Bildirim
Sonunda Challenger Qeyf
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hll qnq _____________________________ -
Ooo helal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
rp çekilişi yaparsın artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Oww helal çekilişe katılmak istiyorum.
_____________________________ -
Buralar karışır.
Edit: Demistim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playinq -- 10 Haziran 2014; 17:17:01 >_____________________________ -
çekilişe katılmak istiyorum _____________________________ -
ooo gardisim yaqi10 hanyyyyy
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
çekiliş yok sadece teklif ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Çekiliş için geldiydim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andromeda2B -- 10 Haziran 2014; 4:15:52 >
MKlol kullanan her türlü lowdur , NET _____________________________ Lütfen bana cevap atarken "cevapla" yapınız, teşekkürler.~Intel i7 8700K @ 3.7Ghz~MSI Z370 SLI PLUS~Corsair Vengeance LPX 2x8GB @ 3000Mhz~Corsair 300R~Corsair CXM750 80 Bronze~ ~AOC E2461FWH 23.6" LED ~ Razer Deathadder ~ Razer Blackwidow Chroma ~ ~ Logitech G933~ -
quote:
Orijinalden alıntı: SesliDüsünenFilozof
MKlol kullanan her türlü lowdur , NET
al işte skillere para verip almak yerine neden bütün skilleri bir insan bedava kllanmak istemez anlamıorm riot akrabası glba_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Best Dari in Tr
quote:
al işte skillere para verip almak yerine neden bütün skilleri bir insan bedava kllanmak istemez anlamıorm riot akrabası glba
Dat Türk mantığı , sonra Türkçe oyun çıkartmıyorlar_____________________________ Lütfen bana cevap atarken "cevapla" yapınız, teşekkürler.~Intel i7 8700K @ 3.7Ghz~MSI Z370 SLI PLUS~Corsair Vengeance LPX 2x8GB @ 3000Mhz~Corsair 300R~Corsair CXM750 80 Bronze~ ~AOC E2461FWH 23.6" LED ~ Razer Deathadder ~ Razer Blackwidow Chroma ~ ~ Logitech G933~ -
quote:
Slm qnq sen cs riven çekilişine katılmak istiyorum yazarken ben cs rivenle oynuyodum bu programida sadece timer ve kar tavsani nidalee icin kullaniyorum cya
Kaliteli hesap görmek isteyen varsa imzaya baksın
_____________________________ Lütfen bana cevap atarken "cevapla" yapınız, teşekkürler.~Intel i7 8700K @ 3.7Ghz~MSI Z370 SLI PLUS~Corsair Vengeance LPX 2x8GB @ 3000Mhz~Corsair 300R~Corsair CXM750 80 Bronze~ ~AOC E2461FWH 23.6" LED ~ Razer Deathadder ~ Razer Blackwidow Chroma ~ ~ Logitech G933~
-
504 oyun ne arkadaş ben 4 sezonda toplam o kadar ranked atmadım
quote:
Orijinalden alıntı: Advancensar
Bende senin gibi insanları anlamıyorum bro.Ranked oynamayıp ne yapıyorsunuz acayip merak ediyorum ? 4 sezonda 5k ranked maç atmışımdır NET
quote:
Orijinalden alıntı: Krethuss
quote:
Orijinalden alıntı: Advancensar
Bende senin gibi insanları anlamıyorum bro.Ranked oynamayıp ne yapıyorsunuz acayip merak ediyorum ? 4 sezonda 5k ranked maç atmışımdır NET
LoL oynayıp da ranked oynamamazlık değil benimki lol de oynamıyorum o kadar
Benzer içerikler
- lol çok fazla oturum açma denemesi
- elden ring nightreign türkçe yama
- pre ne demek
- lol kite ayarları
- lole ne kadar yatırdım
- afk nedir
- ping nasıl düşürülür
- riot mmorpg
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler