Şimdi Ara

Sonuçlar Ne Zaman Açıklanıyor? (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
835
Cevap
1
Favori
46.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yök de çaycı fln tanıdığı olan yokmu arayıp sorsak :D

Orijinalden alıntı: ersin07

beyler aradim ösym yi kadının biri bekleyeceksiniz tmm ok diyim kapattım böyle ış mi olur sizde arayın baskı yapın diye numarayı veriyorum 03122988050 5-10sn ıçinde cevap veriyorlar

başka bi' numarayı aradım, "medyadan takip edin, bekleyin" dedi. "bugün açıklanmasını bekliyoruz" dedi."Hani saat 10.u geçti açıklanmıyo işte" dedim; kendimi tutamadım sinirden ağladım telefonda.bu numarayı verdi, bi' de oraya sorun dedi.kaçtır arıyorum fakat, telefonumu açıp 1sn sonra geri kapatıyo.O telefonun başındaki her kimse, ona çok güzel şeyler söylediğimi bilsin!

Orijinalden alıntı: Winster

ÖSYM'yi aradıktan sonra karşınıza çıkacak adam/kadın telefonları oraya buraya aktarmakla mükellef adam/kadındır.

Daha kurumun başındaki adamın sesi çıkmıyor, telefona bakan eleman ne bilsin, ne yapsın?

Lanet olsun ya, şu işe bak

Aktarma yapmıyor direkt cevap veriyor

• açıklanmayacakkkkkkkkkkk....

Orijinalden alıntı: sangreal_1905

tercıhler 25 temmuzda baslıor bu yuzden 25 e kadar yolu var bu ısn yanı 1 hafta daha var

iyi de tercihler baslamadan millet puanina gore okullari gezecek

Orijinalden alıntı: görkem 

sonuç sistemi 2 defa error verdi bende, açıldı sonradan

Sistem kitlenmesin diye yapılmış bir sistem bi nevi ddos önleyici

quote:

Orijinalden alıntı: Winster

ÖSYM'yi aradıktan sonra karşınıza çıkacak adam/kadın telefonları oraya buraya aktarmakla mükellef adam/kadındır.

Daha kurumun başındaki adamın sesi çıkmıyor, telefona bakan eleman ne bilsin, ne yapsın?

Lanet olsun ya, şu işe bak

Aktarma yapmıyor direkt cevap veriyor

Senin aramanı değil. Kadının oradaki görevi o. Gelen ilgili telefonları ilgili oda birime aktarmak

• sınavın açıklanması için bizim bu keko ali'nin imza atması lazım. yardımcıları bizim bu barzoların keko ali'ye nasıl imza atılacağını öğretiyorlardır

Orijinalden alıntı: seker_gevese

quote:

beyler aradim ösym yi kadının biri bekleyeceksiniz tmm ok diyim kapattım böyle ış mi olur sizde arayın baskı yapın diye numarayı veriyorum 03122988050 5-10sn ıçinde cevap veriyorlar

başka bi' numarayı aradım, "medyadan takip edin, bekleyin" dedi. "bugün açıklanmasını bekliyoruz" dedi."Hani saat 10.u geçti açıklanmıyo işte" dedim; kendimi tutamadım sinirden ağladım telefonda.bu numarayı verdi, bi' de oraya sorun dedi.kaçtır arıyorum fakat, telefonumu açıp 1sn sonra geri kapatıyo.O telefonun başındaki her kimse, ona çok güzel şeyler söylediğimi bilsin!

Yok artık aglamış

• quote:

Orijinalden alıntı: PrinceOfPersia

sınavın açıklanması için bizim bu keko ali'nin imza atması lazım. yardımcıları bizim bu barzoların keko ali'ye nasıl imza atılacağını öğretiyorlardır

yarıldım yaa bu ne

büyük ihtimalle link bu alacak, durmadan yenileyin

.kaçtır arıyorum fakat, telefonumu açıp 1sn sonra geri kapatıyo.O telefonun başındaki her kimse, ona çok güzel şeyler söylediğimi bilsin!

benimi arıyon la ? :D sabahtan beridir 4 kez biri aradı sürekli kapadıydım :D

• sitenin snde 200-250 tıklanma var

Orijinalden alıntı: umtyilmz

quote:

Orijinalden alıntı: sangreal_1905

tercıhler 25 temmuzda baslıor bu yuzden 25 e kadar yolu var bu ısn yanı 1 hafta daha var

iyi de tercihler baslamadan millet puanina gore okullari gezecek

belkıde tercıhlerıde agustsoun 1 ınde baslatıp 10 da son bulur.Tercıh soanuclarıda 25 acıklanır okul kayıtlarıda ztn eylülün bası gıbı baslar olay bu tabı bunların hepsi bir ihtimal dahılınde

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

quote:

Orijinalden alıntı: seker_gevese

quote:

Yok artık aglamış

sinirlerim bozuldu artık arkadaşım, daha ne seçeceğime bile adamakıllı karar veremedim ben.tıp mı mühendislik mi diye ortalıkta dolanmaktan bıktım.optikte yanlış işaretledim mi acaba diye strese girmekten bıktım.Bi' aksilik olacak diye korkuyorum ve daha fazla dayanamadım..!

• _____________________________
  • Arkadaşlar boşuna gün içinde beklemeyin, her sonuç açıklanmadan önceki gün duyuru yapıyolar.
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.