Şimdi Ara

SONUNDA DDTS-100 DECODERİ ALDIK.(inceleme sonuçlandı) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
1
Favori
23.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: GT 5

'Wolverine'

merhaba.sorum olacak sana.

dolby prologic sesi destekleyen ve stereo olan ps2 oyunlarda sol ön,sol yan,sol arkalardan sağ taraftaki uydulardan daha fazla ses geliyor. sesin sağdaki uydularada da eşit dağılması gerekmiyormu? gran turismo 4(dolby prologic) oyununda soldan arabalar geçince sol yanımdan geçiyor sanki ama sağdan arabalar geçince soldaki uydular kadar performans vermiyor sağdaki uydular. Sol uydular daha baskın. ddts-100 decoderin modlarını değiştirdim olmadı. Sorun ne olabilir acaba?

Uyduların yerini değiştirdiğinde de aynısı oluyor mu? Ses kartı yazılımından sağ uydu seslerinin seviyesini bir kontrol edin. Normalde kesinlikle seslerin eşit dağılması lazım. neo:6 ile de denediniz mi?

• JAZZ DECODER NERDEN BULABİLİRİM YADA ARANIZDAN TEMİN EDEBİLECEK OLAN VARSA YARDIMCIOLABİLİRMİ PM İLE ULAŞIRSANIZ SEVİNİRİM
  • 'Wolverine'

ps2de oyun oynarken pc yi açmıyorum. decoder herşeyi hallettiği için gerek kalmıyor. bu yüzden yazılımdan kaynaklandığını düşünmüyorum. ama şunları denemiştim.

audigy2 zs ile decodere dijital out tan coaxsiyel kabloyla bağlı olduğu zaman switc decoder kısmında iken thx setup ve speaker settings bölümünden test ettiğimde sadece sol ön ve sağ önden ses geldiğini bliyorum. speaker settings ekranında diğer uydulara ses veriyor sembolü gösteriyor ama merkez,arka ve yanlardan ses gelmiyor. uydu yerlerini değiştirip ve analogdanda bakıcam bakalım ne olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartal2339

JAZZ DECODER NERDEN BULABİLİRİM YADA ARANIZDAN TEMİN EDEBİLECEK OLAN VARSA YARDIMCIOLABİLİRMİ PM İLE ULAŞIRSANIZ SEVİNİRİM

Çok zor, hatta belki imkansız çünkü 2-3 yıl önce bile zordu onu bulmak.. şimdiyi siz düşünün..
  • quote:

'Wolverine'

ps2de oyun oynarken pc yi açmıyorum. decoder herşeyi hallettiği için gerek kalmıyor. bu yüzden yazılımdan kaynaklandığını düşünmüyorum. ama şunları denemiştim.

audigy2 zs ile decodere dijital out tan coaxsiyel kabloyla bağlı olduğu zaman switc decoder kısmında iken thx setup ve speaker settings bölümünden test ettiğimde sadece sol ön ve sağ önden ses geldiğini bliyorum. speaker settings ekranında diğer uydulara ses veriyor sembolü gösteriyor ama merkez,arka ve yanlardan ses gelmiyor. uydu yerlerini değiştirip ve analogdanda bakıcam bakalım ne olacak.

Bu normal bir durum. Yani dijital bağlantıda sadece ön sol ve sağdan ses gelir test ettirirken, arka ve yanlardan ses gelmez. Zaten böyle olması gerekir.
    Ama analog bağlantıda test aşamasında tümünden ses gelir. Bunun da böyle olması gerekir. Tersi veya başka bir durum olursa bi yerde hata yapıldı demektir.

• 'Wolverine'

Subwofırın arkasındaki switci 7.1 den ortaya directe çektim tekrar 7.1e çektim duzeldi.nasıl bir problemmiş anlamadım. herşeyi doğru yaptığım halde bu tip uyuz problemler beni buluyor.neyse hallettik.sesler uydulara eşit dagılıyor.
    Analogdanda baktım sesler uydulara normal dağılıyor.problem yok.
    Neo 6cinema modunda Decoderden mp3 dinleyince ön uydulardan farklı,yan uydulardan farklı,arka uydulardan farklı ses geliyor. Decoder cmss 3d'yi kendi ayarlıyor.analogdaki gibi her uydudan aynı sesi vermiyor.ilgin için tesekkurler.
  • quote:

'Wolverine'

Subwofırın arkasındaki switci 7.1 den ortaya directe çektim tekrar 7.1e çektim duzeldi.nasıl bir problemmiş anlamadım. herşeyi doğru yaptığım halde bu tip uyuz problemler beni buluyor.neyse hallettik.sesler uydulara eşit dagılıyor.
    Analogdanda baktım sesler uydulara normal dağılıyor.problem yok.
    Neo 6cinema modunda Decoderden mp3 dinleyince ön uydulardan farklı,yan uydulardan farklı,arka uydulardan farklı ses geliyor. Decoder cmss 3d'yi kendi ayarlıyor.analogdaki gibi her uydudan aynı sesi vermiyor.ilgin için tesekkurler.

Evet, hakkaten uyuz bir problemmiş. Şansa bulmuşsun ama bulmuşsun işte..
    Ne:6 ile cmss gibi sesler uydulara farklı dağılır, bu sesin orjinalliğini değiştirir ama stereo tercih etmeyen ve değişiklik arayan biri için bu da bir seçenektir.
    Sorunun düzeldiğine sevindim.

• konunun üzerinden nerdeyse bir yıl geçmiş ama cevaplarsanız sevinirim..
    bende creative t7900 var..
    bu hoperlörleri ddts-100 yardımıyla lcd tv ye bağlayabilirmiyim..
    yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: lowlife

konunun üzerinden nerdeyse bir yıl geçmiş ama cevaplarsanız sevinirim..
    bende creative t7900 var..
    bu hoperlörleri ddts-100 yardımıyla lcd tv ye bağlayabilirmiyim..
    yardımcı olursanız sevinirim..

bağlarsın hatta bi kaç cihaza aynı anda bağlarsın gayette güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bowers wilkins -- 19 Şubat 2009; 9:50:04 >
  • slm arkadaşlar,
    megaworks THX550 sahibiyim, fakat masa üstü pc'den appel macbook pro(aluminyum kasa) 'ya geçtim.
    THX550'yi, Pc'de Creative X-Fi 24bit seskartımla 5.1 olarak kullanıyordum ve çok memnundum. Macbook pro'nun kulaklık çıkışından 2 kanal ses alabildiğim için 2.1 gibi kullanıyorum. Daha sonra macbook pro'ların optik ses çıkışı olduğunu keşfettim. Biraz araştırmadan sonra dijital'i analog'a çeviren (creative ddts 100 gibi) bir decodere ihtiyacım olduğunu öğrendim. Ancak internetten araştırdığım kadarıyla ne creative ddts 100 nede başka bir dekoder bulamadım.

Öncelikle böyle bir sistem mac'lerle uyumlumudur? (optik ses çıkışını kullanıcam)
    Uyumluysa hangi dekoderleri önerirsiniz?
    5.1 surround ses alabilicek miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: supreme_ea

slm arkadaşlar,
    megaworks THX550 sahibiyim, fakat masa üstü pc'den appel macbook pro(aluminyum kasa) 'ya geçtim.
    THX550'yi, Pc'de Creative X-Fi 24bit seskartımla 5.1 olarak kullanıyordum ve çok memnundum. Macbook pro'nun kulaklık çıkışından 2 kanal ses alabildiğim için 2.1 gibi kullanıyorum. Daha sonra macbook pro'ların optik ses çıkışı olduğunu keşfettim. Biraz araştırmadan sonra dijital'i analog'a çeviren (creative ddts 100 gibi) bir decodere ihtiyacım olduğunu öğrendim. Ancak internetten araştırdığım kadarıyla ne creative ddts 100 nede başka bir dekoder bulamadım.

Öncelikle böyle bir sistem mac'lerle uyumlumudur? (optik ses çıkışını kullanıcam)
    Uyumluysa hangi dekoderleri önerirsiniz?
    5.1 surround ses alabilicek miyim?

optik ses çıkışı mevcutsa ddts-100 decoderle işi halledersin olur ama bu decoderi şuan bulman imkansız gibi birşey

• aynı işi görebilicek creative veya başka marka bişey yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: supreme_ea

aynı işi görebilicek creative veya başka marka bişey yok mu?

malesef
  • var jazz de 005-de 006-de 007

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -THIEF- -- 26 Şubat 2009; 13:44:33 >
  • supreme_ea arkadaşımız ddts 100 decoder adlı başlıkta (aynı işi görebilicek creative veya başka marka bişey yok mu?) sorusunu sormuş bende cevap verdim arkadaşa başka markada olsa decoder olduğunu söyledim (aynı işi görebilicek) derken ddts 100 biliyoruz varda başka marka model varmı diye sormuş var dedim ve yazdım decoderi ikinci elde olsa arayan bulur değişik sitelerde arkadaşım aramayı bilmiyorsun o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: -THIEF-

supreme_ea arkadaşımız ddts 100 decoder adlı başlıkta (aynı işi görebilicek creative veya başka marka bişey yok mu?) sorusunu sormuş bende cevap verdim arkadaşa başka markada olsa decoder olduğunu söyledim (aynı işi görebilicek) derken ddts 100 biliyoruz varda başka marka model varmı diye sormuş var dedim ve yazdım decoderi ikinci elde olsa arayan bulur değişik sitelerde arkadaşım aramayı bilmiyorsun o zaman

arkadaşın 2. el aradığını nerden biliyosun arkadaş başka decoder varmı derken hemen alabileceğim bir decoder varmı anlamında sormuş jazz decoderi kaç kişi aldıda 2. elde satıcak sen bul bana 2. el ben alcam o zmn tamam
  • sen nerden biliyorsun arkadaşın 2. el aramadığını hangi anlamda sorduğunu nerden biliyorsun avukatımısın arkadaşta bu foruma giriyor kendi söyleyebilir ben buldum kendime alcam sana neden söyleyim kendin bul bir hafta önce bir arkadaş satıyordu jazz ama kumandası yoktu o yüzden ilgilenmedim yoksa düşüyor piyasaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -THIEF- -- 26 Şubat 2009; 23:33:52 >
  • sen burda bekle bakalım biri sana söyler şurda decoder var alırmısın der birgün
  • quote:

Orjinalden alıntı: -THIEF-

sen burda bekle bakalım biri sana söyler şurda decoder var alırmısın der birgün

jazzla işim olmaz benim decoder var ztn bende
  • ( sen bul bana 2. el bana ben alcam o zmn tamam) iki decoderi ne yapacaksınız bir tane varmış sizde . sana jazz al demiyorum zaten, almak isteyenler forumların ikinci el bölümlerine arada bir uğrasınlar bulunabilir diyorum anlayan anladı anlamayan devam edebilir mesaj yerine ulaşmıştır.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.