Şimdi Ara

Sonunda !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha once yolladıgım ve yapılmadan geri yollanan cihazımı tekrar servise verdim... İngiltere ve amerikayla mailleşmeler nokia ya tehditler telesevice e tacizler sonucu telefomuma değişim kararı çıktı

Biliyorum kutulu cihaz verilmeyecek ama gerçekten sıfır cihaz mı verilicek yoksa benim cihazımın anakartı mı değişecek? Yardım edenlere çok teşekkurler(daha ön ce boyle bi konu okumuştum ama gerçekten bulamadım...)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Uzumunu ye bağını sorma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baltalı ilah modu açık

Anakart değiştirip yollarlar.

Baltalı ilah modu kapalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tracygrady

quote:

Orijinalden alıntı: mertaktun

Daha once yolladıgım ve yapılmadan geri yollanan cihazımı tekrar servise verdim... İngiltere ve amerikayla mailleşmeler nokia ya tehditler telesevice e tacizler sonucu telefomuma değişim kararı çıktı

Biliyorum kutulu cihaz verilmeyecek ama gerçekten sıfır cihaz mı verilicek yoksa benim cihazımın anakartı mı değişecek? Yardım edenlere çok teşekkurler(daha ön ce boyle bi konu okumuştum ama gerçekten bulamadım...)

sıfır tel bulmuşsun kıllısını isteme :D

sen kendinde misin? bu siteyi bayanların da takip ettiğini düşünemiyor musun? biraz utanma olur insanda...

• quote:

Daha once yolladıgım ve yapılmadan geri yollanan cihazımı tekrar servise verdim... İngiltere ve amerikayla mailleşmeler nokia ya tehditler telesevice e tacizler sonucu telefomuma değişim kararı çıktı

lumia'larda ne yaparlar bilmem ama kızımın eski tip telefonunun anakartı değişmiş, dışındaki plastik kısmı eski kalmıştı...
  • quote:

üzmek istemem ama anakartı değişen cihazdan hayır bekleme.
    ben htc one x plus'ı gönderdim anakartı değiştirip gönderdiler 1 hafta dayanamadan sattım.
    cidden telefon eski halini tamamen kaybediyor. ısınmalar şarj yemeler.
    ama benimki htc. nokia bu konuda daha duyarlıdır.

• Hadi ya bu baya üzdü.... Pek bi anlamı kalmadı artık yeni oluşunun... Herkese teşekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 yılın sonunda biten ilişki
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mertaktun M kullanıcısına yanıt
    kafan rahat olsun.. ben 2 kere telefonu garantiden sıfırladım, şuan gayet memnunum.. sıfır cihaz verirler dış kapaklar dahil.. anakart değişimi olsa bile o da sıfır sayılır aslında...
  • jayistic J kullanıcısına yanıt
    Sanırım benim anakart değişimi yapacaklar ama flaş ses iletimi tarzı sorunlarım vardı umarum bu sorunlera derman olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.