Şimdi Ara

Sonuçlar Ne Zaman Açıklanıyor? (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
835
Cevap
1
Favori
46.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sayısalcıyım ve an itibariyle ntv dede gösterildiği kadarıyla sonuç kağıdında bir çok puan türü var acaba hangisine bakacağız mf1 mf2 yemi?
  • @gdolunifaktohumu

Seçeçeğin bölüme göre bakıyosun puanlara. Örneğin; mühendislik(hepsi değil) için mf4, tıp için mf3 gibi..
  • Bence de bu konu kapansın; zira insanlar her sene polis okulları sınav sorularını servis eden karanlık yapılanmanın hangisi olduğuna bakarak gerçekleri görebilirler. Polis okullarında malum yapılanmaya katılmayı reddedenlerin sicillerinin nasıl bozulduğunu bir aşamadan sonra okuldan nasıl atıldığını görebilirler. Ve daha sonra "Bu haltları yiyen yapılanma acaba bahsedilenleri de yapmış olabilir mi?" diye kendi kendilerine sorarak yanıt bulabilirler. Şeyhlerinin dizinin dibinde öğrendikleri hezeyanları foruma kusmaktan çekinmeyen, mason sanrılarıyla ruh sağlığı tehlike altında olan zat'lara o zaman gülüp geçerler. Şu anda bizim yaptığımız gibi.
    I will teach you
    The fear of the Lord''
  • quote:

Orijinalden alıntı: sft_eses

Bence de bu konu kapansın; zira insanlar her sene polis okulları sınav sorularını servis eden karanlık yapılanmanın hangisi olduğuna bakarak gerçekleri görebilirler. Polis okullarında malum yapılanmaya katılmayı reddedenlerin sicillerinin nasıl bozulduğunu bir aşamadan sonra okuldan nasıl atıldığını görebilirler. Ve daha sonra "Bu haltları yiyen yapılanma acaba bahsedilenleri de yapmış olabilir mi?" diye kendi kendilerine sorarak yanıt bulabilirler. Şeyhlerinin dizinin dibinde öğrendikleri hezeyanları foruma kusmaktan çekinmeyen, mason sanrılarıyla ruh sağlığı tehlike altında olan zat'lara o zaman gülüp geçerler. Şu anda bizim yaptığımız gibi.

Ya boşver sorgulamayan,eleştirmeyen biat kültürüyle yetişmiş insanların bunları anlayabileceğini mi sanıyorsun ? Onların yaptıkları doğrudur tartışılmaz bizimkisi günahtır onların gözünde kafirizdir.Boşver uğraştığına değmez tek bir inancım var ilahi adalet teker teker hesabı sorulur bu kul haklarının.

• ntvde kı adam bze gelen bılgılere gore carsamba dedı.
  • Peki Google istatistiklerine,websitelerinde 1-2 gün önce mod medyan soranlar neci? Bunlarda siyasi amaçlıdır.Tabi herşey mükemmel yönetimimize karşı komplo Herşey açık isteyen görür istemeyen veya yararlanan devam.
    Salı sallanır çarşamba çarşaflanır diye devam edecek bu açıklamada işide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aksakallı Dede -- 18 Temmuz 2011; 16:15:25 >

Orijinalden alıntı: SaidAbdullah

quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

quote:

Orijinalden alıntı: gdolunifaktohumu

Şifre meselesi siyasi bir operasyondu seçimden önce yönetimi yıpratmaya yönelik
    seçim bitti doğan medyasının(abbas güçlü vs'nin) kopardı yaygarada sırra kadem bastı.
    Önceki ösym başkanın acaba kaç akrabası ösym de çalışıyor bileniniz var mı?

2 kelimeyi bir araya getiremeyen ve intihal yapan bir adamı başa getirirsen herkes saldırır zaten.
    @SaidAbdullah
    Şifre olayı ortaya ilk çıktığında buralarda "Şifre olsa ilk bana verirlerdi onlara çok yakındım bana vermediler o yüzden şifre yok" diyen birini hatırlattın

O yüzden diyorum zaten torpil yok diye. Bir düzeltme ayrıca. Bana şifre vermediler o yüzden şifre yok demedim. Ben arkadaşlardan duymadım o yüzden şifre yok demiştim. Ayrıca şifreden kastım torpil olayı.

Neyse polemiğe girmeye lüzum yok. Benim derdim ösym ya da bir parti olayı değil. Olayları dine kaydıran arkadaşlar var. Şakirt Farsçadan gelme "Kuran talebesi" manası taşır. Komiklik yapılacak, maskaralık yapılacak bir kavram değil. Bir cemaate karşı olabilirsiniz ama bazı değerlere de saygı duymak gerek

Son cumlene kismen katiliyorum. Saygisizliga karsiyim fakat bu biraz da etki-tepki meselesidir. Saygi duyulmayan kisinin saygisizlik gostermesj her ne kadar yanlis olsa da dogaldir.

• Medyaya göre en geç Perşembe günü açıklanacak.

Orijinalden alıntı: sangreal_1905

ntvde kı adam bze gelen bılgılere gore carsamba dedı.

Varya o adamlar kim yemin ederim bilmiyorum bi yakalasam onları bir taraflarını pelte kıvamına getirene kadar tekmeliycem.
    Bu ösym bi canlı olsa öldürüne kadar üstünden arabayla geçerim

Orijinalden alıntı: Egé

Ösym de birilerinin var olduğu anlaşıldı.

Bugün tarihli bir duyuru yayınlandı. Konusu

2011-DGS, YDUS: Sınavların Uygulanması (18.07.2011)

/>

bugün kesinlikle duyuru olacak denmişti. doğruymuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Yedas

quote:

Orijinalden alıntı: Egé

Ösym de birilerinin var olduğu anlaşıldı.

Bugün tarihli bir duyuru yayınlandı. Konusu

2011-DGS, YDUS: Sınavların Uygulanması (18.07.2011)

/>

bugün kesinlikle duyuru olacak denmişti. doğruymuş

Evet artık ipucu olur bizim için

• BASIN DUYURUSU
    (18 Temmuz 2011)
    2011-LYS : Sınav Sonuçlarının Açıklanması

18-19 ve 25-26 Haziran 2011 tarihlerinde yapılan 2011-Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarının açıklanması ile ilgili olarak bazı basın yayın kuruluşlarında gerçeği yansıtmayan, yanlış anlamalara yol açabilecek haber ve yorumlara yer verilmektedir. Cevap kâğıtlarının optik okuyucuda tekrarlı okunması tamamlanmış, değerlendirmeleri yapılmış, ortaöğretim kurumlarından alınan diploma notlarından adayların Ortaöğretim Başarı Puanlarının (OBP) hesaplanması ve tutanakların incelenmesi çalışmaları son aşamasındadır.

Sınav sonuçlarının 21 Temmuz 2011 tarihinde saat 14.00'te açıklanması planlanmaktadır.

Kamuoyunun ve adaylarımızın Başkanlığımız tarafından duyurulan bilgiler dışındaki haber ve yorumlara itibar etmemelerini, değerli basınımızın, çok sayıda insanımızı ilgilendiren bu konuda Merkezimiz çalışmalarına yardımcı olacak haber ve yorumlara yer vermelerini temenni ederiz.

Adaylara ve kamuoyuna önemle duyurulur.

http://osym.gov.tr/belge/1-12602/2011-lys-sinav-sonuclarinin-aciklanmasi-18072011.html

• Vay be sonunda :D

"I'm gonna kick your ass"
  • Kalkın gidiyoruz
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.