Şimdi Ara

SONUNDA KRAL SEÇİLDİ YENİ FREESTYLE KİNG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar sonunda kral seçildi ve süper bir gündü benim için yeni freestyle king

Da Poet

Gerçekten gelmeyenler büyük bir olayı kaçırdı o kadarını diyeyim.Ceza geldi sürpriz yaptı 2 tane freestyle salladı inanılmazdı adam freestyle atarken bile flex yapıyordu.

Herkes kaplan diyordu benim favorim patron ve önderdi ancak da poet inanılmaz laflar koydu.

Mic Neşter kaplanı zaten ilk elemede öptü inanılmaz dalga geçti

Önder rakibine kardeşim dediği için kimse alkışlamadı bence sağlam salladı ama barış çağrısı yaptığı için tutulmadı

Zaten seyirciler kimseyi tanımıyordu bi ceza bide patron adamlar mcleri tanımadan oy verdiler bu yanı kötüydü.

Da Poeti kutlamak lazım gerçekten patronla ikisi süperdi götürdüler yarı finalde patronla karşılaştı ve süper keyifli sözler söylediler :D

Kapışmaları izlemek isteyenler HipHoplife sitesinden izleyebilirler.Bu sene ilk ancak önümüzdeki seneler devam edecek yakından takip etmenizi öneririm hadi kolay gele

• quote:

Orjinalden alıntı: çaresizm

ah be keşke ben de gitseydim

Keşke bide millet break dance falan yaptı etraf açıldı ilk kapışmalardan sonra en arkadan en öne geçtik

ama seneye ve daha sonraki seneler tekrar yapılacak yarışmacı olarak bile girebilirsin ama dikkat et da poet gibi adamlar gelmesin karşına benim yüzüm kızardı valla karşıdakilere acımadı profesyonel mcler
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaresizm

hehe sen de mi katıldın insaf

ben hayatta katılmam yarışmalara bide grafiti yarışması vs yapıldı mı

Graffiti bi adam çıkarttılar iki dakikada adam eser yarattı ressam getirseler o kadar kaliteli iş çıkartamazdı

Bi tanede seyirciler arasından bi adam çıkarttılar adam beat box yaptı o da harikaydı herkes koptu valla :D

Bu arada hiphoplife sitesinden takip et 3-4 ay önce break dance kapışması yapmışlardı belki graff falanda yaparlar takip etmeni öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenten- -- 24 Eylül 2007; 13:15:58 >

• İzmir'de olsaydı ordaki seyirci bozuntuları gene yapabilecek miydi İndigo'ya o hareketleri. Ulaş da ayıp etti. Poet i de tebrik ediyorum ama bence İndigo'nun hakkıydı. Cevap da iyi yaptı, tebrik ederim cesaretli çıktı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noise1903

İzmir'de olsaydı ordaki seyirci bozuntuları gene yapabilecek miydi İndigo'ya o hareketleri. Ulaş da ayıp etti. Poet i de tebrik ediyorum ama bence İndigo'nun hakkıydı. Cevap da iyi yaptı, tebrik ederim cesaretli çıktı...

Hocam cevap hiç konuşmadı ki yani cesaretinden dolayı ben de tebrik ederim eyvallah ama sıfırdı o adamı herkes elerdi zaten bir tek söz bile söylemedi adam tıkandı.ULAŞı geç zaten kişiliksiz haysiyetsiz saygısız onu orda tutup ...di ama işte dua etsin o gerizekalı fosil.

Bence indigo orda ayıp etti ona ayıp etmdiler üstelik bir söz vardır her horoz kendi çöplüğünde öter diye yenerde izmir tayfasından indigoya orda bi şey yapmadılar ama selo çağdaş falan indi aşağı bi şeyler yaptılar mı sonra bilmiyorum.

Da poet ve patronun kapışması 10 numaraydı zaten yerlerde izledim kapışmayı çok güzel laflar attılar birbirlerine öldüm gülmekten

Oraya gidip ilk dinlediğim adamlar arasından neşteri çok beğendim

• tüh kaçırdık desene gerçekden kral adamlar varmış neşter falan 10 numara mcler beyoğlu family
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::NoPaniC::

tüh kaçırdık desene gerçekden kral adamlar varmış neşter falan 10 numara mcler beyoğlu family

Neşter kaplana ''bir kaplan miyav dedi'' diye girdi millet yerlerde alkışladı neşteri herkes gülmekten koptu ben dahilMimikleride çok güzeldi inanılmaz dalga geçiyordu karşısındakiyle ama da poet geldi karşısına daha sonraki turda tıkandı bıraktı gitti valla

Kaplan ile 2. roundda yine harcadı kaplan tıkandı bu sefer.

Çağdaş VIP ile kavga ediyordu VIP salak salak hareketler yaptı çağdaşta ot çekmişte gelmiş kavga çıkıyordu

İndigoda para lazımmış ona da poet öpünce kelinden sinirlendi kavga çıkıyordu az daha onların kapışmada da

vs vs işte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adam da poet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.