Şimdi Ara

Sonradan Alerji Oluşabilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceden seve seve yediğim muzu son zamanlarda yiyemiyorum. Dudaklarım cayır cayır yanıyor, ağzım bir tuhaf oluyor. Aklıma acaba alerjim mi var diye geldi de sonradan alerji olunur mu bilmiyorum sebebi ne olabilir.
    Bu arada muz bozuk falan değil 1.5 senedir falan bende bu durum var.
    İlginç haa

• Oluşuyor hocam kardeşimde de domates alerjisi başlamıştı 2-3 sene sonra kendiliğinden geçti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet. Bende yoktu. 3 senedir falan bahar alerjisi var. Bahar ayi baslangicinda yani polen zamaninda hap kullaniyorum. Ama asisi varmis bu meretin. Asi olmayi dusunuyorum.

• bendede toza polene filan alerji olu?tu tozda ka?ynty filan oluyor polende maalum salya sümük oluyoruz 3-5 liraya ilacyndan aldym geçen ama astym bron?it sykyntysy vardy küçükken fakat ?uan onlarla ilgili bi sorun ya?amadym
  • Alerji aslında sonradan oluşur.İlk etapta vücut etmenle karşılaşır ona karşı antikor üretir bir sonraki karşılaşmada alerji durumu ortaya çıkar.
  • L[e]gi0n L kullanıcısına yanıt
    B Lenfosit-》IgE

• quote:

Orijinalden alıntı: L[e]gi0n

Alerji aslında sonradan oluşur.İlk etapta vücut etmenle karşılaşır ona karşı antikor üretir bir sonraki karşılaşmada alerji durumu ortaya çıkar.

Peki bu yaşıma kadar neden çıkmadı hep yediğim bir meyveydi vücut seneler sonra mı antikor üretmeyi başarmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 10 Nisan 2021; 19:20:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekai

quote:

Orijinalden alıntı: L[e]gi0n

Alerji aslında sonradan oluşur.İlk etapta vücut etmenle karşılaşır ona karşı antikor üretir bir sonraki karşılaşmada alerji durumu ortaya çıkar.

Peki bu yaşıma kadar neden çıkmadı hep yediğim bir meyveydi vücut seneler sonra mı antikor üretmeyi başarmış.

Sen 999 kez diş doktoruna gidersin penisilin vurur alerjin ortaya çıkmaz 1000.sefer vurduğunda ortaya çıkar bu böyle bir şey.
  • yediğin muz deyil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.