Şimdi Ara

Sonuçlar Ne Zaman Açıklanıyor? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
835
Cevap
1
Favori
46.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Laurent

Biraz önce nispeten sağlam bir kaynaktan telefon geldi, "yarın açıklanacak" dedi kendisi.
    Doğru yanlış bilemem, ben de bekliyorum.

O kaynak kim peki ?

Biraz önce nispeten sağlam bir kaynaktan telefon geldi, "yarın açıklanacak" dedi kendisi.

Kaynak ne

kaynak dershanemi?

Bu LYS sizce ne zaman açıklanır, bilgisi olan var mı..

LYS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Geçtiğimiz hafta YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, tarafından yapılan açıklamaya göre (27 Haziran 2011 tarihinde yaptığı açıklama) Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçlarının değerlendirilmeye başlandığını belirterek, ''15 gün içinde okuyacaklar. Zannediyorum 20 gün içinde de öğrenciler duyar. ÖSYM Başkanı bu sefer biraz çabuk biteceğini söyledi'' dedi.

ÖSYM'den gelen duyumlara göre 2011 LYS sonuçları 1-2 güne kadar açıklanacak. Güncel Gelişmeler için sitemizi takip edin. Eğitim Ekranı (www.egitimekrani.com) tercih işlemlerinde de sizlerin yanında olacak...

2011 ÖSYS tercihleriyse 25 Temmuz - 5 Ağustos 2011 tarihleri arasında olacak ve bu süre asla uzatılmayacak.

Kimin nereyi kazandığı ise (2011 ÖSYS Yerleştirme Sonuçları) Ağustos'un ikinci yarısında belli olacak. Boş kalan kontenjanlar için yapılacak olan ikinci yerleştirme de Eylül ortalarında olacak.

2011 ÖSYS sonuçlarına göre herhangi bir yükseköğretim programına yerleştirilenler 5-9 Eylül 2011 tarihlerinde kayıtlarını yaptıracaklar.

Kaynak :http://www.egitimekrani.com/haber.php?haber_id=5041#ixzz1S8BPMffs

• beyler kaynak çok sağlam, açıklanmıyor. hep beraber seneye giriyoz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebel Move -- 15 Temmuz 2011; 5:52:19 >

Orijinalden alıntı: Winster

Saat 10'a kadar bir duyuru olmazsa bugünde yaş demektir.

bende bu şekilde düşündüğümden dolayı bekliyorum . bakalım

AMD Ryzen 5 2600 - MSI B450 Gaming Plus - GSkill FlareX 2x8GB DDR4 3200Mhz - Zotac GTX1070 AMP! Edition - Western Digital 1TB 7200RPM -
    OCZ Vertex 460 120GB - Samsung 850 EVO 250GB -
    Logitech G103 - G402 - G930 - Corsair Carbide 500R - Corsair VS650
  • Halen bir gelişme yok...
    Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • Bende bugünden ümidi kestim

"I'm gonna kick your ass"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winster

Halen bir gelişme yok...

heyecan yaptım:D açıklayın kurtulalım hadi ya
  • bugün 14.00 a kadar açıklanmazsa açıklanması zor
  • Arkadaşlar bırakın bu saat 10:00'da açıklama yapılmazsa, önceden söylenmezse laflarını artık. ÖSYM geçen sınavda gösterdiği gibi öyle fazla gürültü çıkarmadan aniden yapabiliyor açıklamayı, o da daha kötü tabii çünkü ne zaman neyin geleceğini bilemiyoruz.

Orijinalden alıntı: x--treme

Arkadaşlar bırakın bu saat 10:00'da açıklama yapılmazsa, önceden söylenmezse laflarını artık. ÖSYM geçen sınavda gösterdiği gibi öyle fazla gürültü çıkarmadan aniden yapabiliyor açıklamayı, o da daha kötü tabii çünkü ne zaman neyin geleceğini bilemiyoruz.

İlk girdiğiniz sınav bazı olumsuz durumlar yüzünden beklenenden geç ve sancılı açıklandı.Ayrıca onun için bile bir toplantı tarihi vermişlerdi,sadece açıklayacaz dememişlerdi.
    Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • uyuyamadım bi türlü. bugün sabrım en fazla 14:00 a kadar. yani açıkladılar açıkladılar açıklamadılar .........
  • Allah ın belası herifler sanki hiç lys olmamış gibi bir durum var ortada.Siteden yap duyurunu bir tarih ver.İstersen 20 gün sonrasına ver ama bir tarih ver.Ya da 15i ile 20si arasında açıklayacaz de buna da razıyım.Ama bişey de lan bişey de.

Bu kadar vurdumduymaz olunmaz azıcık saygınız olsun şu insanlara.Allah ın belaları.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.