Şimdi Ara

SONUNDA ERZURUMA DA UCUZ OTOGAZ GELDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.109
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şehir mezarlığının orada itfaye merkezinin tam karşısında yeni açılan milangazda otogaz 2,29 tl,bugün bayağı kalabalıktı yol üzerindeki diğer istasyonlar sinek avlıyordu,şehirdeki diğer istasyonlarda lpg fiyatları jetpet 2,45 tl diğerleri 2,64-2,82 tl arasında değişiyor
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: ajf39

şehir mezarlığının orada itfaye merkezinin tam karşısında yeni açılan milangazda otogaz 2,29 tl,bugün bayağı kalabalıktı yol üzerindeki diğer istasyonlar sinek avlıyordu,şehirdeki diğer istasyonlarda lpg fiyatları jetpet 2,45 tl diğerleri 2,64-2,82 tl arasında değişiyor

fiyatlar iyimiş..Rize çayeli'nde en düşük po gaz litresi 2.70 tl..diğer firmalar 2.79 2.75 falan ...Batumda 1.70 lari yani yaklaşık 1.80 tl..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah_5353

quote:

şehir mezarlığının orada itfaye merkezinin tam karşısında yeni açılan milangazda otogaz 2,29 tl,bugün bayağı kalabalıktı yol üzerindeki diğer istasyonlar sinek avlıyordu,şehirdeki diğer istasyonlarda lpg fiyatları jetpet 2,45 tl diğerleri 2,64-2,82 tl arasında değişiyor

fiyatlar iyimiş..Rize çayeli'nde en düşük po gaz litresi 2.70 tl..diğer firmalar 2.79 2.75 falan ...Batumda 1.70 lari yani yaklaşık 1.80 tl..

yozgatta 1,99 lira. moil olması lazım.
  • Valla isterse 1 lira olsun soguktan araba Gaza gecmiyor ki ha bire benzin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün bütün konya'yı gezdim, 2.66'dan ucuza bulamadım hepsi anlaşmış, 2.72'den satıyor.

• pompa oynanmış olmasın.
  • quote:

Arkadaşım bölgesel olduğu için belki şimdiye kadar bunun fırsatlığını düşünmedim Dediğin yer 2012 Mayıs yada Haziran gibi açıldı. Açıldığından beri piyasadan 40 50 kuruş ucuza veriyor. Shellgaz ve Aygaz kullanmış biri olarak Milangazın onlardan daha kötü olduğunu düşünmüyorum.

Bahsettiğin Moil Demirörenin kendi yeri olduğu için bayi komisyonunu indirim şeklinde yansıtıyorlar. Yani pompacıların bize vediği bilgi bu yönde. Erzurumda tüm eşe dosta söyledik bir bura kalmıştı Erzurumda donanimhaber kullanıcıları bu sayede bilgilenmiş oldular. Tekrar teşekkürler.

Yolunuz açık tüpünüz dolu olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 hafta once lpg fiyatı 2,45-260 arasındaydı konyada.Nolduysa akaryakıt firmları anlaştı büyük ihtimalle lpg fiyatını 2,72 ye çıkardılar. daha önce şehirde farkı firmalarda farklı fiyatlar oluyordu şimdi bütün firmalar anlaşmış opet po shel bp hepsi 2,72. Akaryakıt aldığım yerdeki pompacı arkadaşa bu durumu sorduğumda abi hafta içi bir telefon geldi saat 10 gibi bu fiyata yükseltik normalde bu durumlarda gece 12 den sonra fiyat değişikliği olurdu bu gündüz oldu bizde birşey anlamadık dedi
    Tahminim bütün dağıtım şirketleri anlaştı.Hafta içi bir maille durumu rekabet kurumu ve epdk ya mail olarak bildirmeyi düşünüyorum serbest piyasa ekonomisi herkes istediği fiyattan satsın ancak fiyatların tek bir elden yönetiliyormuş gibi tek bir fiyat olması düşündürücü hafta içi birkaç arkadaşda aynı durumu epdk ve rekabet kurumuna maille bidirirse daha faydalı olur diye düşünüyorum.

• quote:

İfaiyenin karşısındaki yoldan aşağıya inerken solda Aytemiz var.Orası da 2,29
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozdemirs8

2 hafta once lpg fiyatı 2,45-260 arasındaydı konyada.Nolduysa akaryakıt firmları anlaştı büyük ihtimalle lpg fiyatını 2,72 ye çıkardılar. daha önce şehirde farkı firmalarda farklı fiyatlar oluyordu şimdi bütün firmalar anlaşmış opet po shel bp hepsi 2,72. Akaryakıt aldığım yerdeki pompacı arkadaşa bu durumu sorduğumda abi hafta içi bir telefon geldi saat 10 gibi bu fiyata yükseltik normalde bu durumlarda gece 12 den sonra fiyat değişikliği olurdu bu gündüz oldu bizde birşey anlamadık dedi
    Tahminim bütün dağıtım şirketleri anlaştı.Hafta içi bir maille durumu rekabet kurumu ve epdk ya mail olarak bildirmeyi düşünüyorum serbest piyasa ekonomisi herkes istediği fiyattan satsın ancak fiyatların tek bir elden yönetiliyormuş gibi tek bir fiyat olması düşündürücü hafta içi birkaç arkadaşda aynı durumu epdk ve rekabet kurumuna maille bidirirse daha faydalı olur diye düşünüyorum.

Sordum pompacı cocuga, 'abi anlaştı tüm istasyonlar" dedi. Meram yeniyol'da meramgaz 2.66, en ucuzu o. Ben de oradan aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

quote:

Orijinalden alıntı: ozdemirs8

2 hafta once lpg fiyatı 2,45-260 arasındaydı konyada.Nolduysa akaryakıt firmları anlaştı büyük ihtimalle lpg fiyatını 2,72 ye çıkardılar. daha önce şehirde farkı firmalarda farklı fiyatlar oluyordu şimdi bütün firmalar anlaşmış opet po shel bp hepsi 2,72. Akaryakıt aldığım yerdeki pompacı arkadaşa bu durumu sorduğumda abi hafta içi bir telefon geldi saat 10 gibi bu fiyata yükseltik normalde bu durumlarda gece 12 den sonra fiyat değişikliği olurdu bu gündüz oldu bizde birşey anlamadık dedi

Sordum pompacı cocuga, 'abi anlaştı tüm istasyonlar" dedi. Meram yeniyol'da meramgaz 2.66, en ucuzu o. Ben de oradan aldım

hocam avcanlarda akaryakıt kartla o fiyat veriyor bide kentplazanın karşısındaki petrolde 2,66 ya pazar günü 2,55 e veriyor. benim kızdığım nokta sanırım 4 ocaktı lpg de fiyat düştü 2,35 e kadar 10 gün o şekilde gitti internette hiçbir zam haberine rastlamadım bi baktım heryerde 2,72 fiyat ha biriniz 2,70 e verin yok. ucuz veren yerlerde en düşük 2,66 ya veriyor. Realin yanındakine bakmadım ama oda 2,66 dır muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdemirs8 -- 4 Şubat 2013; 9:56:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mondschein66

quote:

Orijinalden alıntı: emrah_5353

quote:

yozgatta 1,99 lira. moil olması lazım.

İstanbul'da 1.99da lpg olsa yıkarlar orayı ... millet bidonlara doldurmayı dener

• quote:

Orijinalden alıntı: trbist

Valla isterse 1 lira olsun soguktan araba Gaza gecmiyor ki ha bire benzin

dostum ben benzinle sadece aracı 2 sn kullanıyorum hemen lpg ye alıyorum hiç sıkıntı olmuyor..performansı da iyi yakıtı da..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

Ne yalan söyleyeyim otogaz fiyatını falan takip etmiyorum ihtiyaç oldukça evimin yakınında bulunan Eski Garaj civarındaki Hakimiyet Petrolden 50 TL lik gaz alıyorum gaz göstergesi kırmızı yanınca gidip bir 50 TL lik daha alıyorum...
    Meram Gaz olayına gelince Sakarya mahallesinde oturan bir arkadaşım Aygaz'la Meram Gaz arasında bir depoda 25 - 30 Km fark ediyor Aygaz daha iyi falan dedi ne derece doğru bilmiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundere

quote:

İfaiyenin karşısındaki yoldan aşağıya inerken solda Aytemiz var.Orası da 2,29

oooooooo daha iyiymiş,aytemizin gazını tek geçerim,daha önce kullandım aracın çekişi çok güzel oluyor,birde anlamadığım kayak yolu yıldızkent yol ayrımındaki aytemizde 2,82 tl ye satılıyor ikiside aynı firma arada uçurum var.
  • erzurumda sağolsun zaten esnaf müşteri dürtüklemek için can atıyor..Bikaç tane böyle güzide esnaf çıkıyor aralarından...Sakın Bizim toptan marketin yanındaki yerden almayın çok arkadaşım sorun çekti ordan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

erzurumda sağolsun zaten esnaf müşteri dürtüklemek için can atıyor..Bikaç tane böyle güzide esnaf çıkıyor aralarından...Sakın Bizim toptan marketin yanındaki yerden almayın çok arkadaşım sorun çekti ordan

açıldığı günden beri bahsettiğiniz yerden alıyorum gazı bi sıkıntı görmedim
  • bir haftalık imdirimden sonra milangaz 2,35 tl olmuş,hemen alt tarafındaki aytemizde hala 2,29 tl
  • erzurum milangaz yeniden 2.29 tl
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.