Şimdi Ara

Sonunda Astra'ma Kavustum (resimler eklendi) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
2.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mizrakk

Sırf ilk kalkışta değil ara hızlanmalardada bazen yapar ama kalkışta daha hissedilir oluyor haliyle
    yarım saniye falan düşünüyo araba gitsemmi gitmesemmi diye
    kullandıkça alışırsın önemli bir sorun değil

kesinlikle bugun bende bazı kalkıslarda acaba araba gitsemmi dursammı die düşünüyo die hissettim

ara hızlanmalar hadi gene o kadar önemli değil,sonucta bu tarz viteslerde oluyo öyle durumlar babamın arabasındada oluyo bazen arac kasılıyo hangi vitesi secsem die falan,

ama kalkış olayına zamanla alışıcaz artıkın

• arkadaşlar birkaç yerde sordum burdada sorayım 1 viteste araç pati cekebiliyormu hani zor kalkıyo diyolar ya deviri yükseltince pati falan çekebiliyomu
  • uğraşırsan 2.viteste bile çekerde bunun arabanın gidişiyle veya performansıyla alakası yok
    hele dizel olduktan sonra o torkla traktörde pati çeker tarlada
    için rahat olsun her türlü patinaj çeker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mizrakk -- 27 Temmuz 2007; 1:23:17 >
  • quote:

uğraşırsan 2.viteste bile çekerde bunun arabanın gidişiyle veya performansıyla alakası yok

• quote:

uğraşırsan 2.viteste bile çekerde bunun arabanın gidişiyle veya performansıyla alakası yok

şahsen bizde troaktör var bagda kullanırken pati çekince önü kalkıyor ondan korkuyommm ohh be biyerde okumuştum arabayıdan sanki adam kamyon gibi bahsettmiş korkmuştum

•  Sonunda Astra'ma Kavustum (resimler eklendi)
     Sonunda Astra'ma Kavustum (resimler eklendi)
     Sonunda Astra'ma Kavustum (resimler eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny3254 -- 27 Temmuz 2007; 13:41:15 >

• hayırlı olsun.kazasız belasız cezasız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: huso2000

hayırlı olsun.kazasız belasız cezasız...

çok teºekkür ederim dostum
  • Aracınız hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah.

Dayımda 2005 modeli var iç aksam çok kaliteli gerçekten,ancak yakıt tüketiminde dair yol bilgisayarı verileri biraz abartılı,kalkılarda 30litreye yakın rakamlar çıkıyor bazen. Gerçi bizdeki 105hp lik eski motor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

Aracınız hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah.

Dayımda 2005 modeli var iç aksam çok kaliteli gerçekten,ancak yakıt tüketiminde dair yol bilgisayarı verileri biraz abartılı,kalkılarda 30litreye yakın rakamlar çıkıyor bazen. Gerçi bizdeki 105hp lik eski motor.

çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

evet dediğiniz gibi kalkışlarda anlık tüketim o tarz rakamlar gösteriyo,insan noluyoz falan diyo ne kadar yumuşak davransanda gaz pedalına
    iç mekan gerçekten kaliteli ama kol dayamayı saymazsak,kapı içi cepleride, arabanının içinde ufak tefek seyleri koymaya yer yok bu gercekten kötü ama bunu bile bile aldım zaten arabayı.
    biraz sonra otobandan edirneye gidicem bakalım biraz daha alışmış olurum arabaya

• Ufak tefek göz vs eksik olduğundan dayımın Astra sında genelde ön ve arka koltukta anahtar telefon sigara paketi vs olur hep

Birde çok mühim olmasada sizinkinde nasıl bilemiyorum ama gaza bastıktan yarım saniye sonra yükleniyor aracın motoru..
  • dizellerde malesef öyle ama tam gaza basınca corsadan biliyorum bir sn sonra koltuga yapıştırıyo millette çk şaşırıyodu
  • güzel araç hayırlı olsun..
  • Hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin.
  • Güle güle kullanın...
  • Çok güzelmiş güle güle kullan. ayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: johnny3254

quote:

Orjinalden alıntı: sezzo

hayırlı olsun, güle güle kullanın
    kaça paraya aldınız acaba

çok tesekkür ederim

astra 1.6 enjoy easytronic siyah metalik makyajlı kasa, ektra olarak cruise control,orjinal kol dayama,karter koruma ve güvenlikli cam filmi aldım 36 bin 500 civarına aldım

çok ucuza almışsın pazarlıktan önce ne fiyat istemişti?
    makyajlı enjoy indirimli hali 34.270
    esy şanjıman 2.570
    spor paket 1.080
    metalik renk 800
    sadece bunlar 38.700 yapıyor digerleriyle beraber en az 3000 daha tenzilat yapmış oluyor

• quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

Ufak tefek göz vs eksik olduğundan dayımın Astra sında genelde ön ve arka koltukta anahtar telefon sigara paketi vs olur hep

Birde çok mühim olmasada sizinkinde nasıl bilemiyorum ama gaza bastıktan yarım saniye sonra yükleniyor aracın motoru..

aynen benim araçtada öyle gaza bastıktan biraz sonra kalkış yapıyor dediğin gibi gaza bastığın gitsemmi kalsammı die düşünüyor bi yarım saniye
  • "ugrvw"----"heLLWeapon"------"LordOfEldorado"-------"frk96"

çok teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetcetin12

quote:

Orjinalden alıntı: johnny3254

quote:

Orjinalden alıntı: sezzo

hayırlı olsun, güle güle kullanın
    kaça paraya aldınız acaba

çok tesekkür ederim

astra 1.6 enjoy easytronic siyah metalik makyajlı kasa, ektra olarak cruise control,orjinal kol dayama,karter koruma ve güvenlikli cam filmi aldım 36 bin 500 civarına aldım

çok ucuza almışsın pazarlıktan önce ne fiyat istemişti?
    makyajlı enjoy indirimli hali 34.270
    esy şanjıman 2.570
    spor paket 1.080
    metalik renk 800
    sadece bunlar 38.700 yapıyor digerleriyle beraber en az 3000 daha tenzilat yapmış oluyor

babamın çok eskiden tanıdığı bir arkadaşı var orada,araç konusunda hiç pazarlık yapmadık bize direk verdikleri fiyat 36 bin ytl falandı,sadece eklettiğimiz donanımlar için pazarlık yaptık

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.