Şimdi Ara

Sonoff Akıllı Ev (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
2.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • merhaba bende sonoff ürünlerinden bazılarından satın aldım bir iki basit işlevde kullanıyorum. forumda kombi ile bağlantı yapanlar var sanırım termostat olarak kullanılabiliyormuş yapan varmı hangi ürünleri almamı tavsiye edersiniz

• sonoff röle almıştım yıllar önce. Hatta evime aldığım ilk akıllı ürün oydu. Lambadere bağlamıştım, eve gelenler beni bill gates falan sanıyodu. Düşünün o kadar eski zaman. Neyse 3 ay sonra bu röle bozuldu kendi kendine, muhattap bulamadım. Bir daha da sonoff un yanından geçmedim. Ewelink uygulamasınıda sevmemiştim zaten.

Bu da sonoffla böyle bir anımdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakBeaT -- 6 Aralık 2024; 10:8:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • delilahana kullanıcısına yanıt

Ben sonoff rölesine güvenipte kombiyi emanet etmem. Şunu aldım geçen hafta, şimdilik memnunum. Tuya uyumlu. Yalnız zam gelmiş biraz, ben kuponla 1300 e aldım.

General Ht250 Smart Kablosuz Akıllı Oda Termostatı 2.199 TL yerine 1.649 TL

https://www.n11.com/urun/general-ht250-smart-kablosuz-akilli-oda-termostati-43226077?magaza=technologia

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • delilahana kullanıcısına yanıt

merhaba,

sonoff RE5V1C röle ile kombi bağlantısı yaptım ve SNZB-02D sıcaklık sensörü ile evdeki ısıya göre kombiyi açıp kapatabiliyorum.

bunlara ilave olarak da TRVZB termostatik vanalar ekledim sisteme. bunlarla da odaların sıcaklıklarına göre petekleri ayrı ayrı açıp kapatabiliyorum.

özetle bahsettiğim sonoff ürünlerini alırsanız yapılabiliyor.

• Sonoff wifi DW2 kapı sensörü kullanan var mı?

Bir tane aldım pili çok çabuk bittiği için iade edip yenisini aldım bunda da pil seviyesi belli bir seviyenin altına düştüğünde kapı açık/kapalı bildirimi ya çok geç geliyor ya hiç gelmiyor. Var mı buna benzer sıkıntı yaşayan?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.