Şimdi Ara

Sonunda ms'dan adam gibi bir drop. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kénan

quote:

Orijinalden alıntı: gfbdogukan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

harbi ya koca gün exp kasıoruz 3 tane ms ya düşüo ya düşmüo oda başkasına gidio zaten

Zannedersem disc premiumu olanlar kazı yaparak çıkartıyor. Herhalde bayağı bir ms düşüyormuş.

Bende bu işe girmek istiyorum.
    Acaba disc pre alıp 1 gün boyunca kazı yapsak ortalama kaç tane ms çıkar? (inventory doldukça göreve de girilecek.)

ben toplamda 10gün falan kazı yaptım günde 10 saat 25 tane ms falan cıktı herkese ms cok cıkar bana az cıkıyor :)

İyimiş. Neyse bu ay gold alayım sonraki ay ms için belki disc pre alırım.

pre deilde pazardan golden mattock cekmek lazım ben cekicektimde vazgeçtim 1gb yazıolar onda gold ore düşüor onda oran daha fazla sanırım ms düşmesi için

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

harbi ya koca gün exp kasıoruz 3 tane ms ya düşüo ya düşmüo oda başkasına gidio zaten

Zannedersem disc premiumu olanlar kazı yaparak çıkartıyor. Herhalde bayağı bir ms düşüyormuş.

Bende bu işe girmek istiyorum.
    Acaba disc pre alıp 1 gün boyunca kazı yapsak ortalama kaç tane ms çıkar? (inventory doldukça göreve de girilecek.)

Şans bi gün hiç ms cıkmaz diger gün 3 4 tane cıkar. Kutu fragmentte o sekilde. 12 15 saat boyunca hiç cıkmaz ertesi gün 10 dk afk bırakırsın kazar gelir kırarsın aa fragment

• bana old in düştü

Orijinalden alıntı: RapeMe

bana old in düştü

aa gerçekten miiiii aga 5m var bana satarmısın aga plz aga nolur yeni soyuldum aga.

@.Runaway.

hocam kazı olayı 2 sekilde oluyor biri normal herkesin kullandıgı mattock ile birde disc premiumun veridği golden mattock ile bende goldden mattock var onla kazıyorum. kazı madenleri emc - lufer kale kapısından cıktıgında solda ve sagda.Ve maradonda var wormlerin orda oraya gidip mattockı takıp space'e bastıgın zaman kazıya baslar normal mattock varsa mysterious ore düşer golden varsa golden mysterious düşer.bunları ordaki npcden kırdırırsın her çeşit item düşer.Pot-fragment-kutu-ms şansına baglı olarak artık ne cıkarsa.
  • sorum saçma olucak ama 2gün önce üyelik açtım tam bilmiorum forumu (gfbdogukan) sen mesaj yazdın mesela onu nasıl alıntı yapıcaz sen old in diyen adama yapmışsınya pff biraz saçma yapdım ama affola

@BlueNight2

normal mattock para etmez bedavaya veriyor çünkü npc :)
  • Eh be abi oyunu bırakalı neler olmuş :) Şimdi bu kazı olayı item çıkartmak için mi yoksa ex kasmak için de mi oluyor ? Ygs, lys stresini atlattık oyuna başlayayım diyorum. Yavaştan neler değişmiş öğrenmek istedim :)
  • valla ya çok şey deişmiş bnde 2-3 yıldır oynamıyordum hayrlı olsun

• ben acilen bi banyo yapayım o zaman 2-3 gündür kazıyorum hiç çıkmadı :D

koptum ya
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.