Şimdi Ara

Sonsuz Performans ve Tatmin İçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle Allah'a itaat-iman-ibadet ile birlikte

    başka insanlar için çalışmak gerek.


    İnsan başkaları için çalışmaktan hem haz alır hemde kendini böylece geliştirir. Bu kadar düzenli işe gidip gelen insanların büyük çoğunun korkusu-motivasyoun çocukları yada eşleri. Çünkü kendin için bir yere kadar çalışabiliyorsun.


    Aile, evlat, arkadaşlar için ne yaparsan kendin için yaparsın. Bu insanı yükseltir.




  • Allah yok.

  • scientia kullanıcısına yanıt

    var knk


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şunu anlamıyorum, ailem için veya çocuklarım için gece gündüz çalışıyorum diyerek erdemli bir davranış sergilediğini söyleyen ve bunun büyük bir sorumluluk olduğunu ve büyük bir fedakarlık yaptıklarını söyleyenler hiç düşünmüyor mu evlenmeseydi, çocuk yapmasaydı öyle şeylerle de uğraşmış olmayacaktı ve bu cehennem dünyaya yeni bilinçler de getirmiş olmayacaktı?

    Böyle saçmalıklara girmeden kendisi için ve dünyada yardıma muhtaç diğer insanlar için çalışan insan benim için saygıdeğerdir ama çocuk yapıp onun için hayatını feda etmek, doğanın sıradan döngüsünü devam ettiren bencilce ve basit bir "tercihtir" bana göre.

    İnanc, iman konusuna bir şey diyemiyorum. Doğru yolda olunduğu sürece neye inanıldığının neye inanılmadığının bir önemi yok çünkü doğru yol kavramlardan ve inançlardan bağımsızdır. Tüm dinlerde ortak olan şeyler de bunun kanıtıdır bu yüzden dinlere saygısızlık yapmak, nefret etmek gibi şeyler cahilce kalıyor. Olaya daha geniş bir açıdan bakmak lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.