Şimdi Ara

Sonunda Başardık TOP1 CLAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • teşekür ettim yorumlar için , bugun dısardaydım biras önce KODB a bakdım gırakon da 1. clan olmusuz :) çok sewindim :)

sadece isiloonu kesebilmek içn warior-healler ların pot parası herkesin stone parasıyla birlikde 200m ye yakın para harcadık ama sonucu gusel oldu hepsine değdi ^_^
  • quote:

Orjinalden alıntı: kosesamet18

teşekür ettim yorumlar için , bugun dısardaydım biras önce KODB a bakdım gırakon da 1. clan olmusuz :) çok sewindim :)

sadece isiloonu kesebilmek içn warior-healler ların pot parası herkesin stone parasıyla birlikde 200m ye yakın para harcadık ama sonucu gusel oldu hepsine değdi ^_^

1.liğiniz ve isiloonu kesmeniz hayırlı olsun

edit:düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [CéM] -- 30 Eylül 2007; 23:07:12 >
  • daha dün konuştum 48-80 xhalo öle bişey di 73 lwl orc
  • tebrikler h.olsun
  • ne çıktı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cidik

ne çıktı?

BİNBAŞIM NE CIKTIGINI SORUYO :):):):
  • arkadaslar benimde ronarkta klanım var Redd.. training g2 clan. isiloonu kesmek için g1 olmakmı lazım veya grade 2 iken kessek accredit grade 2 mi oluyoruz. bunu bilen varsa cvp beklıyorum.
  • kusura bakmayın oyuna daldım cewap yazamadım buraya :) "clan emblem of honor" yada ismi bunun gibi olan bişi çkıo bu acredit sewiye olmak için gerekli olan zımbırtı , extra olarak white-silver earring dusdu , iyi bi drop alabilseydik yardım eden arkadaslara bi süprisimis olcakdi ama bu gırakonda taş çatlasa 15 m ciwari eder
  • http://www.resimupload.com/ds262121665_2007_9_15_22.html

http://www.resimupload.com/ds366023730_2007_9_21_23.html

keserken aldığımız bikaç SS daha ekledim :) ilgilenen arkadaslar olursa daha fazla resim war

**** = resim_upload

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosesamet18 -- 1 Ekim 2007; 1:23:08 >
  • cvp almak için post kasmak mı lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReDThunder

cvp almak için post kasmak mı lazım.

efendim ? ? ?
  • g1 olman lazm
  • resimler açılmıyor
  • Hayırlı Olsun
  • tebrikler.
  • h. olsun
  • Tebrikler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.