Şimdi Ara

Sonunda mtok ibaresi olmayan tek. fak. ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 12.sınıf bilişim tek. web prog. öğrencisiyim. Bu sene hazırlanıyorum üniversiteye. Üniversite de bilişim düşünmüyorum. Aklımdaki şey otomotiv müh.'ne girmek. Puan araştırması yaparken bazı üniversitelerde hem "... m.t.o.k ibaresi var aynı üniversitenin bi diğer teknoloji fakültesinde de var ama sonunda m.t.o.k yazmıyor. İkisi de aynı üniversitenin teknoloji fakültesi".

1) Şimdi arkadaşlar benim sorum tercih yaparken bilişim değil de otomotiv müh. seçebilir miyim ?
    2) Mtok'lu tek. fak. ile mtoksuz tek. fakültesi arasındaki farklar nelerdir, hangisi daha iyidir? Sizin öneriniz nelerdir ?
    3) Özel sektörde iş yapabilir m ? mühendis ünvanıyla veyahut kpss ile lise öğretmenliği yapılabilir mi ?

Sorum bunlar. Yardımlarınız için sağolun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaPerva16 -- 30 Ekim 2014; 14:04:15 >

• Forumda daha önce açılmış konularda ARA'r san tüm sorularına cevap bulabilirsin
  • @Mc_Leopard burda söylemenizin ne sakıncası var ?
  • mtok lar meslek lisesinden gelen kişiler için ayrılmış kontenjanlardır. mtok yazmazsa o kontenjana herkes başvurabilir demek.
    mtok dan girersen gazi 'de hazırlık sınıfı var. normalden girersen hazırlık sınıfını okumazsın.

eğer normal otomotiv müh. yazarsan puanınıa göre girersin yada giremezsin.
    mtok yazarsan ilk önce senin yazabileceğin bölümlerle ilgili bir tablo mevcut o tabloya bak. orada otomotiv varsa bu kontenjana da talip olabilirsin.

mtok ile normalinden girmen arasında hazırlık sınıfı hariç bir fark yok. herkes aynı dersi seçiyor, aynı hocadan , aynı sınıfda dersi alıyor.

özel sektör,iş vs. yanları sana kalmış şeyler. alanına ne kadar hakimsen , ne kadar emek harcadıysan karşılığını alırsın.

kolay gelsin.
  • @{engineer} cevabınıziçin sağolun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaPerva16 -- 31 Ekim 2014; 14:56:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.