Şimdi Ara

SONY 1 TB USB 3.0 2,5 inç Taşınabilir Disk HDE1/B (89 TL) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
7
Favori
6.728
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 tane ürünün toplu sipariş olduğunu bir bunlarda görüyorum. Axess kampanyasından da yararlanmış olalım diye 2 tane vermiştim. 1 tane verip siparişi iptal olanda var, bence daha önceki sipariş yoğunluğuna göre eleme yaptılar gibi. Ama işin tuhafı dün kargoya verildi yazıyordu ama kargo bilgisi çıkmıyordu. Böyle olacağını bilsem ekran görüntüsü alırdım.
  • 179 olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rachel Corrie

Elinize mi ulaştı yoksa sadece gönderildi mi yazıyor çünkü yukarı da bir arkadaş kargoya verildi yazmasına rağmen bugün iptal edildi yazmış ?

,

Bu mesaja eklenen görseller:

SONY 1 TB USB 3.0 2,5 inç Taşınabilir Disk HDE1/B (89 TL)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yola çıkmış siparişim. Yalnız koli yazıyor kargo bilgilerinde o kadar büyük kutuya mı konur.
  • Aras kargo bilgileri girilmiş, bakalım umarım bozuk falan çıkmaz cihaz
  • Guest_1999 kullanıcısına yanıt
    Benimde aynı durumda hocam teşekkürler.

• Benimde kargoda görünüyor ürün. Şubeye aktarım sağlanmış. Benim siparişimi iptal etmemişler. 1 adet alım yapmıştım.
  • Bir kredi kartindan iki farkli seferde almistim. İlki kargoya verilmis. İkincisi iptal olmustu resmini dun konuya eklemistim, gorebilirsiniz.

• Ürünü teslim aldım

• Ben ki de bugün geldi, haber veren arkadaşa çok teşekkür ederim.
  • benimkide geldi az once..ne yapsam karar veremedim hdd ayrilmiyormus. satsammi dursami bilmiyorm :) ama gayet guzel bi kasasi var sanirim satmam. haber veren dosta tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibariyle benim de siparişim elime ulaştı. Haber veren arkadaşa buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.
  • https://www.youtube.com/watch?v=w9yOxEZR_GE burada parçalıyorlar bu harddiski. sata harddisk aparatla yerleştirilmiş kılıfına. onboard usb 3.0 değil yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Y

https://www.youtube.com/watch?v=w9yOxEZR_GE burada parçalıyorlar bu harddiski. sata harddisk aparatla yerleştirilmiş kılıfına. onboard usb 3.0 değil yani.

sağolun hocam tam aradığım buydu benimde.. usb aparatını başka bir hdd bağlar gene kullanırız içinden çıkanda laptopa takılabilir..

zamanım olunca uğraşırım iyi oldu bu

• bugün 1 adet siparişim teslim edildi

• Aras gün boyu getiremedi kargomu yarına kaldı.
  • Benim sipariş de gelmiş bugün sabah. İşten geldim baktım. 2016.02 üretim ve kutu bandı hiç dokunulmamış durumda.
    Fırsatı paylaşan arkadaşıma teşekkürler

• espial kullanıcısına yanıt
    Öyle yapacaklarını bildiğim için sabah 9:00'da aradım dağıtama çıkarmayın ben gelir alırım dedim ve bizzat gidip şubeden aldım.
  • diski nasil kontrol edebiliriz buyukce bi kutuya koyduklarindan takir tukur gelmis de urun yardimcfi olabilecek var mi acaba?

• bir daha indirime girmez değil mi?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.