Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sony 24-240 FE OSS LENS Satın Al 10 Ekim 2017 12:05 1 1 Sony 24-240 FE OSS LENS Çok az kullanma şansına sahip olduğum tak gez SONY Full Frame uyumlu 24-240 OSS Lens satılıktır.Ürün yaklaşık 1 yıllık ama garanti ve kutusu ev taşınırken kayboldu.Lensde çizik toz yok dediğim gibi az kullandım.Sony FE 90mm f/2.8 Macro veya samyang 100 mm macro lens ile takas düşünülebilir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 10 Ekim 2018 Satıldığı Şehir : Malatya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sigma MC-11 Sony E Mount Adaptör+Canon 50 mm f 1.4 lens Sony 24-240 FE OSS LENS
şu taşınırken kutu kaybolma olayıda beni bitiriyor :) vallaha 2 ay önce ev taşıdım tek iğne bile kaybolmadı yani lens kutusu faturası nasıl kaybolur anlamış değilim.
garuda kullanıcısına yanıt Yani? ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sigma MC-11 Sony E Mount Adaptör+Canon 50 mm f 1.4 lens Sony 24-240 FE OSS LENS