Şimdi Ara

SONUNDA GRUP MOĞOLLAR & BEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ağustos c.tesi birçoğunuz ben olmadan bilemezsiniz ama bu duygu çok güzel bişeydi .. konser saat 21:30daydı ben altınoluk merkezden konserin yapılacağı anfi tiyatroya doğru çıkıyordum ama konsere geç kalıcam diye bir o kadarda stres içindeydim .. yoluma devam ediyorum büyük kalabalık önümden yürüyor onlarda Beleş diye konsere gidiyordu .. Ben onlar konserde benim önüme oturursa diye hepsini koşarak geçmeye çalışıyordum .. Anfi tiyatroya 1 km kala bi pankartta 3 ağustos saat 21:30 da halk müziği konseri yazısını okuduğumda başıma Bi anda Karanlık çöktü az kalsın ağlıyordum. çünkü ben heyecandan ve stresten o gün 3 ağustos sandım hem yürüyorum hem içim ürperiyor neyse 100 mt koştuktan sonra aklıma 2 ağustosta olduğumuz aklıma geldi ... öle bi sevinç olamaz bi an gaza geldim gene tabanvayla daa bi hızla hareket ettim ..

ve sonunda Anfi Tiyatrodayım.
    Anfi tiyatroya geldim daa 30 dk varken tribünün yarısı dolmuş ( maç gibi oldu tribün ) neyse ben gittim protokolün arkasına oturdum ama dayanamıyorumm konuşmam lazım onlarla .. Bi gaza geldim yan taraftan içeri bi yol vardı güvenlik görevlisini bi aştım onların menajeri gibi bişi vardı dedim üstad resim alabilirmiyim '' yok olmaz konserden sora '' Tm dedim o sırada Emrah Karaca geldi Grubun solisti .. Ben öldüm tabi kalbim sıcaklaştı.. arkadan biri dürttü sanki Emrah abi dedim ha demedi tabi Efendim dedi .. Ben resim alabilirmiyiz dedim oda olur tabi dedi.. içeri gittik ve karanlık bi ortamda

Bu resmi çektik .. Ve Emrah abi o sıra Azcık t-shirte takıldı oo baksana dedi o menajer arkadasa nese O indi aşa ben menajere dedim abey resim cahit abi ile dedim '' yoq konserden sonra '' lafını gene söledi ben o ara umutla beklerken Emrah abi Aşağıdan Bi gel dedi ana dedim galiba Finale gidiyoruz merdivenlerden inerken Kendimi yaşlı nine gibi hissettim hertarafım titriyo ölmeden önceki tek isteğim Cahit berkayı görücektim... Kapıya geldim bi bismillah çekip kafamı sağa döndürdüm .. Ahanda karşımda o Beyaz bıyıklı bEyaz saçlı Cahit Berkaydı . bi an kuvvet kalmadı ayaklarımda gidemicem sandım ama o an cahit abinin '' oo Thirst güzelmiş nettenmi indirdin resmi '' deyip beni o stresten arındırıcı sözlerini sarfetmesiyle gidebildim yanlarına ama ter içindeydim o yüzden öpemedim hiçbirini tek tek tokalaştım öle dona kalmıştım .. Resim çektirdim tabiki..

serhat abi ile çekilemedim o yorgunluktan uzanmış yatıyordu Ama onunda resmini aldım tabi ama bura atamıcam

Neyse ben içeride az dururum diye beklemiştim baktımki grupta gibi hissettim kendimi bana dokunmadılar ben öle serettim Emrah Abi Gitar çalar bağlama çalamaz .. Aletler geldi akord için emrah Abi aldı eline bağlamayı hihihi koptum orda Allah rahmen eylesin Babasınada çok benziyor yakından ...

neyse tek tek akordlar yapılırken ben Taner abiyi dinliyorum bi yandanda aletlere akord yapan Cahit abiyi kameraya çekiyorum.. Neyse ayrıntıya girmicem korkuyorum yayınlamazlar çok yazdım diye sonra bi ton yazı boşa gider

Neyse konser baslıcak ben Cahit abiyi öpemedim içimde kaldı konsere çıkacaklar ben anladım soyunmaları lazım çıktım hemen geçtim protokole herkez bana bakıo Ben dedim noluoz nese kaçtım oturdum moğollar sahneye geldi ilk ağrı dağı efsanesi ile başladılar ... sıralarını Asla aklımda tutamam Ama sanırım ondan sonra Dila hatun Devlerin aşkı vardı ..
    Neyse bunlar bitti Grubun solisti emrah Abi geldi... SAnırım Tamirci çırağı ile başladı şarkılarına ...Ardından

SELVİ BOYLUM AL YAZMALIM Benim favorim geldi Ben zaten kopuk haldeyim inanamıyorum deli gibi hareketler yapıyorum sanki orda ritmi ben veriyorum gibi neyse hiç mola vermeden 2 saat 2.5 saat konser verdiler .. Süper ötesi idi kopma ötesindeydim ama kopamadım çünkü Anfi tiyatroda zıplamak olmazdı herkez oturuyordu .. Bi ara tek tek resimlerini çektim .. Engin abi Çok güzeldi her konserde tatlı yüzünü o konserdede ilk defa gördüğümde bana göstermişti hep gülüyordu Serhat abi yeni kalktığı için ilk 3 parçada uyku etkisindeydi.. Ama toprak Anada Solosu süperdi o zaman açıldı işte .. o parmaklar nasıl öle oluo anlamıyorum... Taner abi bassı ile Adeta şarkıları oturtuyordu.. Ve arada yaptığı konuşmalarla Dünyanın geleceğini anlatıyordu bize... Emrah Abi süper coşturdu milleti Harbiden Tarkandan sonra ilk defa o kadar güzel bi sahne performansı görüyordum seyirci ile bütündü ve durmuyordu yerinde süperdi .. eskisine nazaran heyecanlanmıyor ve terlemiyordu...

Cahit babacım ise Her zamanki gibi Bazen milleti ağlatıyor bazende bi genç adam gibi hem zıplayıp hem bizi zıplatıyor coşturuyordu bizi .. Bişey yapmalıda Kopmuştum önümde 4-5 çocuk oturuyordu ben o şarkıda çok bağırdım galiba kaçtılar önümden

neyse konser bitti bi daha bi daha sesleri geldi Belediye başkanı gelmemişti konsere başkan vekili gelmişti Seyirci biraz ıslıkladı bunu .. plaket verdi Cahit Berkaya ... seyirci hala şarkı istiyordu ve Dümtek'i çaldılar son kez süperdi elektro gitara bayıldım burda.. neyse baktım millet kapıya birikiyor yani girecek içeri resim falan çektircek oraya hareket var ben hemen kaçtım oraya ..

Güvenlik görevlisi ile bi söz düellosuna girdik :D Dedim sözleri var konserden önce resim çektirdik falan dedim . Resmi göster dedi batarya bitmişti .. Dedim üstüme bakksanaaa.. :D ben bişi yapamam derkene menajer abey geldi :D dedim alow söz vermiştim girmicekmiyim dedim gircen ama 5dk bekle soyunsunlar dedi .. Ama ben dayanamadım menajer gitti bi baktım içeri sızıyolar güvenlik görevlisi biri ile uraşırken ben içeri sızdım neyse moğollar geliyordu karşıdan ortada aşağı inen merdiven var orda bi adamla bi konuştular sonra :

Cahit abiye dedimki:

- konserden önce öpemedim şimdi öpebilirmiyim dedim öptüm ama yetmedi sarılamadım

onlar aşağı indi menajer beni gördü dedim oturcam beklicem dedim sakin dedim :D tm dedi oturuyordum 2dk oldu ben dayanamadım yürüdüm aşa bi baktım 12 kişi var 3 aile falan hani üst değişeceklerdi dedim :D traş tabi :D neyse ben iice girdim diplerine

Emrah abiden Allah Razı olsun Tam bir insanlık gösterdi o olmasa içeri giremezdim bunları yaşıyamazdım 1-2 tane eksimi söyledim ona bazı şarkılar da şöle şöle yap dedim oda dinledi beni Allah razı olsun en son tarafta hiç foto çekemedim ama Cahit abiden 2 tane pena aldım Taner abide 1 tane pena verdi onları hemen muhafaza ettim cahit abiden tezene istedim ama yanında yoktu alamadım çünkü ben saz çalıyorum pena ilede saz çalınmaz :D

Neyse herkez gitti ben hala bırakmadım onları giyinceğini anladım gene dışarı attım kendimi.. merdivenlerden çıkarken taner abi geldi ona 1234124 kere teşekkür ettim hala rüyadayım dedim inanamıyorum sizle yanyana olduğuma dedim çalamadığım parçanız yok dedim mp3 leriniz var deyince bi an duraksadı '' mp3 ünmü var '' dedi :D tabi hemen düzelttim yanlış anlamayın albümlerinizi alıcam dedim.. neyse çıktık yukarıda uzun uzun konuştuk onları yazarsam okuyamadan vefat edersiniz :D

cahit Abi geçti yanımızdan 2dk onlada konustum ne konuştum hatırlamıyorum neyse eve dönücektim E-mail adreslerini aldım .. Emrah abiye gittim tel no alabilirmiyim dedim ileri gitmiş olurmuyum dedim veririm emailden falan dedi k dedim . taner ve Cahit babadan Aldım tel nolarını .. Taner abi sordu bana sen ne yapıorsun falan diye ben dedim ailem yok tek kalıyorum şu an burda şimdi aşağı incem falan dedim .. du bakalım dedi arabada yer varsa gel dedi içimden oha demek geldi .. Ben daa 2 gün önce Resimlerine bakıor onların videolarını seyrederek kotamı 3 gb aşarken onlarla aynı arabaya binmek .... Dedim kesin rüyadayım değişik bi duygu heyecanlı deildim ... şaşkındım .. Neyse Bindik siyah arabamıza :D Cahit abi ilkde ben gelmicem sandı by dedi ama Taner abi sağolsun aldı beni arabaya ... Cahit berkay la aynı arabadaydım ya bi mucize bana 1 ay önce bunu söleseler .. harbi döverim öle dicek adamı dalga geçme benle diye .. hayatımın her saati Cahit berkay'la geçiyordu. deil el ele tutuşmak görememek bile geçiyordu içimden Ama dünya işte geldim aynı arabaya bindim onlarla ben indim arabadan Sonra ii akşamlarlaştık onlar otele döndü .. Ben uçuyorum böle yürüyüşüm falan değişti..

fAkat konserde önemli Bi konu vardıki..

kaz dağlarına Altın madeni açılacak siyanür kullanılarak sivillere ve tüm doğaya zarar verilecek .. konserde bununla ilgili çok pankart vardı ve Moğollar buna çok değindi .. Kazları Toz olmasın diyorum ... Dinlediğiniz ve Sabır ettiğiniz için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Beatles -- 13 Şubat 2012; 19:56:19 >

• ne guzel dostum ne mutlu sana , hatıra ıste
    ben en son erdek te osman tan la az bı muhabbet ettım , o sırada bız volkan canakkalelı ıle konusuorduk baktım oda orda meraba dedım , aynı sekılde trt den de var solıst olsun saz olsun ama tanımaz kımse onlar muzısyenler ıcın cok ozeldır , bunlar guzel anılar ılerıde anlatılcak guzel seyler fırsat buldugunuzda degerlendırın bı foto bı ımza almaya bakın
  • vayy helal
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.