Şimdi Ara

Sons of Anarchy (2008-2014) (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.200
Cevap
18
Favori
94.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• hahah süper.
  • Finalle alakalı

Finaldeki polis araçlarının ip gibi dizilmesi 40-50 tane olması yavaş gitmesi vs çok kötüydü ya..
  • Aynen, spoilerları bilmeme rağmen fikrim değişmedi dizi hakkında. Halen merak ediyorum gelecek bölümde neler olacağını. Bugün 6.sezonu bitiririm muhtemelen.
  • 6x13 Sezon Final

Bölüm gereksiz uzunluktaydı, 1 saat 30 dakika böylebir bölüm için fazlaydıuzundu. Dizi gerçekten son 20 dakikada başladı denebilir. Nero'nun ne yapmaya çalıştığı belli değil, hem Gemma'ya buraları terketeceğim diyor hem de gidip kahverengilerle takılıyor.
    Gemma denen karı gene yaptı yapacağını, tabii bunda Unser'ın da suçu var ne diye gidip yarımyurum anlatılıyorsun karıya. Eli'nin ölmesi iyi oldu. Jax'in tam teslim olmuşken Tarayı kaybetmesi berbattı, boş yere yatacak senelerce. Juice da Jax'e kendini affetirmek için gidip Eli'yi öldürdü ama olay Jax'e kalacak gibi duruyor. Yani çok fena bitti, Tara'nın ölmesi bir yandan da iyi oldu.
    Kahverengilerle,siyahlarla falan her şey tamamlandı. Acaba 7.sezonda ne işleyecekler merak ediyorum, ilk birkaç bölüm Jax'in hapishanede yaşadıklarıyla geçer herhalde. Ama ilerki bölümlerde ne olabilir ki... Neyse yedinci sezona bu gece geçiyorum...

Edit : Bugün 7'ye geçiyorum. Marilyn Manson'da oynayacakvmış. Merak ettim vallaha.
    Bu arada hani aradabir evsiz bir kadın görünüyor ya , ona biraz bakındım sanırım kendisi ''Mr Mayhem'' diye adı geçen azrail. Birkaç adet teori daha var bu yönde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 26 Haziran 2015; 8:36:50 >

• Evet son mesajımın ardından 5 gün geçmiş ve şuan 7.sezonun finaline yaklaşıyorum. Öncelikle birkaç mesajım olacak Gemma'ya..

E be kadın nedir çektirdiğin bu Sonslara! Yok yere çinlilerle savaş başladı, Boby ölecek..Diziye en başından beri ne kadar bela varsa getiren kişi Gemma'dır. Gelelim Clay'in durumuna, kendisi geçen sezon öldü ama yazmadan edemeyeceğim ; bu adam ölümü haketti. Tamam buraya kadar dogrudur, ama yiğiti öldür hakkını yeme kendisi tüm bunları sevdiği karı için yaptı. Bu yüzden biraz acıdım kendisine, ama Opie reyizin karısını ve babasını öldürüp hayatını başına yıktıgını hatırlayınca haketti çakal diyourum.
    Gelelim Jax'e. Jax reyiz ya da yağuşuklu jack Opienin ölümünden sonra evrim geçirdi, artık o 'haşin' havaya büründü. JURY'nin onu ispiyonlaması sonucu oylamadan orada kafasına şak diye geçirip öldürmesi de buna kanıttır. Adam artık durdurulamaz ve acımasız oldu.
    Gelelim siyahilere, Auguhst mudur nedir marks denen herif kendiini bi şey sanmaya başladı. Öyle ağır abi takılamacalar falan, Jax reyiz onun da hesabını kesecektir eminim. Tüm bu olaylar çerçevesinde olan Abel bebeğe oldu valla çocuk psikolojisi yerle bir oldu. Şuan dizide favori karakterim Chibbs, Chibbs'in de polis sevgilisi olması ilginç oldu. Velhasıl kelam, tüm bu olayları yaşatan ve insanları öldüren kişi Gemma'dır.

Ayrıca diziye Marliyn Manson da katıldı, adam makyajsız neymiş öyle ya. Ama severim kendiisini Holywööd albümü favorimdir, tipine uygun bir rol almış. Juice'a da bi iki laf edip bitrieym yazıyı ; Juice ya da Ortega çok saçmaladı, ama acıyorum bu cocuga. Aslında her şeyi itiraf etseydi şuan kulüpte olacaktı ama Gemmayı gambazlamadı. Her neyse şimdi 7x9'a geçiyorum. Tüm bu şakalar bir yana ; dizinin bitecek olması gerçekten üzdü beni. Son zamanlarda gerçekten tek eğlence kaynağım bu diziydi diyebilirim. Her ne kadar ilk sezonlar sönük başlasa da sonradan yardırdı ; Tıpkı Breakin Bad de oldugu şekil... Finali bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeah. bu dizinin müzikleri harika zaten başlama sebeplerimden bir tanesi..
  • Türkiye'de bu tarz motorsiklet grupları var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Finalle alakalı

Finaldeki polis araçlarının ip gibi dizilmesi 40-50 tane olması yavaş gitmesi vs çok kötüydü ya..

orası öyle ama sona yaklaşan bir dizinin sonunda olabilir,gözardı edilebilir.ara sezonlarda veya önemli bir olay sonucu kovalama olsa dediğiniz gibi saçmalamış olurlardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

Türkiye'de bu tarz motorsiklet grupları var mı acaba?

olmaz mı. google'a yazın çıkıyor.bazı motorcularda SONS ceket ve yüzükleri görüyorum veya sokakta ,içim gidiyor.
  • Bu dizinin ilk sezonunu izlediğimde bitimine kadar bekleyip maraton yaparak izleme kararı almıştım çünkü dizi o kadar iyi ve heycanlı ki haftada 1 bölüm ile olucak iş değildi. 4-5 sene bekledim ve geçtiğimiz haftalarda bir çırpıda bitirdim. Tek kelime ile efsane bir dizi. Kesinlikle ağır toplar arasında. Tüm karakterler efsane zaten (totoş clay hariç) ama diziyi bu denli efsane yapan adam Jax. Brad Pitt'ten üstün bu adam. Annemde izleyip bitirdi odasına jax posteri asıcak Bende ebay'den şunu sipariş vericem sons'ın beylikdüzü ayağı Gaza gelmemek elde değil arkadaş.

http://www.ebay.com/itm/Sons-of-Anarchy-Official-Licensed-SOA-Mens-Black-Top-Rocker-Faux-Leather-Vest-/181594713747?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item2a47e36e93

• ULAN BU DİZİ NİYE BİTER, NEDEN BÖYLE BİR SON OLUR BE!!!

Valla son sahnede tüylerim diken diken oldu, böyle biteceğini biliyordum ama olayların bu kadar güzel bağlanması beni etkiledi.
    Gemma'nın konustuğu tır şoförünün Jax'i ezmesi, bölümün adının tır'ın isminden gelmesinin, hle sondaki Come JOin The Murder şarkısı... Final dediğin böyle olur, Breaking Bad'den sonra izlediğim en iyi finaldi. Ayrıca ara sıra görünen şu evsiz kadın MR MAYHEM. Yani Azrail...Olaylar birbirine mükemmel bir şekilde sıralanmış. Dizinin fanıyım şuandan itibaren...Jax reyiz her ne kadar ilk sezonda itici gelse de sonradan hayran bıraktırdı kendine. Ama halen favorim Chibs...Velhasıl kelam ; böyle muhteşem bir diziye böyle fevkalede bir final yakıştı...

• Geçmiş olsun

Müzik zaten efsane uyandığımdan beri dinliyorum. 2 haftaya yakın oldu biteli her gün 1 ölçek
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    Aynen, dizinin müzikleri ayrı bir olay zaten. Her sahneye, olaya uygun müzik bulmuşlar. Hele Opie'nin cenazesinde çalan müzik resmen hayatını anlatıyordu Ara ara sıksa da müthiş bir diziydi, bitmesi cidden kötü oldu. İleride ''Sons Of Anarchy : First Nine'' diye bir dizi gelirse müthiş olur..

• @leonardo
    çok var, kadıköy taraflarında bol.
    TT Brotherhood (mecidiyeköy)
    Ottomans MC (kadıköy)
    Tarhan Telli custom choppers (meciyeköy metrobüs durağının hemen arkasında ) (kişiye özel motor yapan firma)
     Sons of Anarchy (2008-2014)

adam hollywood'a motor yaptı :D

bi çok mc var, hard olanlar genelde ismini yaymaz reklam yapmaz.

@ekostros
    onu alma hocam çakma olduğu çok belli oluyor renk tonları öyle değil. alıyorsan avcılar zeppelin mağazasından al, orada var sons yelekleri.

@jimmy
    first nine mini dizisi gelecek diye haber okumuştum en son bekliyoruz.

• N20 kullanıcısına yanıt
    Diziyi izlediğimsüreçte aklımda bu fikir vardı. Umarım gerçekleşir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy McGill

6x13 Sezon Final

Bölüm gereksiz uzunluktaydı, 1 saat 30 dakika böylebir bölüm için fazlaydıuzundu. Dizi gerçekten son 20 dakikada başladı denebilir. Nero'nun ne yapmaya çalıştığı belli değil, hem Gemma'ya buraları terketeceğim diyor hem de gidip kahverengilerle takılıyor.
    Gemma denen karı gene yaptı yapacağını, tabii bunda Unser'ın da suçu var ne diye gidip yarımyurum anlatılıyorsun karıya. Eli'nin ölmesi iyi oldu. Jax'in tam teslim olmuşken Tarayı kaybetmesi berbattı, boş yere yatacak senelerce. Juice da Jax'e kendini affetirmek için gidip Eli'yi öldürdü ama olay Jax'e kalacak gibi duruyor. Yani çok fena bitti, Tara'nın ölmesi bir yandan da iyi oldu.
    Kahverengilerle,siyahlarla falan her şey tamamlandı. Acaba 7.sezonda ne işleyecekler merak ediyorum, ilk birkaç bölüm Jax'in hapishanede yaşadıklarıyla geçer herhalde. Ama ilerki bölümlerde ne olabilir ki... Neyse yedinci sezona bu gece geçiyorum...

Edit : Bugün 7'ye geçiyorum. Marilyn Manson'da oynayacakvmış. Merak ettim vallaha.
    Bu arada hani aradabir evsiz bir kadın görünüyor ya , ona biraz bakındım sanırım kendisi ''Mr Mayhem'' diye adı geçen azrail. Birkaç adet teori daha var bu yönde.

O kadın Jesus Christ . Kaynak bizim otto

• Kezahakeza kullanıcısına yanıt
    Doğrudur simdi baktım SoA vikia'dan. Ben de kulüptekiler jax, mr mayhem'le bulusacak deyince aklıma bu kadın gelmisti.

• KAtey Sagal'a aşık olmuştum ya. İnanılmaz çekici kadın.

edit: Lost'ta oynamış o zamanda dikkat etmiştim ama o olduğunu bilmiyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonardo DiCaprio. -- 4 Temmuz 2015; 14:10:11 >
  • Ceketlerdeki men of meyhem ne demek?

• quote:

Orijinalden alıntı: S A M C R O

Ceketlerdeki men of meyhem ne demek?

anlamsal çevirisi "bela adamı" cinsinden bir şey.
    kulüp olarakda "kulüp için adam öldüren, riske giren-girmiş" kişilere verilen ünvan.
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.