Şimdi Ara

Sonunda Benden Kurtuldunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elit ekip hizmetimin tamamlandığı türk telekoma gece 03.44'te ulaşmış.
    Az önce mh ile görüştüm ve 35 mbpsye kadar vdsl pakete geçiş yaptım 100gb akn 65 lira.

2 ile 5 gün arasında geçiş sürebilir dedi bu sürede internetinizde problemler yaşayabilirsiniz denildi.

Hayırlı olsun artık ne diyeyim :)

35 pakette 32 mbps download görsem yeterli zaten daha sonra da 50liğe geçiş yapabilirim. 66 mbps destekliyormuş

Bu da güncel hat değerlerim;

Bu da türk telekom online işlemler kısmında talebimin görüldüğü kısım;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supernova1071 -- 5 Nisan 2017; 15:16:22 >

• Estağfurullah. Hayırlı olsun, kampanya fiyatları diğerlerine göre daha uygumuş;

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/alternatifsiz-kampanya.aspx

Vdsl port ataması bekliyorsun şu anda. Portun atandıktan sonra hat değerine göre üst pakete direkt telefonla güncel tarife ücreti üzerinden yararlanabilirsin.

FİBERNET LİMİTSİZ
    (50 Mbps'e kadar) 50 Mbps'ye kadar Limitsiz 200 GB 80 TL 2 TL 82 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

Estağfurullah. Hayırlı olsun, kampanya fiyatları diğerlerine göre daha uygumuş;
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/alternatifsiz-kampanya.aspx

Vdsl port ataması bekliyorsun şu anda. Portun atandıktan sonra hat değerine göre üst pakete direkt telefonla güncel tarife ücreti üzerinden yararlanabilirsin.

FİBERNET LİMİTSİZ
    (50 Mbps'e kadar) 50 Mbps'ye kadar Limitsiz 200 GB 80 TL 2 TL 82 TL

Teşekkür ederim.
    Evet 10 lira da telefon parası 92 lira oluyor.
    Hattım 66 mbps kaldırıyor dedi yine müşteri hizmetleri 35'e geçiş yaptıktan sonra 50'ye geçebilirmişim ki geçerim diye düşünüyorum 200gb akn var ve 1 mayıstan sonra hızım zaten 16'ya düşecek. sorun yok.

evet sanırım port bekliyorum şuan umarım 3-4 gün içerisinde geçirirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supernova1071 -- 5 Nisan 2017; 15:51:55 >

• Supernova1071 kullanıcısına yanıt
    50 bence de ideal ancak net konuşabilmek için vdsp portuna atandıktan sonraki değerler ile olur. Dediğim gibi 100 ü zorlarsınız muhtemelen ancak TT tarafında 50 ideal olur ara pakette yok.
  • quote:

50 bence de ideal ancak net konuşabilmek için vdsp portuna atandıktan sonraki değerler ile olur. Dediğim gibi 100 ü zorlarsınız muhtemelen ancak TT tarafında 50 ideal olur ara pakette yok.

bakalım aslında normalde 24 ile başlardım ama 35e geçirdim 24lükte 75gb kota vardı hiçbir işime yaramaz 5 günde kota bitiyor zaten
    35 de yeterli benim için o da 16ya düşecek sonuçta akk sonrası bakalım atansın da değerler ne diyecek.
  • Hayırlısı be gülüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şu anda dsl ışığı söndü modem değerlerine baktım N/A yazıyor bu ne demek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keşke yeni konu açmasaydınız kendi konunuz var dı :)
    Geçiş yapılıyor olabilir, bekleyin.
  • quote:

Geçiş yapılıyor olabilir, bekleyin.

Ne diyeyim ki ben 2 dakika sürmedi :D :D

bu da speedtest sonucum;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supernova1071 -- 5 Nisan 2017; 16:34:37 >

• :) Hayırlı olsun tekrar. Ulaşılabilir değer yazana çok bakmayın, 80-90 civarı görebilir. 50 yi alıp geçin. 50 yi aldığınızda snr margin biraz daha düşecek. Ona göre bakarsınız duruma.
  • quote:

:) Hayırlı olsun tekrar. Ulaşılabilir değer yazana çok bakmayın, 80-90 civarı görebilir. 50 yi alıp geçin. 50 yi aldığınızda snr margin biraz daha düşecek. Ona göre bakarsınız duruma.

aslında snr sınırım adsl iken 20,8 di şuan 24 görülüyor artma olmuş. kablom yeni
    50 bana hayli hayli yeter şu anda çok mutluyum 35 mbps pakette 34,27 görmek çok memnun etti.
    İşte, başından beri o yüzden önce vdsl e geçip sonra değerlere bakmak yorumunu söylüyorum aslında. Kablo yenilemek ekstra iyi oldu tabi.
  • quote:

İşte, başından beri o yüzden önce vdsl e geçip sonra değerlere bakmak yorumunu söylüyorum aslında. Kablo yenilemek ekstra iyi oldu tabi.

bu değerler 50 yi kaldırır mı şimdi ?

modemi resledim ulaşılabilir değer 83760 oldu

hat zayıflama değerlerim 0,0 olduSonunda Benden Kurtuldunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supernova1071 -- 5 Nisan 2017; 16:45:56 >

• 80-90 arası alırsınız dedim ya muhtemelen.
  • quote:

80-90 arası alırsınız dedim ya muhtemelen.

çok güzel oldu bu ya günlerdir bekliyorum
    Hayırlı olsun 50 mbps pakete geçin bakalım tekrar geri dönülebiliyor mu 35 mbps pakete ?

• tezekos kullanıcısına yanıt
    Donulmesi gerek. Ana paket 35 oldugundan ama 24 e gecememesi gerekli.

• quote:

Donulmesi gerek. Ana paket 35 oldugundan ama 24 e gecememesi gerekli.

Bende öyle olduğunu düşünüyorum. Taahhüt verilen pakete dönülebiliyor diye.

• Müşteri hizmetleri zaten altyapı desteklemese 50 mbit vermeyiz dediler.
    35'den 24'e düşüş yok ama 50'den 35e düşüş varmış ana paket 35 olduğu için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.