Şimdi Ara

Sonorous SP-200B Hoparlör Ayağı Her Marka ve Modele Sıfır Mükemmel Fiyata !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sonorous SP200B Cam Standlı Hoparlör Ayaklığı

-Sonorous ; TV Üniteleri , Sehpası ve Hoparlör Ayaklıkları konusunda ünlü ve Kaliteli bir firmadır , ürünlerine güveniyor ki tam 5 Yıl garanti veriyor.
    -Ürünler Sıfır ve Kutuludur.
    -Garantilidir.

-Her Marka ve modele uyumludur. Z5500 den tutunda DAV-DZ Serisine kadar , istediğiniz modelde kullanabilirsiniz.

-Sadece 2 Adet var elimde. SIFIR PAKETLİ . PİYASADA 70-90 TL ARASI FİYATLA SATILIYOR .

FİYATIM : 40 TL VE KARGO DAHİLDİR. (MNG KARGO İLE SİGORTALI GÖNDERİ) PAZARLIK VE TAKAS YOKTUR , PİYASANIN YARI FİYATINA VERİYORUM , ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYARSANIZ ZATEN PAZARLIK YAPMAZSINIZ

http://www.hepsiburada.com/sonorous-sp-200-hoparlor-ayaklari/ProductDetails.aspx?productId=evsonosp200&categoryId=17290

# Ses sistemleri için özel tasarım
    # Her model markaya uyum
    # Özel çelik çiviler
    # PAKET İÇİ 2'Lİ TAKIMDIR. 1 PAKET ALDIĞINIZDA İÇERİSİNDEN 2 ADET AYAKLIK ÇIKAR= 40 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaoss -- 13 Mayıs 2010; 13:32:42 >

• slm, sp 100B modeli sizde bulunur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone_510 -- 13 Mayıs 2010; 13:56:08 >

Orijinalden alıntı: Leone_510

slm, sp 100B modeli sizde bulunur mu ?

Hayır istediğiniz model yok .

Lokmantas Arkadaşımıza 1 Adet satılmıştır.

http://forum.donanimhaber.com/m_12392208/mpage_11/f_/key_//tm.htm

Chaoss urunu gondermeyi kabul etmistir gun icinde , havelesi yapilmistir . guveni icin kendisine tesekkur ediyorum

Chaoss le iyi bir alisveri yapan visor
  • Sonorous SP-200B Hoparlör ayagı gercekten logitech z5500 e uyuyomu ? ona gore bende alcamda, sanki bana o vidalama kısmı olmazmıs gibi geliyorda, z5500 de hopörlör tabanı u şeklinde nası olcak onun tabanını ayaga monte? bilen varmı?
    Daha Fazla Göster
  • hala satıyorsanız pm atın görüşelim
    Alışveriş yaptıklarım: hades, ymskn, Gorkie, erelfb, erdemu, nerser, spica, lukesky, h3x , ussaefor, caglar_kamci, lcdremote, muratc54, posıtıve, owbilo, eric13, gfbmert, 10.Lincoln, mikoli88, by _GoKhAn, cllyldrm, hacikemal, sezinli56, bennuarda, emrekuru, chatlaxs
  • Sanmıyorum ama bir ümit P.M...
    Sorunsuz: @mrcn[KAL], @cavador, @Shekerphare, @HHHMMM, @qwerty38, @ChelseaSmile, @jarventaus, @gokhanyavuz, @kmxx, @kst37, @altwo, @kadir_dpu, @bado6100, @lucabalo Hepsine bir kez daha teşekkürler...
    Sorunlu: Şükür şimdilik yok...
  • satılmadıysa bendende bi pm derdim ama pme gerek yok duruyosa talibim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zidane33 -- 18 Nisan 2011; 12:08:46 >
  • Arkadaşlar, sonorous SP-200B Hoparlör Ayaklarını satıyorum, ilgilenen arkadaşlar mesaj atsın.
    Ürün orijinal kutusunda gönderilecektir...

link aşağıdadır.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kablo-aksesuar-sonorous-sp200-hoparlor-ayagi-107409005/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimust -- 6 Aralık 2012; 19:53:15 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.