Şimdi Ara

Sonuç Derece Yayınları 5'lı TYT Deneme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Deneme 1

Türkçe: 38.75
    Sosyal: 20
    Matematik: 37.75
    Fen: 18
    Toplam Net: 114.5

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam siz 2k yapmı?tınız galiba, hedefiniz neresiydi?

• 2146 to 400 hocam. hatta 400 olduktan sonra neden 1 olmasın :) cerrahpaşa ingilizce tıp

• Anladim, basarilar diliyorum size. Cesaret ister yaptiginiz. :)
    Bir tavsiye konunuz var mi acaba? Arattim da bulamadım ama cozdugunuz denemeleri, begendiginiz kitaplari vs. paylasmayi dusunuyor musunuz?

• Türkçe 39 doğru 1 boş
    Sosyal 19 doğru 1 yanlış
    Matematik 40 doğru ( şans)
    Fen 19 doğru 1 boş
    Hedef bilkent bilgisayar

• 2002dekirüştü kullanıcısına yanıt
    sen şu sevgili yaptığın gün 'yatan' arkadaşsın dimi. maşallah tü tü tü

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2002dekirüştü -- 13 Ekim 2019; 13:33:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2002dekirüştü -- 13 Ekim 2019; 13:33:40 >
  • 2002dekirüştü kullanıcısına yanıt
    hadi yavru yavaştan yol al o zaman her başlığa bir şey yazınca ünlü olunmuyor

• hocam tavsiye alınacak bir insan olduğumu düşünmüyorum şahsen. ama söylemek gerekirse, tyt türkçe sosyal ve matematik için kitap çözmedim. sadece fen dersleri için birer tane çözdüm. türkçe için kitap okudum sosyali ve matematiği genel bilgimle hallettim. şu an sadece deneme çözüyorum. ayt için de istiyorsanız belki uzun soluklu bir konu açılabilir :)

• AYT Matematik hakkındaki tecrübelerinizi okumak isteriz forumca.
    Zor bir yolda yürümek mecburiyetinde olan insanlar, yolda yürümeye başlamadan önce gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar. Evvela, bu yolu ben nasıl aşarım, korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürler ki, yol zor da olsa bir müddet sonra aşılmış yürünmüş ve hedeflenen yere gidilmiştir. İşte o zaman, insanların yüreklerinde, aslında yolun zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir iman doğar.
  • Imrendim hocam size. Turkce sosyali hallediyorum da matematikle ezelden beri basim derttedir, siz bir de kitap bile cozmeden boyle bir siralama yapmissiniz. Cok tebrik ediyorum.
    AYT icin konu acmaya vaktiniz varsa tabii ki yararlanmak isterim yontemlerinizden. Bir de TYT'de hangi denemeleri kullandiginizi/kullanacaginizi yazabilir misiniz zahmet olmazsa? Belkiyorum tavsiyelerinizi. :)

• Tebrikler

• hocam tyt matematik çok değişik bir alan, formül bilmek ile olmuyor. problemleri zihninizde gerçek gibi düşünmeniz gerek, ayrıca bunu zihninizde işleme ve mantığa dönüştürmeniz gerek. bence temel matematik için harika bir seçim yapıyor ösym. ezberleyen değil gerçekten matematik temeli olan, aklı matematiğe yatan kazanıyor. bu elbette çalışan kazanamaz demek değil. çalışan da emeğinin karşılığını alır elbet, ama ben tek bir kitap dahi çözmedim. sorular eğlenceli ve kolay geliyor bana. çok teşekkür ederim, darısı sizin başınıza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E056244C -- 13 Ekim 2019; 13:43:44 >
  • Mantiga donusturme isi tamam da islem yapamiyorum ben, sorun orada. Ilkokuldan beri matematikle derdim var benim, ondan da olabilir.
    Bekliyorum tavsiye konunuzu, tesekkurler yeniden. :)

• Atmaca. kullanıcısına yanıt
    genel bir tavsiye konusu açacağım müsait olduğumda hocam, beklemede kalın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E056244C -- 13 Ekim 2019; 13:52:11 >
  • genel bir tavsiye konusu açacağım müsait olduğumda, bu konuda kalabalık olmasın:)

• Ayt için tavsiye bekliyoruz ozman :)

• Hocam ben sizin hızlı okuduğunuzu düşünüyorum. :) Okuma hızınız ne ? Sayfa/saat, sayfa/dakika, kelime/dakika vs. ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmonty -- 13 Ekim 2019; 13:54:8 >
  • Sosyal için ayrıca çalıştınız mı sadece denemelerle mi yürüttünüz?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.