Şimdi Ara

SONUNDA ARAÇ ALDIM POLO CLASSİC 2001???YORUM?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
18.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Orijinalden alıntı: travian12




    benim aracım lpgli değil benzinliydi, o yüzden bu sorunun lpgden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.
    az önce geçmişe dönük polo ile ilgili ayrıntılı bir mesajım vardı, 2 yıl boyunca bu aracı kullanan birisi olarak deneyimlerimi aktarmıştım ama bulamadım. neyse...
    polomu satmamdaki en büyük etken aracın durduk yere gaz kesmesi ve son zamanlarda bunu sıklıkla tekrarlaması idi. allahtan gaz kestikten sonra direksiyon yada frenler kitlenmiyordu ama özellikle yüksek hızlarda otobanda seyrederken arabanın gaz kesmesi risk yaratıyordu. daha sonra yaptığım araştırmalarda bu modellerin kronik sorununun sebebi bulunamayan bu gaz kesmesi olduğunu öğrendim. mecburen arabamı satmak zorunda kaldım.

    2007 yılında 100 bg 97 model poloyu 12100 tl'ye almıştım, araç 104binde idi.
    2009 yılında ise 10000 tl'ye sattım, km'si 137bin idi.

    Böyle bir kronik sorunu olduğunu bilmiyordum bu arabaların ilk defa duydum hocam sizden. o zaman alınmaz, en azından 97 modeli.

    Aslında o sorunun 97 yılıyla alakalı değil hepsinde olduğu söyleniyor ama biz hiç öyle bir sorun yaşamadık Allah'a şükür.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lonely_man
    Aslında o sorunun 97 yılıyla alakalı değil hepsinde olduğu söyleniyor ama biz hiç öyle bir sorun yaşamadık Allah'a şükür.

    Boğaz kelebeği ile alakalı bir şey mi peki bu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: travian12

    quote:

    Orijinalden alıntı: lonely_man
    Aslında o sorunun 97 yılıyla alakalı değil hepsinde olduğu söyleniyor ama biz hiç öyle bir sorun yaşamadık Allah'a şükür.

    Boğaz kelebeği ile alakalı bir şey mi peki bu?

    Evet.
  • 2007 yılında 14.750tl ye 12000 km aldığım aracımdan çok memnunun aracıma sıralı sistem lpg taktırdım motora uyum sağladı boğaz kelebeğinide 5.000 km de bir temizletiyorum. 10.000 km bakımlarında bujısıni, yağ filtresi, polen filitresini değiştiriyorum, bu güne kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım, yanlız soğuk memleketlerde (Ben boludaydım Ağrıya geldim) kışın arabanın kapıları açılmıyor kapıları açan hava donduğundan dolayı, yakıtına gelince 3.000 deviri geçmeyince cimri ben aracın hızını boludan adanaya giderken 90'ı geçmedim enfazla doksanla giitim 40 litre gaz ile 500 km yol yaptım. araç 3000 devri geçince ortalam hızım 150 olunca 40 litre gaz ile 250 km yol yapmıyor araç ortalama 40 litre gaz ile 100-120 arası gidince 350 km gidiyor aracımla gazda en fazla 180 km hızı benzinde 210 km hızı gördüm aracı en son hız kadranı 220 km araçta gaz kesici var 6500 devirden sonra ibreyi geri atıyor ,izin vermiyor 210 dan sonrasına araçla ilgili bir arıza olduğunda sesli uyarı(farların açık kalması el freni çekili kalması, suyun bitiminde ışıklı ikaz ve ardından hararetin yükselmesi sesli ikaz), yapıyor, araç kendine verebilecek zararı seli olarak uyarıyor. aracım şuan 173.000 km de bakımları hariç sanayiye gitmedim desem yalan olmaz, 120.000 de aracı aldığım adam bütün bakımlarını yaptırdığını söyledi yağ deşimi trigeri falan diye(120.000 de aracın triger kayışı ve çarkları değişirmiş) yaptırmamış yalan söylemiş benimde ilk aracımdı araçlar hakkında birşey bilmiyordum acemiydim bana 2007 yılında 350 tl paraya mal oldu yanlış hatırlamıyorsam kendi segmentinin arasın da birincidir (clıo, albea, siena,)




  • 2000 model polo classic highline sahibiyim, aracımda brc lpg var.. 2 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum, vw kalitesi sonuçta, hyundai era, reno clio, hatta bravo veya punto bu kaliteye ve bu sürüş konforuna sahip değil.. inanılmaz geniş bagajı var, sunroof, ön arka disk fren, 4 hava yastığı, buz gibi kliması... bece 15-16 civarı çok temiz alıacak bir araç.... öneriyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: balikadam06

    2000 model polo classic highline sahibiyim, aracımda brc lpg var.. 2 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum, vw kalitesi sonuçta, hyundai era, reno clio, hatta bravo veya punto bu kaliteye ve bu sürüş konforuna sahip değil.. inanılmaz geniş bagajı var, sunroof, ön arka disk fren, 4 hava yastığı, buz gibi kliması... bece 15-16 civarı çok temiz alıacak bir araç.... öneriyorum


    +1

    Bende 99 modeli var , 11 aydır kullanıyorum ben de memnunum, tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barracud@ -- 18 Ocak 2012; 10:24:18 >
  • konu acayip bir hortlama yapmış farkında mısınız. ilk mesaj 2007 yılına ait....
    :))))))))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: registan

    konu acayip bir hortlama yapmış farkında mısınız. ilk mesaj 2007 yılına ait....
    :))))))))

    Valla ortalayan olunca bize de şut çekmek düşüyo
  • e polo classic her an hortlar:) bendeki 100 BG akl motor bora ve golfte aynısı var... güçlü bir motor.. bu konu ölmez, demedi demeyin:)
  • 150 km hızla gidiyom otobanda, gaza basıyom araba şahlanıyo, yokmu daha diyo. İvmesi harika.
  • evet o çok enteresan, yokuş yukarı uzun yolda, 110 la seyrederken, gaza dokununca fırlıyor araba... aynı motoru 2010 jetta 2012 golfte bile koyfularsa polo klasiği uçurması normal
  • Babama 1999 Model aldık. Sadece yakıt için yorum yapayım. Benzini çok yakıyor ama aynı oranda performans alıyorsunuz. Yol tutuşunun iyi olduğunu düşünüyorum. Seri bir araç.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soulfly_tr

    Babama 1999 Model aldık. Sadece yakıt için yorum yapayım. Benzini çok yakıyor ama aynı oranda performans alıyorsunuz. Yol tutuşunun iyi olduğunu düşünüyorum. Seri bir araç.

    Lpg taktırın bence, çok rahat edersiniz. Bende ilk 1 ay benzinli kullandım, baktım benzin pahalıya geliyor, lpg taktırdım. Hesaplarıma göre 13 ayda kendini amorti ediyor lpg kiti. Aylık benzine verdiğim paranın farkını lpg taksidine yatırdım. Ondan sonrası direkt olarak kār hanesine yazılıyor
  • Valla bizden sonraki sahibinin tercihi olacak bir konu. Yakın zamanda satmayı planlıyoruz. Yorumunuz için teşekkürler.
  • Hayırlı olsun diyecektim ki tarihi gördüm.
  • 3 Hafta önce 2000 model 1.6 comfortline aldım bende. 100 bg akl motor, ilk sahibiymiş adam. Araç daha 90.000 km'de şimdilik bir sorun yok, atiker lpg takılı herhangi bir performans sorunu yaşamıyorum ama normalin biraz üzerinde yaktığını söyleyebilirm
  • Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler.Bende AFT motor olanı var. Şehir içinde yazın 10 litre lpg yakıyor. Kışın %10 fazla yakar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: husam74

    quote:

    Orijinalden alıntı: travian12

    konu hortlayacak ama kardeş bende aynı arabadan almayı düşünüyorum aynı özelliklerde. sen nasıl memnun kaldın mı arabadan? Benim ilk arabam olacak nasip olursa.

    adam 4 sene olmuş aracı alalı

    hort olur ama bu kadarda olmaz adam kimbilir kaçıncı arabaya biniyor..





  • biz de polo klasiğimizi 2001 model. 75bin kmde. klima yok. 15750'ye. kazasız, boyasız.
  • 2001 model polo clasic me nazar değdi arcı park ettim binanın üstünde kar gözükmüyordu araçtan indin 10 metre kadar uzaklaşmadım bi patlama sesi arkamı döndüm kar kütlesi aracımın üstüne düşmüş tavan koltukların üstünde arka cam patlamış resimlerde daha iyi anlarsınız

     SONUNDA ARAÇ ALDIM POLO CLASSİC 2001???YORUM??
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.