Şimdi Ara

SONY 117 EKRAN 100Hz LCD TV - 2999 TL VE TAKSİTLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçenlerde Cevahir AVM'de öyle aval aval gezip mağazalara göz atarken, sony mağazasında kocaman bir yazı gördüm kapının eşiğinde! 117 Ekran, 100 Hz Sony televizyonu 2999 liraya verdikleri yazıyodu. Girdim içeri birkaç soru sordum, ki bunlardan başlıcası: 'Bu televizyonda Türkiye'de toplananan televizyonlardan mı?' diye, bana olmadığını söylediler. Türkiye'de toplanan tek seri bravianın V serisiymiş. Bu bahsettikleri 2999'luk televizyon ise W serisiymiş. Tabi ikinci sorumda neden fiyatın düşük olduğu idi, yeni televizyonların geleceğini falan söylediler. Valla içime sindi televizyon, bende aldım. Sizce doğru karar mıydı?

    - Bu arada aldığım firma Avrupa Elektronik'miş ama Sony Eurasia garantisi veriyorlar. Yani ben direk distribitör firmanın mağazası diye girdim Sony Center'a ama değilmiş. Faturada görüyorum isimlerini, ve bikaç sony centerları var, sanırsam iyi bir firma. Ertesi gün teslimatı servis ile birlikte gönderdiler.

    Televizyondan memnunum ama çok mu çabuk karar verdim sizce de? ÜRÜN KODU: KDL-46W5800







  • BENCE FİYAT ÇOK İİİ... GÜLE GÜLE KULLAN ...

    SONY CENTERDE 40V5500 DE 1750 TL MİŞ FORUMDA YAZAN Bİ ARKADAŞ DEMİŞTİ..
  • Kesinlikle çok iyi bir tv satın almışsın. Yeni gelen Ex500 serisi ile tamamen aynı lcd modül ve aynı bravia engine 3 işlemciye sahipler.
    Yeni seriyi daha pahalıya satmak için W serisinin fiyatları düşecektir mutlaka. Bence fırsat bu fırsat kaçırmayın derim. Aynı tv 400-500 tl daha ucuza
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.