TEŞHİR CİHAZINI ALABİLİRSİNİZ DEDİLER. FAKAT ÇOK ÇİZİKDİ. İŞİN KOMİK KISMI İSE İKİSİ DE AYNI FİYAT 1299TL. BAŞKA Bİ YERDEN ALAYIM MI DİE DÜŞÜNÜRKEN; 32L4000 ALSAM NOLUR DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM ANLAYACAĞINIZ KAFAM İYİCE KARIŞTI. SİZDEN RİCAM BANA YARDIMCI OLMANIZ ÇOK ANLAMIYORUM BU TV İŞİNDEN! YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.

• Ya Skynet_06 Nerdesin Kardeşim 32,(L) Serisini Ben Kullanıyorum Şimdi sana Burdan Anlatsam roman Olur..Ama Ben sana Bi İki Örnk Verim..

1.SD (yayın performansı Altın Uçlu Scart İle Başarılı)
    2.FULL HD Takıntın yoksa Dersen Bu modele seni davet ederim
    3.PC,Performansı İçin %95 Kullanım amaçlı aldım En iyi (Mon itörlerden Bir tanesi) dİyebilirim sana
    4.Siyahlar (S) Kadar Başarılı Tek eksi Yönü (BRE2) Kullanmaması Bu kayıpmıdır bence değildir Ama Olsun dersen (S) Modeline başvurucaksın
    5.Konsol performansı Yeterli..(Bende PS3,X360) Kullanıyorum İmzamda Olan (M87BD) Serisinden daha iyi Sonuç aldımki Panelin Boyutu Belli..

Sorun varsa sorabilirsin ..(L) Serisi Kullanan nadir Kişilerdenim Forumda + resimler Pc,PERFORMANSI (SD) Performansını merak ediyosan sneji mevcut Konumuza Davet ediyorum ___________Aklına Takılan Bişey varsa yazabilirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_18673166/mpage_3/key_/tm.htm

• HOCAM CEVABIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM, ÇOK YARDIMCI OLDUN AMA ASLINA BAKARSAN KAFAM TAM OLARAK KARIŞTI. ÇÜNKÜ SAMSUNGUN BİR MODELİNİ BULDUM. LE32A431. ÇOK HOŞUMA GİTTİ. TEKNOSADAYKENDE GÖZÜME ÇOK YATMIŞTI FAKAT SONY NİN GARANTİSİ 5 SENE OLDUĞU İÇİN SEÇENEKLERİMİN ARASINA ALMAMIŞTIM. FAKAT 5 SENEYE NELER ÇIKAR NELER? ÇOK YÜK OLDUM SİZE AMA BU ÜRÜN HAKKINDA DA BİLGİ VERİRSENİZ ÇOK SEVİNECEM, YA SAMSUNGUN BU MODELİNİ ALACAM YADA SONYLERDEN BİRİNİ ALACAM. AÇIKCASI ÇOK DA SIKILDIM BU İŞDEN 1 HAFTADIR DÜŞÜNÜYOM. UFAK UŞAĞI ÇİKOLATA DÜKKANINA SALARSINIZ DA SAPITIR NE ALCAĞINI YAA AYNEN ÖLE OLDUM ŞİMDİDEN CVPLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuccell28

HOCAM CEVABIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM, ÇOK YARDIMCI OLDUN AMA ASLINA BAKARSAN KAFAM TAM OLARAK KARIŞTI. ÇÜNKÜ SAMSUNGUN BİR MODELİNİ BULDUM. LE32A431. ÇOK HOŞUMA GİTTİ. TEKNOSADAYKENDE GÖZÜME ÇOK YATMIŞTI FAKAT SONY NİN GARANTİSİ 5 SENE OLDUĞU İÇİN SEÇENEKLERİMİN ARASINA ALMAMIŞTIM. FAKAT 5 SENEYE NELER ÇIKAR NELER? ÇOK YÜK OLDUM SİZE AMA BU ÜRÜN HAKKINDA DA BİLGİ VERİRSENİZ ÇOK SEVİNECEM, YA SAMSUNGUN BU MODELİNİ ALACAM YADA SONYLERDEN BİRİNİ ALACAM. AÇIKCASI ÇOK DA SIKILDIM BU İŞDEN 1 HAFTADIR DÜŞÜNÜYOM. UFAK UŞAĞI ÇİKOLATA DÜKKANINA SALARSINIZ DA SAPITIR NE ALCAĞINI YAA AYNEN ÖLE OLDUM ŞİMDİDEN CVPLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

Şimdi Sna Şunu Dİcem İkiside Native Modeller ...Biri (SONY) Yeni (L) Serisi Diğeri (SAMSUNG) (4) Seri Al birini Vur ötekine hesabı _______

İkisinden Birini Alırsan _Mutluda Olursun ama 4 seri yerine en azından 5.seriye bakmalısın derim +(Yayın kayankalrın neyse oan göre al derim sana )

Ne amaçlı Kullanıcaksın daha Çokk????

• HOCAM SADECE DİJİTÜRK BAĞLAYACAM, BELKİ BAZEN LAPTOPU BAĞLARIM O DA FİLM İZLEMEK İÇİN ONUN HARİCİNDE ÇOK Bİ İŞİME YARAMAYACAK, BELKİ YARIN ÖBÜRGÜN HD YAYIN İZLERİM O KADAR. SENCE NAPMAM LAZIM? BİDE ŞÖYLE Bİ OLAY VAR SONY 32L4000, SONY S4000 VE SAMSUNG LE32A431 AYNI FİYAT TEKNOSADA 1299TL, CEVABINIZ İÇİN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuccell28

HOCAM SADECE DİJİTÜRK BAĞLAYACAM, BELKİ BAZEN LAPTOPU BAĞLARIM O DA FİLM İZLEMEK İÇİN ONUN HARİCİNDE ÇOK Bİ İŞİME YARAMAYACAK, BELKİ YARIN ÖBÜRGÜN HD YAYIN İZLERİM O KADAR. SENCE NAPMAM LAZIM? BİDE ŞÖYLE Bİ OLAY VAR SONY 32L4000, SONY S4000 VE SAMSUNG LE32A431 AYNI FİYAT TEKNOSADA 1299TL, CEVABINIZ İÇİN ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

Dostum 3 Modelden Aldığın Performans Aynı Olur..Çünki Hepsini biliyoürum Bu modellerin (S) Serisi Ben tasarımı yüzünden beyenmedim ...(451C1) Samsung Eski Seri_____(L) Serisi PC,Performansı İyisonuç ve Mat kasaya sahip Olduğu İçin tercih ettim (Sende Bunları Göz Önüne Alırsan Ben ...(L) Derim Sana
  • HOCAM Bİ SÜREDİR İNTERNETİM YOKTU TEŞEKKÜR EDEMEDİM VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER. AMA TABİ BEN BİRAZ EKONOMİK OLARAK DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN LG 32LG3000 ALDIM 999TL LİK Bİ KAMPANYASINI BULDUM 10 TAKSİTLE ALDIM. BİDE FORUMDAN BU MAKİNA HAKKINDA YORUMLARI DA OKUMUŞTUM. YARDIMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuccell

HOCAM Bİ SÜREDİR İNTERNETİM YOKTU TEŞEKKÜR EDEMEDİM VERDİĞİN BİLGİLER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER. AMA TABİ BEN BİRAZ EKONOMİK OLARAK DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN LG 32LG3000 ALDIM 999TL LİK Bİ KAMPANYASINI BULDUM 10 TAKSİTLE ALDIM. BİDE FORUMDAN BU MAKİNA HAKKINDA YORUMLARI DA OKUMUŞTUM. YARDIMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER.

Sorun değil İyi Günlerde Kullan 32LG3000..Modelide F/P.İyi bir tercihdir ..ÇOK Yönlüdür Ayrı Bir Topiği Vardır...Pc,Yolu İle 1.1 P.M Ttunda Diğer ...Olanaklarda Güzel Bi Seçim Tekrar Hayırlı Olsun
  • Kardeş bende 32L4000 aldım senin izinden gidiyorum. İlk izlenimlerim güzel, artık saana taze sorular çıkartabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: schu-mi

Kardeş bende 32L4000 aldım senin izinden gidiyorum. İlk izlenimlerim güzel, artık saana taze sorular çıkartabilirim.

Başımın Üstüne Yerin Var Buyur..Hayırlı Olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

Kardeş bende 32L4000 aldım senin izinden gidiyorum. İlk izlenimlerim güzel, artık saana taze sorular çıkartabilirim.

iyi geceler arkadaslar.
    ben de 32" lik bi televizon dusunuyorum ama bir turlu karar veremedim forumdan birseyler ogrenmeye calistikca kafam karisiyor :)

1400 tl ye kadar alabilecegim en iyi tv nedir sizce,GOGOMEZ kardes senin sony tvler arasindaki tavsiyen nedir?
    bir de philips 32pfl5403 nasildir acaba fiyati ve ozellikleri iyi geldi bana ?
    evimde digiturk var ve en cok kullanacagim alan da SD yayin olacak.

simdiden cok tesekkurler

• quote:

Orjinalden alıntı: muratseyy

quote:

Orjinalden alıntı: GOGOMEZ

quote:

iyi geceler arkadaslar.
    ben de 32" lik bi televizon dusunuyorum ama bir turlu karar veremedim forumdan birseyler ogrenmeye calistikca kafam karisiyor :)

1400 tl ye kadar alabilecegim en iyi tv nedir sizce,GOGOMEZ kardes senin sony tvler arasindaki tavsiyen nedir?
    bir de philips 32pfl5403 nasildir acaba fiyati ve ozellikleri iyi geldi bana ?
    evimde digiturk var ve en cok kullanacagim alan da SD yayin olacak.

simdiden cok tesekkurler

Şimdi Olaya Gel Seninle Şöle Bakalım ______
    32,İçin Yeterli Bir Rakamın Var,, Bütçe Olarak Şimdi sen (SD) Yayın İzliceksin Eğer DIGI+PLUS Yoksa...
    Şimdi Eğer Amacın ,Alacağın Paneli (SD) Yayın İçin Harcıcaksan ..İlk Önce Bunu 1.Öğrenelim
    32,Ne amaçla Alıyosunuz Misal (PC,Konsol,Hdmı Player,Bd/Player,) Bu Kaynaklar Düşünüyomusun Yoksa Direk ..(SD) Yayın İçinmi Alıyosun??
    +Bütçen 32,Panel İçin İyi Bi rakam Bu Sorumlarıma Bi Yanıt Gelirse ..Tavsiyelerde Bulunucaz Forum Olarak Arkdaşım...

Dediğin (PHILIPS 32pfl5403) Ben sana Alıntı Bi Yorum Yapıcam Şimdi...Yazmama Gerekte Kalmadı Bu Panel Hakkında İşte O Yorum..

''ALINTI'' Spoiler İçerir

Ben philips 32pfl5403 iki gün önce aldım hepsiburadadan.Evime gelen servis süper bir mal almışsın abi dedi. Ancak bana göre öyle değil. Evimde digiturk var. Görüntü öyle çok da net değil. Sanırım SD yayınları hiçbir LCDde net alamazsınız. Hepsiburadanın gönderdiği askı aparatına gelince.Minnacık bir teneke parçası.Gönderdikleri vidalarda TV'ye uymuyor.Yani vidalar TVnin vida yuvası içinde kayboluyor.Tırnakları tutmuyor. Biginize.

• oncelikle cevap icin cok tesekkur ederim..

evde normal digiturk alici var 2 senelik bi model.
    ayrica konsol olarak wii var ama bi 2-3 ay icinde ps3 veya xbox almayi da dusunuyorum.
    bir de hdmi çıkışı olmayan multimedia harddisk kullanıyorum.
    kullanma oranlarima gelirsek %60 sd yayin %20 oynatici ile film vs izleme,%20 de wii olur :)
  • ana başlığa istinaden elbette 32S4000 derim paneli, kontrast oranı, siyah kalitesi L serisinden çok daha başarılı kaldı ki V ile S modellerinde kullanılan panellerde zaten aynı.tasarım isteyene V serisini öneririm.samsung cephesinde en azından A5 serisi benim tavsiyem ise A6 serisine bakmandır.
  • @ozay06 hayır değil L serisi 15000:1 S serisi 30000:1 kontrast oranına sahipler yanıltıcı bilgi vermeyelim sony nin sayfasında olan bilgi aşağıda

KDL-32S4000:http://www.sony.com.tr/product/t32-s-series/kdl-32s4000#pageType=TechnicalSpecs

KDL-32L4000:http://www.sony.com.tr/product/t32-l-series/kdl-32l4000#pageType=TechnicalSpecs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 15 Mart 2009; 22:11:56 >

• herkesin bütçesi W X Z serisi gibi üst seviye modellere uygun olmayabilir bunuda unutmayalım !
  • quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

@ozay06 hayır değil L serisi 15000:1 S serisi 30000:1 kontrast oranına sahipler yanıltıcı bilgi vermeyelim sony nin sayfasında olan bilgi aşağıda

KDL-32S4000:http://www.sony.com.tr/product/t32-s-series/kdl-32s4000#pageType=TechnicalSpecs

KDL-32L4000:http://www.sony.com.tr/product/t32-l-series/kdl-32l4000#pageType=TechnicalSpecs

Özür dilerim şimdi farkettim ben 40L4000 ile 40S4000 diye düşünmüştüm Mesajımı siliyor ve tekrar özür diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozay06 -- 15 Mart 2009; 23:16:29 >

• önemli değil hepimiz zaman zaman hata yapabiliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

@ozay06 hayır değil L serisi 15000:1 S serisi 30000:1 kontrast oranına sahipler yanıltıcı bilgi vermeyelim sony nin sayfasında olan bilgi aşağıda

Doğru söylüyosun..Ama Şunuda Unutmayalım..Bu D.Kontrast değerleri..15.000.1 vs 30.000.1 Dğerler Siyah seviyesi Bariz Bi Fark Olmuyo ...Ha Fark yok diyilmez ama Çokda değerli bi fark değildir_________

• @GOGOMEZ bilemiyorum hdmi dan bağlantı yapılan bu iki cihazı yanyana görme fırsatın oldumu ama görseydin kesinlikle böyle söylemezdin o nedenle L almaktan vazgeçtim ve 32S4000 aldım birde philips ten bahsedilmiş 7000 serilerinden aşağısını almanızı pek tavsiye etmiyorum!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.