Şimdi Ara

Sonunda t3 aldım😄peki ses Kartı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sizlerin ve forumumuzun tavsiyeleri sayesinde creative t3 ü aldım. Tizi seven biri olarak bası tamamen kıssam da vuruyo yine sağlam😄
    Şimdi size ses Kartı danışmaya geldi. Lenovo y550p game of art serisi laptop Um var 2010 da almıştım. Realtek hd ses Kartı onboard olarak var galiba.
    Ses kalitesi laptopta fena değil subwoofer bile var laptopun.
    Sizce bu t3 sistemde bu laptopta Creative X-FI Surround Pro 5.1 Harici Ses Kartı alsam ne kadar faydası olur? Tavsiye eder misiniz?tiz de daha canlanma olur mu?
    Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: creepy050

Beyler merhaba
    Sizlerin ve forumumuzun tavsiyeleri sayesinde creative t3 ü aldım. Tizi seven biri olarak bası tamamen kıssam da vuruyo yine sağlam😄
    Şimdi size ses Kartı danışmaya geldi. Lenovo y550p game of art serisi laptop Um var 2010 da almıştım. Realtek hd ses Kartı onboard olarak var galiba.
    Ses kalitesi laptopta fena değil subwoofer bile var laptopun.
    Sizce bu t3 sistemde bu laptopta Creative X-FI Surround Pro 5.1 Harici Ses Kartı alsam ne kadar faydası olur? Tavsiye eder misiniz?tiz de daha canlanma olur mu?
    Şimdiden teşekkürler

Selamünaleyküm.
    Çok tavsiye edilen bir kart değildir. İmkan varsa ebaydan audiotrak cube USB alabilirsiniz. Sağlıcakla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öylemi eyvallah o Kartı araştırayım. Peki bu hd onboard realtek yerine ses Kartı takarsam farkı olur mu? Tavsiye eder misin ses Kartı bu laptop a?

• Dizüstü bilgisayara takacağınız ses kartını USB ile bağlayacaksınız büyük ihtimalle. Bu kartta USB ile bağlanan kartların en iyilerinden...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet usb ile bağlayacağım. Bu kart derken hangisinden bahsettiniz acaba? Farkı çok olur mu değer mi almaya?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.