Şimdi Ara

Sönük Olan Old Takılar ve Sönük Olmayanlar Arasındaki Fark Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru açık.Bazı old takılar sönük şekilde pazarda bazıları normal diğer takılar gibi.

• old takıların hiçbirine + basılmaz, sönük olanları bir chara taktıgın zaman cıkartıp satamazsın o charda kalır. normal olanları kullanıp istediğin zaman satabilirsin.
    old takılar hakkında bildiklerim bu kadar :D
  • bir kere takarsan kararır. kararırsa atılmaz satılmaz sadece kullanıllır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

quote:

Orijinalden alıntı: İnsectboy

bir kere takarsan kararır. kararırsa atılmaz satılmaz sadece kullanıllır.

Bak yanlış biliyosunuz işte bunu.Kararmamış old takılar satılıyor bende sattım 1 tane.Sattığım adam giyebildi mi onu bilmiyorum ama giymiştir büyük ihtimalle.

normal renkli olanlar alınıp kullanılıp satılabilir, sönük renkli olanlar da alınıp satılır ama eğer takıp kullanırsan artık satılamaz sadece o char kullanabilir.
  • kararmış olanları takan bir daha ne trade edebilir nede pazara koyabilir.sönğk olmayanlar satılabilir. ayrıca 3 tane old takıyı normal e cevirme işlemide sönük olmayanlar ile yapılır.
  • konu biraz eski ama yeni konu açmayayım şimdi herneyse.Ben ben dual old rol aldım taktım karakterimi artık ne trade edilebilr nede satılabilir buraya kadar tamamda bu zamana kadar hiç kimse bunların kilitlenmediğini söylememişti ben bunu öğrenince biraz hayal kırıklığına uğradım aldığıma pisman oldum sonuçta tanesi 3gb filan verdim ve charım soyulursa pekala çöp kutusuna atılabileceğil yüzünden.Fazla uzatmadan sunu sormak istiyorum 3 tane old takıyı götürünce 1 tane normal takı veriliyormuş şlmdi ben bu halde götürsem bana normal takı vericekmi yoksa illa hiç kullanılmamışmı olması gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: clara sismanoglio

konu biraz eski ama yeni konu açmayayım şimdi herneyse.Ben ben dual old rol aldım taktım karakterimi artık ne trade edilebilr nede satılabilir buraya kadar tamamda bu zamana kadar hiç kimse bunların kilitlenmediğini söylememişti ben bunu öğrenince biraz hayal kırıklığına uğradım aldığıma pisman oldum sonuçta tanesi 3gb filan verdim ve charım soyulursa pekala çöp kutusuna atılabileceğil yüzünden.Fazla uzatmadan sunu sormak istiyorum 3 tane old takıyı götürünce 1 tane normal takı veriliyormuş şlmdi ben bu halde götürsem bana normal takı vericekmi yoksa illa hiç kullanılmamışmı olması gerekiyor?

o old takıları normale çevirmek +7'den +8e trinasız, hiçbirşey yakmadan basmak gibi birşey. :)
    bir de ROL gibi sönük olanları normale çeviremezsin.
    sönük olmayanlar normal takıya çevrilebilir. sönük olmayanlar zaten her zaman trade edilebiliyor
    umarım anlamışsındır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iTouchie

quote:

konu biraz eski ama yeni konu açmayayım şimdi herneyse.Ben ben dual old rol aldım taktım karakterimi artık ne trade edilebilr nede satılabilir buraya kadar tamamda bu zamana kadar hiç kimse bunların kilitlenmediğini söylememişti ben bunu öğrenince biraz hayal kırıklığına uğradım aldığıma pisman oldum sonuçta tanesi 3gb filan verdim ve charım soyulursa pekala çöp kutusuna atılabileceğil yüzünden.Fazla uzatmadan sunu sormak istiyorum 3 tane old takıyı götürünce 1 tane normal takı veriliyormuş şlmdi ben bu halde götürsem bana normal takı vericekmi yoksa illa hiç kullanılmamışmı olması gerekiyor?

o old takıları normale çevirmek +7'den +8e trinasız, hiçbirşey yakmadan basmak gibi birşey. :)
    bir de ROL gibi sönük olanları normale çeviremezsin.
    sönük olmayanlar normal takıya çevrilebilir. sönük olmayanlar zaten her zaman trade edilebiliyor
    umarım anlamışsındır

pff neyse böyle idare edicez artık ne yapalım.

• quote:

Charı soyan kişinin böyle bir şey yapacağını sanmıyorumÇocuğun biri soyarsa durum değişir

• quote:

Orijinalden alıntı: Dimox

quote:

Charı soyan kişinin böyle bir şey yapacağını sanmıyorumÇocuğun biri soyarsa durum değişir

Oyunu zaten bebeler oynuyor genelde, ya da bebe zekalılar; o yüzden her yer koxp ya.. :)

• bu takı basma olayını anlatabilirmisiniz mesela eme basıcam diyelim nası yapmam gerekiyo ?
  • Bildigim kadariya sonuk (yani kullanilan) old takilari Inn Hostes'e birakip yan chara aktarmak mumkun.

Yanlis olabilir, sadece boyle birsey hatirliyorum. Old taki kullanmadigim icin bilmiyorum ne kadar dogrudur.

Edit: imla hatasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BecHo-minaTor -- 29 Haziran 2011; 13:35:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.