Şimdi Ara

Sonradan Kadın Olan Selin Ciğerci Diyarbekir spor oyuncusu Gökhan Çıra ile aşk yaşıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci aradığı aşkı buldu.

Instagram'da paylaştığı fotoğraf ve videolarla ünlenen Ciğerci, gönlünü futbolcuya kaptırdı.

Ciğerci'nin Diyarbekirspor'da top koşturan Gökhan Çıra ile birlikte olduğu ortaya çıktı.

Selin Ciğerci konuyla ilgili ilk kez Haberturk.com'a konuştu.

Instagram'da 750 bin takipçisi bulunan fenomen isim şunları söyledi:

3 yıl önce tanıştık.

Bir sene düşündüm. Olgun biri olduğu için kabul ettim.

Sinema projem olduğu için 2018 yılında evlenmeyi düşünüyoruz.

Evlat edinmeyi istiyoruz.

Bana babam bakacağına kocam baksın.

Asla çapkın bir kadın olmadım.

Kadınların kalbini de kazanmış bir kadınım seviliyorum, mutluyum...

http://www.haberturk.com/selin-cigerci-futbolcu-gokhan-cira-ile-ask-yasiyor-1734696-magazin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• son iki resime kadar

son iki resim
     Sonradan Kadın Olan Selin Ciğerci Diyarbekir spor oyuncusu Gökhan Çıra ile aşk yaşıyor

• Sonradan kadın olmak diye bir şey yoktur sapık olan erkek wardır. 2 sapık birbirini bulmuş ancak evlat edinme yasaklanmalı çocuya yazık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kappa Face kullanıcısına yanıt

• basimiza tas yagacak...

• Kadın gibi hisediyormuş kendini ve cinsiyet değiştirmiş, birinden hoşlanmış veya seviyor bundan kime ne?

Sizin gibiler taciz edilen, tecavüze uğrayan çocukları, kadınları, hayvanları konuşmazsınız tabi.
    Sabiyle evliliğe sesiniz çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WITCHER -- 30 Kasım 2017; 20:32:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Kadın gibi hisediyormuş kendini ve cinsiyet değiştirmiş, birinden hoşlanmış veya seviyor bundan kime ne?

Sizin gibiler taciz edilen, tecavüze uğrayan çocukları, kadınları, hayvanları konuşmazsınız tabi.

Onları da konuştum şimdi bunu da konuşuyorum: Mide bulandırıcı, doğaya ters bir hareket.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shuwetza

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Kadın gibi hisediyormuş kendini ve cinsiyet değiştirmiş, birinden hoşlanmış veya seviyor bundan kime ne?

Onları da konuştum şimdi bunu da konuşuyorum: Mide bulandırıcı, doğaya ters bir hareket.

eşcinsellik doğada var olan bir durum. yani doğal. diğer taraftan çok da hoş gözükmüyor tabiki . ama şöyle bir gerçek te var. eşcinsel olmayıp translarla para karşılığı ilişkiye giren bir sürü eşcinsel karşıtı insan vardır bu ülkede. neyse alan razı satan razı çok da şeyetmemek lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.